Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın yoldaşlar, bugun bana ceza verebilirsiniz kotu seyler yaptım
sabah
3 yumurta beyazı 4 zeytin yesillik
ara
1 armut
2. ara
4 badem 1 ceviz 1 fincan kremalı nescafe
ikindi
zeytinyağlı pırasa 3 yk 100 gram et 1 dilim ekmek yoğurt
1 saat sonra kremalı nescafe 5 tane burcak bisküvi
aksam da spor daha da bişey yemek yok birazdan yatcam ama pişmanım. ama canım dehset tatlı istedi bugun lokum ve burcak arasından burcagı sectım o an ah nefis ah

Bugün 1498 kalori alma günümdüsankim diyette degildim
Sabah: bir porsiyon menemen,bir dilim kepek ekmegi, 5 zeytin , 1kk peynir, maydanoz,sekersiz cay
Öğle:yaridan az simit, yarim porsiyon patates salatasi, 1 kasik menemen
Sekersiz 10 ml sütlü nescafe
Aksam: kemikli et haslama, 5 kaşık yogurtlu makarna, yarim kase çorba
Ara: cafe crown mocha, 4 oreo, 5 badem,4findik,yarim avuç kuru üzüm, 1 avuç kabak çekirdeği tuzsuz ve kavrulmamis hepsi
Toplam aldigim 1493 kalori

Selam kızlar..menüm..
Sabah: yağda yumurta, kk peynir, dört zeytin, iki günkurusu, çiğ badem..
Akşam: 6 ızgara köfte, boll salata, bir kase yoğurt..

Kizz ustumuzde bi negatiff enerji varr cirpinip duruk bi attsakk ohhhhh bee ferahladik diyleim ben öyle hissedimmm ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ferahladimmmmm :))) haydi bakalım uyku arasinda derin bi nefesssssss biyo enerji edimmm size haa yarin sabahh gune güzel bol enerjili morallar fistik gibi olmasi dilegiyle eyii gecelerr

@ParteMoralll napiyon nasilsinn cinimmm noldu bize yaa nazar degdi valla grubumuza bi ayatel kursi okuyalim felak nasida allah allah
Canim grubu hareketlendriyoduk simdi ugramiyoruz grup durgun oldugu icin sana bu sekilde oldu. Kis gelio tam diyet mod oyuzdem yakinda duzelir diye umuyorum herkes devam.

şekercim olsun gitme olabilir oyle dusunebilirsin ama sen bizim kaptanimizssin seni seviyoruz bayramdan sonra tam adapte olamadık toparlaniriz hepimiz

Canım dediğin gibi biraz zor oluyor buraya gelmek iş güç çocuklar derken..ama sen iyiydin yaa bırakma lütfeenn
Takimin sorumluluğunun üstümde oldugunu bilmek gercekten geriyo beni sarrafcim yaa ben hep burdayim zaten biliyosun kilo versem kilo isim bitsede hep burdaydim yine burda olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…