- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.101
İyyim baliko bende çok yiyom sadeceIyi tatlisss evde degilimmm sen napiosnn
:) yeter ki eriyim diyosunn
Ooo moon hanim gorusemiyoruzseni gorunce hatirladim konustugumuz sey msjda attim donmediler bana
AhahahhPis niyetlerim nihayete ermedi baklavayı yediremedim kimseye pakete çaktırmadan geri koydum ben de
Aha bu yorumu görmediydimHmm balik ekmek dengelenmis ama günlerden persembe oluncatohati hahettin
Afiyet olsun kuzumSabah menum 1 kk peynirli 2 yumurtalı omlet 3 zeytin 1 kupa cay ictim.Öğlen 1 dilim salcali ekmek ( dukkan komsu kendi salcasindan getirmis) aksam 5 yk makarna yedim
Haa iyle mi oluyoduAha bu yorumu görmediydim
Balık ekmek ama balık sonuçta protein
Mesela bi ekmeğin arasına yumurta koysam hiçbir şey diyemezsin çünkü protein
Ekmaağ ambalaj gibi düşün onunla yiyince hiçbişicikler olmiyyHaa iyle mi oluyoduekmaaa noliyyy pehi
Mesela kesin benHemen gidip listemizi hazirliyemkac kisi artida acep
Ayy kiş geliyo totomuzu yere koyariz belkiNapiyon bacim kele görüşemiyoh
aynen yaaaaİyyim baliko bende çok yiyom sadeceama bugun sondu
Ayy keskem ahh keskemEkmaağ ambalaj gibi düşün onunla yiyince hiçbişicikler olmiyy
Ayy evet bencede kişin daha kolay kizzMesela kesin ben
Ayy kiş geliyo totomuzu yere koyariz belkikisin cok daha kolay hersey
aynen yaaaa
Bu hafta zaten fiyaskoKizlar bayram haftasi kilo bildirimi yapmadigimiz için yüzdelerimizi 2 bölücez unutmayin
reca ederimBu dediğini cok beğendim kız yeme zevki bir dakika eritmek için 3 saat uğraş değermi değmez bence canım cisss istedi mi kendime bunu söylerimsağol elacim
Ahh bu bölgesel sorunlarSaol balım
Maşallah çok güzel kilo vermişsin.
Bende gece çok yerdim bide hergün tatlı yapardım
Yöntemim sevgiliden ayrılmak
Az yemek tatlım bi öğün kaçırdıysam diğerini az yiyorum
23 yaşındayım, bekarım
Benimde alt bölgem kalın ya kalçam basenim
Hoşgelmişen kaptannİyi akşamlar kizlar ayy midem çok kötü akşam bulgur pilavi yemistim bi tuhaf oldumhala da midem bulaniyoo yarin diyete başlıyorum ve bende listeye giriyorum savulun gizlar keptin listelerdeee
Sadece yüzdeyi değil mi?? Öyle yaptım çünkü ben. Yanlışsa düzelteyim.Kizlar bayram haftasi kilo bildirimi yapmadigimiz için yüzdelerimizi 2 bölücez unutmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?