- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.221
Afiyet olsun canim aman dikkat et hasta olmaMenum
Sabah yok midem cok kotuydu
Ogle 2 gibi seyhriyeli karniturlu tavuklu salata küçük kase , bi küçük kase yulaf ezesi yogurtlu bol cayy şekersiz
Ara Osmanli Türk Kahvesi
Aksam 19:00 üç yemek kaşık sehriyeli salata bol cayy sicak sicak sekersiz Üşüyorum kizlarr
2lt su
Evet kurabiki görmezsek guzel beybisi ama kahvaltida bir yumurta bari ye kuzumSabah yok
Ara: türk kahvesi sade
Öğle 15 gibi 1 şeftali bi avuç üzüm 4 kaşık yoğurt
Akşam: 1 tabak kabak yemeği, yoğurt, 2 salatalık turşusu
2 minik kurabiye, şekersiz çay
Kurabiye yemicem bidaha
Kizartmayi görmezsek guzel tatlimKahvaltı
2 çok tahıllı ekmek, yarım füme, 1 kk tulum, 4 siyah zeytin, 1 salatalık
Öğlen
Kadın budu köfte, az bir şey patates püresi, 2 kaşık mercimek
Akşam
1 patlıcan kızartması (cuma kaçamağı), 1.5 dilim ekmek, semiz yemeği
Ara sütlü kahve, çiğ badem , 3 ltye yakın su
Spor 20 dakika ufak çaplı spor, 10.000 adım
Evet bu sefer her öğünde ekmek kullanmissin kuzu acaba havalar sogudukca karbonhidrat mi çekiyo canimizSabah menum 1 yumurta 1 kk peynir 2 dlm ekmek 1 brdk cay öğlen corba 2 dlm ekmek aksam 2 parca et haslama 2 yk patlican 1 dlm ekmek bugün yedim valla canim ekmek istedi ne hikmeyse
Harikaaa45 dakika videoyu lesliyi yaptim ve 70 dakika da yürüyüş yaptim.Iyii aksamlar kizlar simdide cay keyfii
AhahahhhLesliee
Simit çay olmamış ama
Kizz bende simit cay yok bugun
Son kilolar yapişiyo insana dimi miigiissMemnun oldum canım :)
Olsun motive olup çabucak verirsin :)
4 kilo az gibi ama çok zor kilo veriyorum aylar sürüyor :)
Kuzum bi doktora görün istersen adet duzensizligin var mi normaldeKizlar en son 5agustosda adet olmusum. Neden olmadim.ya.moralm cok bozullduuuuuuu istahima yansiyo ooff toparlanamiormmmmmm napicam yaaaa bu adet isi beni sinir ediyo yaaaaa
Ayy bende karbonhidrata yôneliyorum adet donemi biliyo msnInsani psikoljk tatli yemek istedigine itiyo. Ama yok bekliyemicm hemen kendime geliyorum tatilde bitti yeter artikkkk..
Tesekkurler cnm
Eki Görüntüle 1888970 Günaydın kızlar musmutlu sabahlar
Günaydın canim tühhh uzuldum bu seferde gunduz ögunlerini iptal ediyosunGünaydın kızlar :) gene gece kalktımyine bugünkü öğünlerim iptal
Kolay gelsin canimmEvet bende hazirlanim bahcede calismaya gidimm görüşürüz aksamm.
Partiss sen istersen basarirsin bi ara insana gel gitler oluyy canim sen azimlisin hadi bizide hizaya getirr garii :)).regl kafana takma stresten ice gecikir
Hahhaa kıyamam yaa sende kız faktörü bende de iş yeri faktörüü ne zamn uyucaz biz yaaagunaydin kuzum kizim beni uyandirinca aynen boyle oluyorum yat kizim daha erken erken diyorum ama dinleyen kim
Tesekkur ederm cnmmEvet bende hazirlanim bahcede calismaya gidimm görüşürüz aksamm.
Partiss sen istersen basarirsin bi ara insana gel gitler oluyy canim sen azimlisin hadi bizide hizaya getirr garii :)).regl kafana takma stresten ice gecikir
Varrr gunlerim tutmazKuzum bi doktora görün istersen adet duzensizligin var mi normalde
bende bende dAyy bende karbonhidrata yôneliyorum adet donemi biliyo msnnedir bu hamır düşkünlüğüm
Evet kuzum ya kilo veriyorum ama nerden bilmiyorum bacaklar duruyor halaSon kilolar yapişiyo insana dimi miigiiss
Ayy kiz senin izin gününde uyuma şansın var benim o da yokHahhaa kıyamam yaa sende kız faktörü bende de iş yeri faktörüü ne zamn uyucaz biz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?