- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.521
Buu haftaa haydii bakalı ell birliği ilee 1.olalımmm kızlarrr sıkınn dişleriiBende seni cok özledim kizzz sindi nasılsın cumaya kadar tam gaz hayata dönelim artik dimi :)) ♡♥♡
Beybi artik geceleri aksamlari bize aci çektir yemeklerden bahsederek artik kendini toparladinmi....
Haftasonlari durgun oluyo buralar ondan oyle gelmistir sana kuzum yoksa 5 le kalmiyo bilebişey sorcam sanki herkes en az 5 mesaj kuralına uymuyor mu?
Buu haftaa haydii bakalı ell birliği ilee 1.olalımmm kızlarrr sıkınn dişlerii
Eki Görüntüle 1892719 Kalori sayimi yapicam kizlar neyi ne kadar yicegimi bilmek bana iyi geliyor zikzak kalori alimi yapicam burdaki tabloya gore alicam yag kaybi bolumundekine göre o yuzden kalorim hergun farkli olacak şaşirmayin sunrahaydi hayirlar ola
Hahahhaha valla meyveler süpermişş lezzetlidirdee köyde geldii ise afiyet olsun tatlımm abartmadan yiyince bir şey olmazOlalim ya olalimm hala aklim fikrim koyden gelen gelen meyveler elma armut uzumde kuru kaysi erik.ne ben su üzümü hemen yok edimm uzum bana kilo aldiracakk
Valla ben dünn normall başka bir terzidee tartıldımm heycandan düşüp bayılacaktımm yaaa 93 gösterdiiSekercim gr mi gr mina tartip tami yiyorsun yani kalori sayimi öyle mi oluyordu ki kafam durdu sabah sabah.
Bende hassa terazi aldim oylemi yapsam bana sindilik musait sen bi küçük ozet geç tatlimm
Cnm çok yoğun bi ii çıktı onniçin giremedim.akşam eve gittiğimde perte çıkıyordum. Bu hafta tempoya alıştım.arada biraz kilo aldım
sabittim canım kilo almadım kaynanam larda 3 hafta boyunca bende ama 2 3 gündür annemlere gittim eve misafir aldım almışım çaktırmaCnm çok yoğun bi ii çıktı onniçin giremedim.akşam eve gittiğimde perte çıkıyordum. Bu hafta tempoya alıştım.arada biraz kilo aldım(
Sen nasılsın??
Valla ben dünn normall başka bir terzidee tartıldımm heycandan düşüp bayılacaktımm yaaa 93 gösterdiiEvdekii mii bozukk diğeri mii bozukk anlamadımm
Ayyy kızz eğer kp tartıı doğruu iseee değmeee keyfimee vallaa yaaa o zaman varyaa müthişşşş kilo verdim demektirrKizzz nediyosssuuunnn gercektende evdeki bozuk olabilirr haa başka yerdede bi tartill Ayyyyyy ne guzel olurdu eksii görmek ayy gorecegizz kizz ne su bogazimizi tutsak tmmdir bu iş)
ben onlardan bahsetmek yerinee mideme indiriyorumBende seni cok özledim kizzz sindi nasılsın cumaya kadar tam gaz hayata dönelim artik dimi :)) ♡♥♡
Beybi artik geceleri aksamlari bize aci çektir yemeklerden bahsederek artik kendini toparladinmi....
super ben vallahi gün içinde hep giriyorum ne oldu ne olmadı diye :) artık yoldaş olduk burda hepimizHaftasonlari durgun oluyo buralar ondan oyle gelmistir sana kuzum yoksa 5 le kalmiyo bile
Selamm canım Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.Bol bereketli lezzetli olur inşallahhSelam kızlar..iki gündür uğrayamadım tam gaz kış hazırlıkları devam ediyo..dolaba epey bişeyler koydum yemek nasip olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?