Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla cok bisey istemiorum 60ta sabit kalsam raziyim 65i gordum bi ara yaaaa 62 yede sukurrr tabii 63 desek daha doruuuu ya neyseee

Ama sen tam hazir degilsin gibi kilo vermeye istersen bu kilonu korumaya çaliş balim ama 2 kilo da hic bisey degil istesen hemen verirsin biliyosun
ya bikiyorum bikiyorumda valla elimde olmadan aliyorum vermemk problem degilki problem almamakk cok nankor hemn geri geliyor klasik +1 yani en ufak sey ayy bu arada M e g g de donmus yaaaa eskisi gibi bi ben yokumm hırsss yapabilirim suandaaa:)

Döndüm tatlım tam dönmem gereken zamandı çünkü :) 61i görmüşken bırakamazdım 60,900 gördüm hedefim 58di 57 istiyorum yılbaşına 57 olarak girmek hayalim :) inşallah incecik oluruz kışın :)

Senin ödemdir canım o olsan geçer inşallah..ben bildiğin kavurmayı bana bana yidim

Ayyyy dun kizlar protein diyetini aksama kadar yaptim bebeler mısır istedi kaynattim bitane yedimmmi sonra dodurma didiler bende yidim yimez olaydimm sabahaca kivrandim durdum midemi karistirmisimkarin agrisindan oldumm tobe bidaha midemi karistirmamm guya protein diyet uyguluyordum gündüz de komsu kelek ve seftali ikram etyiydi Amannn amannnn bida mısır dondurma görmek istemiyorum. Asil beni sasirtan bi haftadir 80 olan benn bu sabah 79 ciktimm dunku menuye artik bende sıkı diyete döndüm haftaya birincilik bizim olsun haaa kizlar

Evet tatliş hadi toparlaniyoruz herkes menüsünü duzenli yaziyor ve sifir kacamakla

Menüm
Sabah: 2 dilim ekmek, bir haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir, 6 zeytin 2 küçük banak tereyag bal(yarim çay kasigi tereyag bir cay kasigi bal anca yedim) ve sekersiz cay
Annemlerden eve gectim eşim kahvalti yaparken bende öğle yemegi niyetine
2 dilim ekmek biraz sucuk az az kahvaltiliklardan aldim
Aksam: bir kase tavuklu şehriye çorbası, 1 tabak az kiymali kabak yemegi ve yogurt

Bir litre içine yesil elma ve tarcin cubugu attigim suyumu ictim yatana kadar 2 litre yaparim, simdi kayisili form cayi içicem, bide sekersiz kahve icerim

Gece yatmadan da aci biberli limonlu iki kaşık yogurt yicem göbek yağlarını eritiyomus yahemde o saatte cok ac oldugum icin iyi geliyo nasil menüm kısslar ögle yemegi daha iyi olabilerdi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…