- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.733
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.081
Hahah :)Oda iyiymiş
Bizim evde tartının tek kullananıyım. Annem ve ablam tartıya küs yaşıyorlar
Sağolsunlar evidd kalorili şeylerle doldurduklarından diyetime hep çomaklar
Onlarıda mı gizlice yedirme yöntemleriyle daha da şişmanlatsam
Hayırlısı olsun canımHahah :)
Bizimkilerde öyle ya tatlı hamurişi gırla.
Her şerde bi hayır var derler ya ayrılık yaşadım iştahım azaldı bu ara katkısı oldu bana
Afiyet olsun cnmSabah menum 1 kk peynirli 2 yumurtalı omlet 3 zeytin 1 kupa cay ictim.Öğlen 1 dilim salcali ekmek ( dukkan komsu kendi salcasindan getirmis) aksam 5 yk makarna yedim
Teşekkür ederimm canimm sagolasin sanada afiyet olsunHayırlısı olsun canımkriz faydaya dönüşmüş diyelim
Kaç kilodan ne adar zamanda indin, bir de boyun kaç??
Afiyet olsun cnm
Saol tatlımHayırlısı olsun canımkriz faydaya dönüşmüş diyelim
Kaç kilodan ne adar zamanda indin, bir de boyun kaç??
yolla sennnnm sikinti yooooookSonra tam diyette değilsin diyince
Fıstıklı hacıbabadan yeme zevki 1 dakika, ertime çilesi 3 saate yakın sporlayersenn
Saol tatlım
Boyum 167
69 kiloydum geçen kasımda. Diyet yaptım 66ya indim sonra bıraktım 68 oldum işte nisanda tekrar başladım takıma girdim 64e düştüm sonra diyeti bıraktım başladım 63e düştüm izne ayrıldım sevgilimden ayrıldım
61,800e düştüm yarın bakıcam tam olarak vaziyet ne
Deli yaayolla sennnnm sikinti yooooook
Saol balımAyy boyuna posuna tühtü tü maşallahhben senden 10 cm kısa halimle bu kilodayım 69'dan hatta 3 yıl öncesini sayarsak 76'dan indim ben de. Uyur-yer gibi bir illetten muzdarip olduğumdan zor kilo veriyorum ( düzenli uyguladığım bir diyet yok, kendimce dikkat etmeye çalışıyorum.
Zayıflama yöntemin var mı peki bir de yaşın kaç? Kızlar birbirine sorunca ayıp olmuyordu değil miönce ben söyleyeyim de ayıp olmasın mademm 25 yaşında bekarım. Üst bölgem en büyük sorun, o nedenle hep göğüs küçültücü hareketler araştırıp yapıyorum
Napiyon bacim kele görüşemiyoh
ben burdayim kizlarrr
Yaa hadi gel duzenli artik mooncanimmm valla pek dikkat edemiorum ama bu hafta daha iyiceyim evde olunca dikkat edebiliorum 63üm yaa bi 5 kilock daha versem ne şukelaaaaa oluyyyy dimi ama zamana yaydim artikk kiz 65 olmustumdu bi ara bilion muuu tabii yuzum yok diyemedimmm..kizimda cok hareketĺndi teyzesi telefonada dayanamiyor sakliyorum hep anca uyuyunca isten guctn firsat bulunca bakiorum
Hmm balik ekmek dengelenmis ama günlerden persembe oluncaMenüm sabah: 2 dilim ekmek, biraz peynir, iki dilim domates, şekersiz çay
Ara: sade kahve
Öğle: balık ekmek :/ , şalgam suyu
Ara: sade türk kahvesi
Akşam: bi avuç yeşil üzüm
3 saat yürüyüş
Senin neyine diyet yapmak ya 51 kilosun bideİyi akşamlar kizlar ayy midem çok kötü akşam bulgur pilavi yemistim bi tuhaf oldumhala da midem bulaniyoo yarin diyete başlıyorum ve bende listeye giriyorum savulun gizlar keptin listelerdeee
Evettt hep hatirlatalimm su içmeyiBugün su bilinçlendirme temsilcisi gibiyim suya taktım
Haydi gel içelimmm, bol bol su içelimm
Yog giz ben kilo aldim 51 uçtu gittiSenin neyine diyet yapmak ya 51 kilosun bide
Ama harika yürümüşsün balim balik ekmek falan kalmamistirYakmışımdır dimi ekmekleri
Su çok içmedim ya havalar serinledi ya boşladım iyice hata yapıyorum
Yarın artıda çıkmam umarım
Ay inşallah balım akşam üzüm yedim ya çok tatlıydı onu yemeyeydim eyiydiAma harika yürümüşsün balim balik ekmek falan kalmamistir
Afiyet olsun kuzum geceyi dengelemissinMenüm
Kahvaltı gece 2 lavaş 1 büyük bardak su içtiğim için yapmadım
Öğlen sütlü nescafe
Akşam palamut, salata, 2 dilimçok tahıllı ekmek, 50 gr badem
Gün içinde yeşil çay 3 ltye yakın su
1 saate yakın yürüme, gece 20 dakika spır
Bu dediğini cok beğendim kız yeme zevki bir dakika eritmek için 3 saat uğraş değermi değmez bence canım cisss istedi mi kendime bunu söylerimSonra tam diyette değilsin diyince
Fıstıklı hacıbabadan yeme zevki 1 dakika, ertime çilesi 3 saate yakın sporlayersenn
HaaaAy inşallah balım akşam üzüm yedim ya çok tatlıydı onu yemeyeydim eyiydi
Yarın görücem anyayı konyayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?