- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.201
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine mevsim değişimleri hastalıklara davetiye çıkarıyor.Menum
Sabah yok midem cok kotuydu
Ogle 2 gibi seyhriyeli karniturlu tavuklu salata küçük kase , bi küçük kase yulaf ezesi yogurtlu bol cayy şekersiz
Ara Osmanli Türk Kahvesi
Aksam 19:00 üç yemek kaşık sehriyeli salata bol cayy sicak sicak sekersiz Üşüyorum kizlarr
2lt su
Geçen hafta dukan usulü omlet yapayım dedim, hep midem bozuldu. Sanırım sabahları ya da herhangi bir öğünde karbonhidratsız yapamıyorum.Omlet süper tok tutuyor ben hep yapiyorum ve ekmeksiz yiyorum canim
Ben normal peynir katip yapiyorum canim ekmek yemedigim için iyi oluyorGeçen hafta dukan usulü omlet yapayım dedim, hep midem bozuldu. Sanırım sabahları ya da herhangi bir öğünde karbonhidratsız yapamıyorum.
Lesliee45 dakika videoyu lesliyi yaptim ve 70 dakika da yürüyüş yaptim.Iyii aksamlar kizlar simdide cay keyfii
Kizz bende simit cay yok bugunLesliee
Simit çay olmamış ama
Simdiyi simit çay keyfi diye okumamKizz bende simit cay yok bugun
Bu ara özel sorunlardan dolayı iştahım pek yok canım ondan hani midem guruldamasa meyve bile yemicektim
Düzensiz yiyorum ama ekmek yemek istemiyorum ağır geliyor sabah
Onun yerine omlet yemeyi denicem yarın
Est canım :)Himm unuttumdu canim bos ver sen en iyilere layiksin üzülme hayirlisi olsun bu sayede ericen kizz avantajjj bu :)
calisiiyormusun sen,biz yeni sayiliriz burda bide kac kilo verdin kactin cok soruyom kusura kalma
Hahahaha caninn cekmiss demekk soluklandimdi cay keyfii ilee allah seni al yii bariiSimdiyi simit çay keyfi diye okumam
Dervişin fikri zikri durumu
Yarın sabah bi kepekli simit alam yarısını yiyem madem
Telefondan okumamında etkisi var tabii
Yine kilon iyimis allahtan benim kiloda degilsin ama tebrik ederim hedefine az kalmışM e g g
Bende yas olarak 33 yasinda buyugum sizlerdenn :) evliyim 13 yıllık canim
Hamile olma ihtimalin?Kizlar en son 5agustosda adet olmusum. Neden olmadim.ya.moralm cok bozullduuuuuuu istahima yansiyo ooff toparlanamiormmmmmm napicam yaaaa bu adet isi beni sinir ediyo yaaaaa
Ayy allah korusunn rabbim istemeyene versin..Hamile olma ihtimalin?
Mevsim geçişinden de olabilir.
Hmm temmuzda da olmamışsın anca düzene giriyordur ve adet gecikince iştahın artıyor bende de öyle oluyor canım dert etme stres yaparsan daha da gecikirAyy allah korusunn rabbim istemeyene versin..
Yok canim ya sanmiyorum bana gore imkansiz. Haziranda oldum temmuzda olmadim agustosda oldum hadi ozaman emziriyodum iki hafta olmustir birakali belki duzene oturmadi ondandir.
Amaa buyuk sikinti gercekten moralm bozuluyo istahim acildi resmen
Insani psikoljk tatli yemek istedigine itiyo. Ama yok bekliyemicm hemen kendime geliyorum tatilde bitti yeter artikkkk..Hmm temmuzda da olmamışsın anca düzene giriyordur ve adet gecikince iştahın artıyor bende de öyle oluyor canım dert etme stres yaparsan daha da gecikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?