- 5 Mayıs 2012
- 189
- 233
- 53
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.641
Ayy bilmiyorum canim yaa buraya gelecek vakit bulamiyorum gelmeyince suçlu hissediyorum kendimi
Canım dediğin gibi biraz zor oluyor buraya gelmek iş güç çocuklar derken..ama sen iyiydin yaa bırakma lütfeennSlm kizlar ben kaptanligi devretmek istiyorum baskasina bizim içimizden olursa daha iyi olur var mi kaptan olmak isteyen
Hayirrrrrr yaaaa ozaman burasi !!!Slm kizlar ben kaptanligi devretmek istiyorum baskasina bizim içimizden olursa daha iyi olur var mi kaptan olmak isteyen
Canim grubu hareketlendriyoduk simdi ugramiyoruz grup durgun oldugu icin sana bu sekilde oldu. Kis gelio tam diyet mod oyuzdem yakinda duzelir diye umuyorum herkes devam.@ParteMoralll napiyon nasilsinn cinimmm noldu bize yaa nazar degdi valla grubumuza bi ayatel kursi okuyalim felak nasida allah allah
Geçebilirsin canim daha listeye girmedigin icin istedigin takima gecebilirsinKaptan 3. Takima gecebilirmiyim
Kaptan olmasam da burda olurum ben tatlimşekercim olsun gitme olabilir oyle dusunebilirsin ama sen bizim kaptanimizssin seni seviyoruz bayramdan sonra tam adapte olamadık toparlaniriz hepimiz
Takimin sorumluluğunun üstümde oldugunu bilmek gercekten geriyo beni sarrafcim yaa ben hep burdayim zaten biliyosun kilo versem kilo isim bitsede hep burdaydim yine burda olucamCanım dediğin gibi biraz zor oluyor buraya gelmek iş güç çocuklar derken..ama sen iyiydin yaa bırakma lütfeenn
Hayirrrrrr yaaaa ozaman burasi !!!
Bugün kayınvalidedeyim canım..hastane işleri falan derken şimdi oturduk yemek yiycez birazdan..nerelerdesiniz kuzular
afiyet olsun tatlımBugün kayınvalidedeyim canım..hastane işleri falan derken şimdi oturduk yemek yiycez birazdan..
Ayy nohut muuafiyet olsun tatlımbende nohut pişiriyorum ocakta daha pişince yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?