Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet bende hazirlanim bahcede calismaya gidimm görüşürüz aksamm.
Partiss sen istersen basarirsin bi ara insana gel gitler oluyy canim sen azimlisin hadi bizide hizaya getirr garii :)).regl kafana takma stresten ice gecikir

Afiyet olsun canim aman dikkat et hasta olmabugun nasil miden bende üşüyorum vallaa birden nasil sogudu havalarama severim ben acik soguku

Sabah yok
Ara: türk kahvesi sade
Öğle 15 gibi 1 şeftali bi avuç üzüm 4 kaşık yoğurt
Akşam: 1 tabak kabak yemeği, yoğurt, 2 salatalık turşusu
2 minik kurabiye, şekersiz çay
Kurabiye yemicem bidaha
Evet kurabiki görmezsek guzel beybisi ama kahvaltida bir yumurta bari ye kuzum

Kizartmayi görmezsek guzel tatlimafiyet olsun

Sabah menum 1 yumurta 1 kk peynir 2 dlm ekmek 1 brdk cay öğlen corba 2 dlm ekmek aksam 2 parca et haslama 2 yk patlican 1 dlm ekmek bugün yedim valla canim ekmek istedi ne hikmeyse
Evet bu sefer her öğünde ekmek kullanmissin kuzu acaba havalar sogudukca karbonhidrat mi çekiyo canimizbende ekmege zor dayaniyorum bu ara

Partiss sen istersen basarirsin bi ara insana gel gitler oluyy canim sen azimlisin hadi bizide hizaya getirr garii :)).regl kafana takma stresten ice gecikir
Kolay gelsin canimmdikkat et hastalanma çalışırken

Tesekkur ederm cnmm
Kuzum bi doktora görün istersen adet duzensizligin var mi normalde
Varrr gunlerim tutmaz
Ayy bende karbonhidrata yôneliyorum adet donemi biliyo msn nedir bu hamır düşkünlüğüm
bende bende d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…