Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Kahvaltı 1 lavaş
Öğlen sütlü müsli
Ara latte
Ara sütlü kahve
Akşam 6 köfte, 1 lavaş soğan
Spor işe 1 saat gidip gelme,makşam 20 dakika spor
Su 3 lt, 2 bardak yeşil çay

Sabah menum 1 kk peynir 2 yumurtali omlet öğlen sandvic ekm tost aksam 4 yk pirasa yemegi yedim.Iyii aksamlar canlarimmm simdide azcik spor yapayimm.

Selam kızlar..bugün okukun ilk günü kızı götür yeni okuluna, küçük kızı aşıya götür derken yine yoğun bir pazartesiii...ay herkes burada ne güzelll..

Slm kizlar bugun cok yogun bigün du okullar basladi cocuklari gotur getirr yarin misafirlerim gelecek bugun kislik hazirliklari menemen ve karni yarik icin patlican biber kizarttim hem iki tepsi ttatli yaptim partiss sobiyet ve kekli baklava yaptimdi burda olsandiii...evi toparla derken camasirr ser toplaa ayyy tatilden geldim dinlenemeden maraton basladi yaaa
Valla kizlar tartilmaya korkuyorum bi iştah var bende frenlemem lazim guvenim gitti noldu bana bi toparlanamadimm..biseyy diyin bana nolurr

Sekercimm yarin yogunluktan giremem belkim yine bu saatlerde halim kalirsa yazarim iki gun bana musade edin cocuklarla ilgilenmem lazim okul acisindann

Gunaydin beybiler her ne kadar 8 bucukda uyanmis olsamda eşim ogleden sonra ise gidiyo bu hafta bi saate gelirim yine görüşürükkk

Topik çok durgun yahu
Menümü bildiriyorumm
Sabah: 2 ince dilim ekmek, birazcık peynir, 1 domates, şekersiz çay
Ara: sade türk kahvesi
Öğle: 2 küçük köfte
Ara: 4 kaşık yoğurt, yarım avuç kuru üzüm
Akşam: 5 küçük köfte, salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…