- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.341
Evt yapabiliceksen eger basla. Suan ki duzeninden cok farkliBilmemm kii tatlimm eski duzenim decam ediyimm dedim bayagi kati kuralalri ve devamliligi varmis
Aynenn atak seyir ve koruma 3 etap ve bayagii istikrarli yanii sanirim yapamicam.Ben böyle ufaktan ufaktan gideyimm şükür veriyorumda kilooEvt yapabiliceksen eger basla. Suan ki duzeninden cok farkli
Çok geçmiş olsun canım hava fena ondandır..benim kız da bi mızmız kök söktürüyo iki gündür bana..fırsat bulup gelemiyorum buraya..İyi akşamlar kizlar nasilsinizbenim kuzum hasta bugun ne isterse yaptim yidik berabercenek ayy simdi uyudu ama burnu cok tikali mentollu damla damlattim yastigina ama acmadi
Saol canim bugunu de atlatirsak biraz rahatlar 6 bucukda uyandim gece de hic uyyamadik zatenOyyy kiyamamm kuzucukk yaa hadii buyukler neysede bebislere ve cocuklara içim gidiyor bir an önce atlatir inşallah
Saol kuzum aynen hava degisiminden herkes hastaGecmis olsun cnm herkesde hastalik baslangici falan var hava degisimi sanirimm. Gecmis olsun
Valla bende 5.30 da hortladim y ya kadar deli danaalar gibi döndüm durdumm.Saol canim bugunu de atlatirsak biraz rahatlar 6 bucukda uyandim gece de hic uyyamadik zaten
Saol canim aman dikkat et senin minik de hastalanmasin ama mevsim gecislerinde bi kere yakalaniyolar gerci gribeÇok geçmiş olsun canım hava fena ondandır..benim kız da bi mızmız kök söktürüyo iki gündür bana..fırsat bulup gelemiyorum buraya..
Sen iş icin mi uyandin canim bende 6 bucukda esimi işe yolcu ettim sonra tam yaticaktim benim kiz uyandi yatamadimValla bende 5.30 da hortladim y ya kadar deli danaalar gibi döndüm durdumm.
Günaydın canimGünaydın kizlarrr hayirlii sabahlarinizzz olsunn
Aynenn tatlim is kahvalati icin uyaniyorum.Önce eşim gidiyor evden sonra ben o yüzden mecburen erkenden uyanıyorumSen iş icin mi uyandin canim bende 6 bucukda esimi işe yolcu ettim sonra tam yaticaktim benim kiz uyandi yatamadim
Ayy cok erken kalkiyosun kuzum valla aksam erkenden yatiyosundurAynenn tatlim is kahvalati icin uyaniyorum.Önce eşim gidiyor evden sonra ben o yüzden mecburen erkenden uyanıyorum
Akşamları canım 10,30-11 gibi felan yatıyorumm.Malesef dolayısıyla uykumu aldıgım tek günüm yokkAyy cok erken kalkiyosun kuzum valla aksam erkenden yatiyosundur
gecmis olsun şekerim benim kızda grip ondan öncede boğazı enfeksiyon olmuş şişti 3 gün başında bekledik ateşi vardı hep 40 i gec ti ateşi hastanedeyken 40.5 u gördü şimdi iyi biraz ateş yokda minik minik hapşırıyor burnu akıyorGünaydın canim
Oyy gecmis olsun kuzum seninki daha cok kapmis sifayi simdi nasilgecmis olsun şekerim benim kızda grip ondan öncede boğazı enfeksiyon olmuş şişti 3 gün başında bekledik ateşi vardı hep 40 i gec ti ateşi hastanedeyken 40.5 u gördü şimdi iyi biraz ateş yokda minik minik hapşırıyor burnu akıyor
Iyiyim cnm sen nasilsinnnnn. Sendemi regl donemindesn ben hala olmadm :) bi olsam bomba gibi olcak amaSekerPancarii htc71 gecmis olsun brbislerinize allah sifa versin.
@ParteMoralll nasilsin iyimisin bebegimm...
Kizzz B BrokenAngel nasilsin ben sana soruyorum niye cvp yazmin yorum yaptim es gecinn kizz kircak biseymi yazdimm de hele bagamm benmi hassaslastimm ne regl donemindeyimm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?