- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.161
Girersin tabii hem bak bende kilo aldimayyy bende 1 kilo verip listeye girermisimmmmmmmmm
ayyy sendemi aldn kac kilosunnnnnnGirersin tabii hem bak bende kilo aldimberaber viririkk
3 kilo aldim bende 50 olcam 4 bucuk kilo vericem ben topladim tekrar enerjimi yicegimi yedim yetti gayri kışın incecik olmak istiyorumayyy sendemi aldn kac kilosunnnnnn
Ama sen tam hazir degilsin gibi kilo vermeye istersen bu kilonu korumaya çaliş balim ama 2 kilo da hic bisey degil istesen hemen verirsin biliyosun
ya bikiyorum bikiyorumda valla elimde olmadan aliyorum vermemk problem degilki problem almamakk cok nankor hemn geri geliyor klasik +1 yani en ufak sey ayy bu aradaAma sen tam hazir degilsin gibi kilo vermeye istersen bu kilonu korumaya çaliş balim ama 2 kilo da hic bisey degil istesen hemen verirsin biliyosun
Döndüm tatlım tam dönmem gereken zamandı çünkü :) 61i görmüşken bırakamazdım 60,900 gördüm hedefim 58di 57 istiyorum yılbaşına 57 olarak girmek hayalim :) inşallah incecik oluruz kışın :)ya bikiyorum bikiyorumda valla elimde olmadan aliyorum vermemk problem degilki problem almamakk cok nankor hemn geri geliyor klasik +1 yani en ufak sey ayy bu aradaM e g g de donmus yaaaa eskisi gibi bi ben yokumm hırsss yapabilirim suandaaa:)
off haftaya coşmamız lazımmBayram haftasi ya çogu takimin az olacaktir ama bizimki de fena yaniihaftaya birinci olalimmm kesinn daha bir takim paylasmis onunda ortalamasi dusuk ama bizimki daha dusuk
Ciğara icmem ama bi gayfe alaram
Canımmm
Senin ödemdir canım o olsan geçer inşallah..ben bildiğin kavurmayı bana bana yidimArtik tatil matil yok kis geliyo yardiralimvalla kiz boylee zooor.
Ben tatilde almadim hic sifir sok oldm gece bile yemek yiodum. Ama yuzdum hic durmadik gezgez hareketlilik almadm. Eve geldim aldim ama karnm agrio regl olmadm sislk var. Haftaya olsamds rahatlasam.
Bende yidim hahahahaha afiyet olsn babyyhhhSenin ödemdir canım o olsan geçer inşallah..ben bildiğin kavurmayı bana bana yidim
Ayy bende bandim hemde kac banma ne banma bana bana bi hal oldum isteSenin ödemdir canım o olsan geçer inşallah..ben bildiğin kavurmayı bana bana yidim
Bende yidim hahahahaha afiyet olsn babyyhhh
Evet tatliş hadi toparlaniyoruz herkes menüsünü duzenli yaziyor ve sifir kacamaklaAyyyy dun kizlar protein diyetini aksama kadar yaptim bebeler mısır istedi kaynattim bitane yedimmmi sonra dodurma didiler bende yidim yimez olaydimm sabahaca kivrandim durdum midemi karistirmisimkarin agrisindan oldumm tobe bidaha midemi karistirmamm guya protein diyet uyguluyordum gündüz de komsu kelek ve seftali ikram etyiydi Amannn amannnn bida mısır dondurma görmek istemiyorum. Asil beni sasirtan bi haftadir 80 olan benn bu sabah 79 ciktimm dunku menuye artik bende sıkı diyete döndüm haftaya birincilik bizim olsun haaa kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?