- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.961
Biraz kendini anlatsana kız biz bilmiyoruz seni yeni olanlarKolay gelsin canım hoşbuldum :)
Ben evliyim bir tane kızım var 1 yasinda kilo durumuda yukarda yazıyor biraz vahimKolay gelsin canım hoşbuldum :)
Çok normal canım doğum yapmışsın çabuk verirsin :) Allah bağışlasın prensesini :)Ben evliyim bir tane kızım var 1 yasinda kilo durumuda yukarda yazıyor biraz vahim
Merhaba :)) ben de ela yenilerdenim :) tanıştığıma çok memnun oldum.Ben evliyim bir tane kızım var 1 yasinda kilo durumuda yukarda yazıyor biraz vahim
Ela aynı kilodayız rakip olalımmMerhaba :)) ben de ela yenilerdenim :) tanıştığıma çok memnun oldum.
Olalım süper olur, motivasyon kaybı yaşıyordum ben de iyi olur benim içinEla aynı kilodayız rakip olalımm
Tamam cuma bildirimde 61i görücez 800 gram gitmiş olacak hadi bakalımOlalım süper olur, motivasyon kaybı yaşıyordum ben de iyi olur benim için
bi kaç gündür 62.2'yimTamam cuma bildirimde 61i görücez 800 gram gitmiş olacak hadi bakalım
Tamam canım benim hedefte 61 olsun pek sanmıyorum ama bakalımbi kaç gündür 62.2'yim61'i göremem herhalde 61.6 diyeyim ben bu haftalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?