Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hahah :)
Bizimkilerde öyle ya tatlı hamurişi gırla.
Her şerde bi hayır var derler ya ayrılık yaşadım iştahım azaldı bu ara katkısı oldu bana

Hahah :)
Bizimkilerde öyle ya tatlı hamurişi gırla.
Her şerde bi hayır var derler ya ayrılık yaşadım iştahım azaldı bu ara katkısı oldu bana
Hayırlısı olsun canım kriz faydaya dönüşmüş diyelim
Kaç kilodan ne adar zamanda indin, bir de boyun kaç??
Sabah menum 1 kk peynirli 2 yumurtalı omlet 3 zeytin 1 kupa cay ictim.Öğlen 1 dilim salcali ekmek ( dukkan komsu kendi salcasindan getirmis) aksam 5 yk makarna yedim
Afiyet olsun cnm

Hayırlısı olsun canım kriz faydaya dönüşmüş diyelim
Kaç kilodan ne adar zamanda indin, bir de boyun kaç??
Saol tatlım
Boyum 167
69 kiloydum geçen kasımda. Diyet yaptım 66ya indim sonra bıraktım 68 oldum işte nisanda tekrar başladım takıma girdim 64e düştüm sonra diyeti bıraktım başladım 63e düştüm izne ayrıldım sevgilimden ayrıldım
61,800e düştüm yarın bakıcam tam olarak vaziyet ne

Ayy boyuna posuna tühtü tü maşallahh ben senden 10 cm kısa halimle bu kilodayım 69'dan hatta 3 yıl öncesini sayarsak 76'dan indim ben de. Uyur-yer gibi bir illetten muzdarip olduğumdan zor kilo veriyorum ( düzenli uyguladığım bir diyet yok, kendimce dikkat etmeye çalışıyorum.
Zayıflama yöntemin var mı peki bir de yaşın kaç? Kızlar birbirine sorunca ayıp olmuyordu değil mi önce ben söyleyeyim de ayıp olmasın mademm 25 yaşında bekarım. Üst bölgem en büyük sorun, o nedenle hep göğüs küçültücü hareketler araştırıp yapıyorum
yolla sennnnm sikinti yooooook
Deli yaa

Saol balım
Maşallah çok güzel kilo vermişsin.
Bende gece çok yerdim bide hergün tatlı yapardım
Yöntemim sevgiliden ayrılmak
Az yemek tatlım bi öğün kaçırdıysam diğerini az yiyorum
23 yaşındayım, bekarım
Benimde alt bölgem kalın ya kalçam basenim

İyi akşamlar kizlar ayy midem çok kötü akşam bulgur pilavi yemistim bi tuhaf oldum hala da midem bulaniyoo yarin diyete başlıyorum ve bende listeye giriyorumsavulun gizlar keptin listelerdeee

Yaa hadi gel duzenli artik moon olsun kuzu uyudukca yada firsat buldukca yaz kişin kalin orgu salaş kazaklarin icinde incecik durmak istiyirimmmmemjnim sende istiyisin

Menüm sabah: 2 dilim ekmek, biraz peynir, iki dilim domates, şekersiz çay
Ara: sade kahve
Öğle: balık ekmek :/ , şalgam suyu
Ara: sade türk kahvesi
Akşam: bi avuç yeşil üzüm
3 saat yürüyüş
Hmm balik ekmek dengelenmis ama günlerden persembe oluncatohati hahettin

İyi akşamlar kizlar ayy midem çok kötü akşam bulgur pilavi yemistim bi tuhaf oldum hala da midem bulaniyoo yarin diyete başlıyorum ve bende listeye giriyorumsavulun gizlar keptin listelerdeee
Senin neyine diyet yapmak ya 51 kilosun bide

Afiyet olsun kuzum geceyi dengelemissin spor da harika insallah bu gece kalkmazsin

Sonra tam diyette değilsin diyince
Fıstıklı hacıbabadan yeme zevki 1 dakika, ertime çilesi 3 saate yakın sporla yersenn
Bu dediğini cok beğendim kız yeme zevki bir dakika eritmek için 3 saat uğraş değermi değmez bence canım cisss istedi mi kendime bunu söylerim sağol elacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…