- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.121
Sadece yüzdeyi ikiye bölcez tatlim***14.TAKIM 483.&484. ETAP***
ParteMoralll (67.0 / / /%)kilosu ikiye bölündü
Sarraf (78.0/ / /%) kilosu ikiye bölündü
brokenangel26( 100/99/1.0 %1.0 )kilosu iyiye bulundu
selcanmehmetcan(79.0/ / / % )kilosu ikiye bölündü
Elaalemi(62.9 / / %)kilosu ikiye bölündü
htc71( 71.9/ / /%)kilosu ikiye bölündü
Migim(62.4/ / /%) 476. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu bölündü 9 a bölündü
Şekerpancarı71( / / /%) 452.etapta mezun olan üye geri döndü hedef kilosu 50
14.Takım Ortalaması:% Yuzdeyide mi 2 ye böleceğiz anlamadim.
O zaman sevgili kaptancim benim %0.50Sadece yüzdeyi ikiye bölcez tatlim
Heppp birliktee insallahh canimmGünaydın 14. takımın güzellerigününüz güzel geçsin inşallah
Gunaydin tatlim sen tartilamiyordun demi bu haftaGünaydın 14. takımın güzellerigününüz güzel geçsin inşallah
Haydaaa ndn öyle olduu kaçamağın mi cok oldu tatlimm verirsin sen azimli hatunsunn güzelim uzmee kendini55 kilo oldum benben eminim dikkat etmesem 1 aya 70 olurum tekrar
Ayy benim bunye boyle kuzum normal insanlar gibi asla yemek yiyemiyorum illa diyet yapar gibi devam edicem kilomu korurken senede bi defa bu sorunu yaşıyorum bıkıyorum hep az yeyip dikkat etmekten ve hic tartilmadan istedigim gibi yiyorum ve sonuc 4 kilo almakHaydaaa ndn öyle olduu kaçamağın mi cok oldu tatlimm verirsin sen azimli hatunsunn güzelim uzmee kendini
sağol tatlım İNŞALLAHHGünaydın 14. takımın güzellerigününüz güzel geçsin inşallah
Ödemdir bencee bir kismii üzme kendinii verirsinnBi kac güne regl olucam onun şişligi de vardir belkimmm
Verirsin canım hiçç sorun etmei diyet psikolojisinde belli ki iyisinAyy benim bunye boyle kuzum normal insanlar gibi asla yemek yiyemiyorum illa diyet yapar gibi devam edicem kilomu korurken senede bi defa bu sorunu yaşıyorum bıkıyorum hep az yeyip dikkat etmekten ve hic tartilmadan istedigim gibi yiyorum ve sonuc 4 kilo almakneyse yaa veririm hemencik gerii kiii
Kuzum kilom 60,900Bi kac güne regl olucam onun şişligi de vardir belkimmm
Yaptim kuzumKuzum kilom 60,900
Listeye nasıl bölüp gireceğimi bilemedim bi el atsan
Saol balımmmYaptim kuzum
Ahh bayram bizi gerilettiGünaydın kızlar..malesef artıdayım..iki kilo almıştım bayram arası bir kilosu gitti sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?