- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.181
Ayy aman canım fena karışmış miden geçmiş olsun..Ayyyy dun kizlar protein diyetini aksama kadar yaptim bebeler mısır istedi kaynattim bitane yedimmmi sonra dodurma didiler bende yidim yimez olaydimm sabahaca kivrandim durdum midemi karistirmisimkarin agrisindan oldumm tobe bidaha midemi karistirmamm guya protein diyet uyguluyordum gündüz de komsu kelek ve seftali ikram etyiydi Amannn amannnn bida mısır dondurma görmek istemiyorum. Asil beni sasirtan bi haftadir 80 olan benn bu sabah 79 ciktimm dunku menuye artik bende sıkı diyete döndüm haftaya birincilik bizim olsun haaa kizlar
Afiyet olsun canım..kilona göre gayet iyi menün..Menüm
Sabah: 2 dilim ekmek, bir haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir, 6 zeytin 2 küçük banak tereyag bal(yarim çay kasigi tereyag bir cay kasigi bal anca yedim) ve sekersiz cay
Annemlerden eve gectim eşim kahvalti yaparken bende öğle yemegi niyetine
2 dilim ekmek biraz sucuk az az kahvaltiliklardan aldim
Aksam: bir kase tavuklu şehriye çorbası, 1 tabak az kiymali kabak yemegi ve yogurt
Bir litre içine yesil elma ve tarcin cubugu attigim suyumu ictim yatana kadar 2 litre yaparim, simdi kayisili form cayi içicem, bide sekersiz kahve icerim
Gece yatmadan da aci biberli limonlu iki kaşık yogurt yicem göbek yağlarını eritiyomus yahemde o saatte cok ac oldugum icin iyi geliyo nasil menüm kısslar ögle yemegi daha iyi olabilerdi dimi
Saol tatlikommmAfiyet olsun canım..kilona göre gayet iyi menün..
Afiyet olsun canim cok guzelMenüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, kk peynir, dört zeytin, salatalık, bir tk acı sos, çiğ fındık..
Akşam: bir tabak kıymalı patlıcan, yoğurt..
Ara: yeşil çay, bol su..
Effernn sanaaaCiğara icmem ama bi gayfe alaramama ben bugun iyiydim yani
Bendeee hemide naassii. Ilkk bayram gunu nasil yediysem gece yola cikmadan benAyy bende bandim hemde kac banma ne banma bana bana bi hal oldum isteoofff cok guzeldi ekmaanen et yimek
Binde yidim yagli yagli
Evet kuzun tartı yok piyasadaGunaydin tatlim sen tartilamiyordun demi bu hafta
Bu ara özel sorunlardan dolayı iştahım pek yok canım ondan hani midem guruldamasa meyve bile yemicektim[QUO"Migim, post: 48167993, member: 175823"]Sabah yok
Ara: türk kahvesi sade
Öğle 15 gibi 1 şeftali bi avuç üzüm 4 kaşık yoğurt
Akşam: 1 tabak kabak yemeği, yoğurt, 2 salatalık turşusu
2 minik kurabiye, şekersiz çay
Kurabiye yemicem bidaha
Az bile yemisin cinimm bi sey soracagim neden kahvaltin yok yasin genç dikkatli beslen bebegem menun güzel. .
Afiyet olsun canım bi ara bende öyleydimSabah menum 1 yumurta 1 kk peynir 2 dlm ekmek 1 brdk cay öğlen corba 2 dlm ekmek aksam 2 parca et haslama 2 yk patlican 1 dlm ekmek bugün yedim valla canim ekmek istedi ne hikmeyse
Kaç köfte yedin canımKahvaltı
2 çok tahıllı ekmek, yarım füme, 1 kk tulum, 4 siyah zeytin, 1 salatalık
Öğlen
Kadın budu köfte, az bir şey patates püresi, 2 kaşık mercimek
Akşam
1 patlıcan kızartması (cuma kaçamağı), 1.5 dilim ekmek, semiz yemeği
Ara sütlü kahve, çiğ badem , 3 ltye yakın su
Spor 20 dakika ufak çaplı spor, 10.000 adım
Sagolasin canimm bayadir ekmek yemiyordumm.Bugün saglam tozuttumAfiyet olsun canım bi ara bende öyleydim
Ekmeğin üstüne sürülen ne varsa sürüp yiyodum
Kaç köfte yedin canım
Bide 2 kaşık mercimek neyi
Çorbası mı pilavı mı
Menün gayet güzel
Omlet süper tok tutuyor ben hep yapiyorum ve ekmeksiz yiyorum canimBu ara özel sorunlardan dolayı iştahım pek yok canım ondan hani midem guruldamasa meyve bile yemicektim
Düzensiz yiyorum ama ekmek yemek istemiyorum ağır geliyor sabah
Onun yerine omlet yemeyi denicem yarın
Bende ekmeksiz tüketicem tatlım :)Omlet süper tok tutuyor ben hep yapiyorum ve ekmeksiz yiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?