- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.061
Dimiii dimii fırsatt bu fırsattt şöyle iyiicee bir eriyim
ben burdayim kizlarrrBeni de kathazır @ParteMoralll yok eriyelim beraber Bizim başarımızı görüp gelince motive olsun oda
İçç içç tatlım suu iyidir.Valla ben havalar yüüznden uykuluu uykuluu sıkıcı bir şekilde çalışmaya çalışıyorummNasılsınız kıslaaaaar bende iki gundur iyi gidiyorum toplafim baya su icmeyi unutuyordum hep onada cozum buldum büyük sise koydum odaya girip çıktıkça içiyorum
Ahahahhaha hiçç eksikk olmaa özlüyoruuzz zatenn hatta sen sıkıştır bizii bizz eriyip doğaya karışırızz
ben burdayim kizlarrr
canimmm valla pek dikkat edemiorum ama bu hafta daha iyiceyim evde olunca dikkat edebiliorum 63üm yaa bi 5 kilock daha versem ne şukelaaaaa oluyyyy dimi ama zamana yaydim artikk kiz 65 olmustumdu bi ara bilion muuu tabii yuzum yok diyemedimmm..kizimda cok hareketĺndi teyzesi telefonada dayanamiyor sakliyorum hep anca uyuyunca isten guctn firsat bulunca bakiorumGünaydın tatlimm nerelerdesinnnkilo ne alemde
SüpersinnNasılsınız kıslaaaaar bende iki gundur iyi gidiyorum toplafim baya su icmeyi unutuyordum hep onada cozum buldum büyük sise koydum odaya girip çıktıkça içiyorum
diyette arada gibisin ama ondan saymıyorumm
ben burdayim kizlarrr
3 saat yürüyüşMenüm sabah: 2 dilim ekmek, biraz peynir, iki dilim domates, şekersiz çay
Ara: sade kahve
Öğle: balık ekmek :/ , şalgam suyu
Ara: sade türk kahvesi
Akşam: bi avuç yeşil üzüm
3 saat yürüyüş
Yakmışımdır dimi ekmekleri3 saat yürüyüşsuda içtiysen ki o kadar yürümeye ister istemez içmişsindir süperr
HarikaaaMenüm
Kahvaltı gece 2 lavaş 1 büyük bardak su içtiğim için yapmadım
Öğlen sütlü nescafe
Akşam palamut, salata, 2 dilimçok tahıllı ekmek, 50 gr badem
Gün içinde yeşil çay 3 ltye yakın su
1 saate yakın yürüme, gece 20 dakika spır
Beslenmeni takip ettiğim kadarıyla pek artı çıkacağını düşünmüyorum.Yakmışımdır dimi ekmekleri
Su çok içmedim ya havalar serinledi ya boşladım iyice hata yapıyorum
Yarın artıda çıkmam umarım
Iyi tatlisss evde degilimmm sen napiosnnNapiyosun balimmmm
:) yeter ki eriyim diyosunnAhahahhaha hiçç eksikk olmaa özlüyoruuzz zatenn hatta sen sıkıştır bizii bizz eriyip doğaya karışırızz
Ooo moon hanim gorusemiyoruzcanilililililililililiolioi
Süpersinn
diyette arada gibisin ama ondan saymıyorumm
Fistikliysa gonder banaPis niyetlerim nihayete ermedi baklavayı yediremedim kimseye pakete çaktırmadan geri koydum ben de
Bende çok kez tartılıyorum tartı kafayı yediBeslenmeni takip ettiğim kadarıyla pek artı çıkacağını düşünmüyorum.Bakalım.
Ben hergün mutlaka, evde olduğum zamanlar ise günde 4-5 kere tartılıyorum.
Benim 61 zor önceki günlerde çok saldım ama kısmet
Sonra tam diyette değilsin diyinceFistikliysa gonder bana
Bende çok kez tartılıyorum tartı kafayı yedi
Önce anneme tartıl diyorum onun kilosu sabit sonra ben tartılıyorum emin oluyorum böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?