Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende seni cok özledim kizzz sindi nasılsın cumaya kadar tam gaz hayata dönelim artik dimi :)) ♡♥♡
Beybi artik geceleri aksamlari bize aci çektir yemeklerden bahsederek artik kendini toparladinmi....
Buu haftaa haydii bakalı ell birliği ilee 1.olalımmm kızlarrr sıkınn dişlerii

Sekercim gr mi gr mina tartip tami yiyorsun yani kalori sayimi öyle mi oluyordu ki kafam durdu sabah sabah.
Bende hassa terazi aldim oylemi yapsam bana sindilik musait sen bi küçük ozet geç tatlimm

Olalim ya olalimm hala aklim fikrim koyden gelen gelen meyveler elma armut uzumde kuru kaysi erik.ne ben su üzümü hemen yok edimm uzum bana kilo aldiracakk
Hahahhaha valla meyveler süpermişş lezzetlidirdee köyde geldii ise afiyet olsun tatlımm abartmadan yiyince bir şey olmaz

Sekercim gr mi gr mina tartip tami yiyorsun yani kalori sayimi öyle mi oluyordu ki kafam durdu sabah sabah.
Bende hassa terazi aldim oylemi yapsam bana sindilik musait sen bi küçük ozet geç tatlimm
Valla ben dünn normall başka bir terzidee tartıldımm heycandan düşüp bayılacaktımm yaaa 93 gösterdii Evdekii mii bozukk diğeri mii bozukk anlamadımm

günaydın kızlar bende sabah biraz abarttım ama yeter bu kadar astigim bugunden itibaren bende kendime defter tutuyorum menüleri önceden planlayıp yazicam hemde ne yesem ne pişirsem diye düşünüp durmam kilo hedeflerinide yazicam yetti garı SekerPancarii seninki nasil olucak canım hafta içimi zigzag yoksa hafta hafta mi bir hafta az bir hafta cok kalori gibi

Cnm çok yoğun bi ii çıktı onniçin giremedim.akşam eve gittiğimde perte çıkıyordum. Bu hafta tempoya alıştım.arada biraz kilo aldım (
Sen nasılsın??
sabittim canım kilo almadım kaynanam larda 3 hafta boyunca bende ama 2 3 gündür annemlere gittim eve misafir aldım almışım çaktırma veririm artılıkin

Valla ben dünn normall başka bir terzidee tartıldımm heycandan düşüp bayılacaktımm yaaa 93 gösterdii Evdekii mii bozukk diğeri mii bozukk anlamadımm

Kizzz nediyosssuuunnn gercektende evdeki bozuk olabilirr haa başka yerdede bi tartill Ayyyyyy ne guzel olurdu eksii görmek ayy gorecegizz kizz ne su bogazimizi tutsak tmmdir bu iş )

Kizzz nediyosssuuunnn gercektende evdeki bozuk olabilirr haa başka yerdede bi tartill Ayyyyyy ne guzel olurdu eksii görmek ayy gorecegizz kizz ne su bogazimizi tutsak tmmdir bu iş )
Ayyy kızz eğer kp tartıı doğruu iseee değmeee keyfimee vallaa yaaa o zaman varyaa müthişşşş kilo verdim demektirr

Bende seni cok özledim kizzz sindi nasılsın cumaya kadar tam gaz hayata dönelim artik dimi :)) ♡♥♡
Beybi artik geceleri aksamlari bize aci çektir yemeklerden bahsederek artik kendini toparladinmi....
ben onlardan bahsetmek yerinee mideme indiriyorum hahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…