Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cnm ben en son hamile kaldigimda herseyimi yaptirdim. Yani benim bir sikintim yoktu ama gitmisken butun testler yapildi bir sikinti cikmadi.
Emzirmeyi gecen ay biraktim bende oyle dusundm aslinda ama.herkes hamilemisin diyo bilmiorm ya en iyisi de gtmek

Oooo daha yeni birakmisin emzirmeyi en az 6 ay ile bir yil arasinda regl duzeliyor her insanda degisiyorki tabiki git dr icin rahatlasin kafana takip stresleniyorsun hayırlısı artikk..

Oooo daha yeni birakmisin emzirmeyi en az 6 ay ile bir yil arasinda regl duzeliyor her insanda degisiyorki tabiki git dr icin rahatlasin kafana takip stresleniyorsun hayırlısı artikk..
Evet cnm bende oyle dusundum iste. Cunku temmuzda da olmadim
Ama ne kotu sey olmamak yaa hem psikoljk hem fizik olarakkkkkkk ay olayimda agridan kivraniyim raziyimmmmm.
Napsamm evde.kolay bulunan biseylerden icsemmm

@ParteMoralll şimdilik birşey icme canim her ihtimale karsi bi dr gorun neymiş derdi sonra yine gecikmelerde icersin bitki caylari nee...maydonoz kiraz sapi papatya soğan gibi. .. kaynatlip iciliyor..sendr ebe gumeci gibi sinir otu gibi biseyler varmi onlar daha etkili hrle sinir otu bi adida adam otumuydi ne kist felan koymiyor.
Kizz bende aktarci gibi herşey var )
Civan percimi aslan pencesi oooo daha neler yaa herşeyi arastiririm ilactan cok bunlarla sifayi buldum cok kullanmamak sartiyla ggöz karari

Cnm menum cok karbonhidratli degil mi sanki? Aksam yemegin guzel ama
Öncelikle Merhabalar:)
Mesaim dolayısıyla böyle oldu. Normalde evden salata götürüp sabahta kahvaltı yapacaktım. Sabah biraZ geç kalkınca hazır gıdalarla günü geçirmek zorunda kaldım (

İradeni alkışlıyorum.

Son düzenleme:
Yarın gündüz yüksek lisans dersim için okula, akşam ise işe gideceğim. Gecenin kör vaktine kadar mesai. Bir de regli oldum. 5 ekim bir challange a dönüştü bir anda

Slm kizlar ben kaptanligi devretmek istiyorum baskasina bizim içimizden olursa daha iyi olur var mi kaptan olmak isteyen

insallah kaptanligi güzel yürütebilcek biri cikar SekerPancarii , 75 den 51 e inmen ne kadar sürdü ? basari hikayen varmiki ?
Saol kuzum var canim sln71 in basari hikayesi diye ben biraz bölüm bölüm verdim canim ilk hedefim 57 ydi 7 8 ayda 57 oldum ve bir sene falan 57 de kaldim sonra 55 inmek istedim indim 5 6 ay kilomu koruyup sonra 51 e inmek istedim geri diyet yaptim ve 51 e indimsimdi biraz kilo aldim 3 kilo kadar onu vericemhemencik

boy kacti ve kac beden giyiyorsun artik ayyyy heveslendim ben daha kisa sürede vereyi hedefliyorum ama bakalim...plan proje tutacak mi...hemen hikayeni bulup okiycam bir gün bende yazacam fotolarida yapistiracam sirf basari hikayesi yazabilmek icin zayiflanabilir bence

Boyum 165 canim 36 38 beden giyyorum hedefim tam 50 olmak ve onu hep korumak gr bile almak istemiyorum zayiflik cok guzel insallah sende hedefine ulasip hep korursun balimmm korumak vermekden daaha zor

Boyum 165 canim 36 38 beden giyyorum hedefim tam 50 olmak ve onu hep korumak gr bile almak istemiyorum zayiflik cok guzel insallah sende hedefine ulasip hep korursun balimmm korumak vermekden daaha zor

ben 50 olup 34 beden giymek istiyorum zara nin 34 bedenine sigdimmi tamamdir yol daha uzun yani hedef mart 2017 gelen ilkbahar yazda incecik olmak hem kisin bol esyalarin altinda bellida olmaz sonra ilkbahar geldimi milletin söyle bir kalmasini istiyorum ayrica giyinik degil tek bikini yada ic camasiriylada kusursuz görünmek niyetim

Sabah menum 2 yumurtali 1 kk peynir 1.5 yulaf kpg az maydanozlu omlet 1 zeytin 2 bardak cay oglen 80 gr tonbaligi 2 dlm ekmek aksam 2 yk taze fasulye 2 yk bulgur 2 kase cacik enemmm icimm yanmiss cacikk cok yedimmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…