Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14 . takımın bütün hatunları merhaba,
aynalar,domination ve eylülce nin bizim takıma yaptıkları ziyaretler ve paylaşımı sizin takımda yapma önerisi ile aranıza katılmış bulunuyorum. rahatsızlık duyacak olan var ise ltf açıkca bildirsin ona göre hareket ederiz.teşekkürler. bu arada bayramda kilo bildirimi var mı?

yok banane banane ben şimdi istiyom :kedi:
kaydirigubbakcemile kiz otur oturdugun yerde sana daha sira var

vereliniortak hosgeldiniz singing nasilsin ??? bence kimse rahatsiz olmaz aksine sayfa canlanir biraz daha:içelim: bayramda bildirim var mi ?? ayyyy yarin bayram demi unutmusum ben varmi bildirim bi sormak lazim puskutte

canım çok tebrik ederim.alah sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrunu kucağına almanı nasip etsin.darısı tüm isteyenlerin başına.öpüyorum seni.

kızlar hepinize günaydın bize buün yarım gün öğleden sonra izinliyiz.yarın bildirim varmı bilmiyorum ama ben yazayım hala aynıyım.ama bayramdan sonra söz sıkı bir diyete başlıycam.belki et diyeti falan yaparım.valla ne yapacam bilmiyorum ama vercem şu birkaç kiloyuda.beni idare ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim.hepinize şimdiden iyi bayramlar.hepinizi çok seviyorum.öpüldünüz kızlar.

hoşgeldinn opuyorumnanaktan

KIZLAR BAYRAMDA BİLDİRİM YOK,SONRAKİ HAFTA 2 HAFTALIK BİLDİRİM YAPILACAK turkbayragi

Son düzenleme:

opuyorumnanaktan
biz de birkaç kilomuzun kaldığı günleri ne zman göreceğiz acaba kaydirigubbakcemile3

kızlar ceren en son 24 kasımda giriş yapmış ama mesaj filan bırakmamış en son mesajı 20Kasımda.o zmzndan beri beri paylaşım yapmıyor
belki internetinde sorun olabilir bilemiyorum fisfisfis

Günaydın kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum Allah bütün isteyenlere tez zamanda verir inş.şu anda diyet yapmıyorum ama hamur işleri,kızartmalar,tatlılar hazır yiyecekler falan bunları tüketmiyorum sabah çay yerine portakal suyu sıkıyorum öğlen sebze yiyorum dün hatta kahvaltıdan sonra akşama kadar bişey yemedim daha doğrusu yemek aklıma gelmedi heyecandanmıdır nedir bilmiyorum.yeşil çay,maydonoz suyu bunlarıda içiyorum ve bol bol yürüyüş yapıyorum.Hamileliğinde kilo tecrübesi olan varsa yazsın kızlar.

kızlar ceren en son 24 kasımda giriş yapmış ama mesaj filan bırakmamış en son mesajı 20Kasımda.o zmzndan beri beri paylaşım yapmıyor
belki internetinde sorun olabilir bilemiyorum fisfisfis
evet bende farketim pazartesi ye kadar bekleyelim bakalim domi ona gore karar veririz birde siyah in arkadasi maharam di heralde niki oda gelmedi bakalim zaten 2 takimdan arkadaslar geldiler bakariz olmasa yeni arkadaslar davet ederiz bizde

oy oy heycan yapmis bak ne guzel duygu demi:ecrin_bebek: kilo konusuna gelince ben ilk dogumda oglumda tam 20 kilo aldim naisl oldu deme bende bilmiyom fazla da yemedim canim ozel biseyde istemiyordu kizima ise ayni menulerle 9 kilo almisim yani bu hic belli olmuyo hursultan ama sen saglikli beslen sabah oglen aksam guzel beslen sakin bebekte beslenecek sneinle ilk 3 ay cok onemli bak bol bol yogurt sut urunleri tuket

kilo bildirimi yok demek bu guzel iste cunku gram oynamadi benden mafoldumben offffffffffffffffffffff................ kaptan nerelerdesin sen gel bakalim

Ayy super haber bu bu hafta kilo bildirimi yok yani oooh ustumden bi yuk kalkti.Bide kizlar ben artik bu takima yazacagim daha oncede yazmistim aslinda.Ben ve Singing arkadasim aslinda 2. takimdayiz ama takimda iki kisi kalinca buraya yazmaya karar verdik.Tabi sagolsun Domination ve Eylulce'nin davet etmeleriyle.Ben 64 kg yim kizlar.Hedefim 2 ay icinde 55 kg olmak .Burada bu isis basarmak umidiyle.Bide simdiden herkese iyi bayramlar...

bencede sağlıklı beslen diyet yapma en iyisi opuyorumnanaktan
evet bende farketim pazartesi ye kadar bekleyelim bakalim domi ona gore karar veririz birde siyah in arkadasi maharam di heralde niki oda gelmedi bakalim zaten 2 takimdan arkadaslar geldiler bakariz olmasa yeni arkadaslar davet ederiz bizde
evet bayramdan sonra bakalım cee diyip kayboluyorlar kaydirigubbakcemile3
kilo bildirimi yok demek bu guzel iste cunku gram oynamadi benden mafoldumben offffffffffffffffffffff................ kaptan nerelerdesin sen gel bakalim
o evine gitti senin haberin yok mu :hulya: takımı da bana emanet etti o gelene kadar terör estireceğim kötükedihüso :roflol:
bayramdan sonraki hafta da yok sanırım bilmiyorum CADIARZU

hoşgeldiniz kızalr opuyorumnanaktan a.s. :teytey:

üfff bu kocaman bizden bile büyük reklamlar ne yaaa yasakkelime
sayfa küçülmüş bir de yavaş açılıyor :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…