- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.601
Bu aradaa sizii gidilerr siiziii kahve keyfii yaptınız hee maşallah size keyifler iyidir inşallahayyyy cnmmmmmmmmmmmmm binimmmmm
Ayy misafir varken zor tabii . Verirsin, ama bırakma çok kendini. Dikkat etmeye çalış. Annenlere yedir, sen yimesabittim canım kilo almadım kaynanam larda 3 hafta boyunca bende ama 2 3 gündür annemlere gittim eve misafir aldım almışım çaktırmaveririm artılıkin
Hoşbuldum cnm :) ne çok mesaj olmuş okumaya üşeniyorumHosgeldin tatlikom
Cnm menum cok karbonhidratli degil mi sanki? Aksam yemegin guzel ama4 ekim menü
Kahvaltı tahıllı simit
Ara 1 minik ısırımlık çokomix
Öğlen ayran, 1 paket (30gr) grissimo
Ara 1 kuru erik
Akşam 1 büyük tabak susuz bamya yemeği, ayran
Geçici çalışma yerim değişti. Odam ve buzdolabım olmadığı için evden yemek götürmem problemli oluyor
Spor 11.000 adım. Belki 20 dk spor yapacağım
Su 2 lt
Siyah çay
CnmMenüm bugun almam gereken kalori 999 kaloriydi
Sabah:2 yumurta beyazi 2 kasik yulaf ezmesiyle minik krepcikler, bi catal peynir, 5 siyah 5 yesil zeytin, 1 tatli kaşığı labne,salatalik dometes maydanoz nane,sekersiz cay
Ogle: 1 küçük avuc kuru üzüm,1 küçük kabak cekirdegi, 1 kuru kayisi,3 findik, 3 badem
Ara: sekersiz nescafe, 2 tane oreo
Aksam(annemlere geldim) 1 bucuk dilim yumurtali ekmek kizartmasi, yaridan az simit, 7 zeytin, 2 catal peynir, sekersiz cay
Toplam aldigim kalori 995
Bi de kahve icerim sekersiz tamamdir
Ayy ne güzel biraya gelmişsiniz..sorsaydın nerelerdeymiş hatun kişi
Biliyorum canim ben kalorilerimi hep saglikli gidalardan yana kullanirim bu yontemle 22 kilo verdim hemde hic bir vitamin kaybi sac dokulmesi vs yasamadan şuan son iki üç kilom oldugu icin esnegim biraz ve evde olmadigimdan aksam menüm iyi degilCnm
Karismak gibi olmasin ama ben seyda coskundam tut tcok bilinen isimlerle de calistim arastiririmda hep kalori hesabi cok yanlis. 1 yumurtadan aldigin kalori ile bir kucuk cikolatanin kalori degeri aynidir tabloda (90 100 kalori) ama vucudun onu nasil yaktigi ne olarak depo ettigi besin degerleri oyle farkli ki.. bence kotu olmus hic tatli olmamali nescafe bende ictim maalesef kremalio mesela direk basen yagi ve selulit aah aaah keske istah ve nefis olmasa
ayyyy cnmmmmmmmmmmmmm binimmmmm
Afiyet olsun tatlim aksam bılgır yimiyeydinnnn keskemBugün ki menum sabah 2 yumurtali 1 kk peynir 1.5 yulaf kepekli omlet 1 zeytin 3 bardak cay öğlen ciger 2 dlm ekmk aksam 4 kasik oturtma 4 kasik bulgur yedim.
Afiyet olsun canimmmm4 ekim menü
Kahvaltı tahıllı simit
Ara 1 minik ısırımlık çokomix
Öğlen ayran, 1 paket (30gr) grissimo
Ara 1 kuru erik
Akşam 1 büyük tabak susuz bamya yemeği, ayran
Geçici çalışma yerim değişti. Odam ve buzdolabım olmadığı için evden yemek götürmem problemli oluyor
Spor 11.000 adım. Belki 20 dk spor yapacağım
Su 2 lt
Siyah çay
Çok da kötü sayilmaz kuzum aksam menun hafif dengelemistirSelam arkadaslar yoldaslar bugun dedigim gibi tum gun gelinlik isleri surdu daha yeni eve geldimmenumu soyluyorum
Sabah
1 ceviz 1 tost yesillik
Ara
Yarim bardak sut
Ogle
Acliktan ölcektim ve yemek yemeye zaman yoktu gelinlikcide rica ettim 1 fincan(kucuk) kremali nescafe 4 tane zeytin 1 isirik kurabiye avuc ici kadar ekmek
Aksam
150 gram kadar izgara et ve buyuk bardak ayran
Nasil sizce? Kotu olmus dimi
Ayy ne güzel biraya gelmişsiniz..sorsaydın nerelerdeymiş hatun kişi
O dediklerini bende merak ediyorm yakinda ogrenirizzzzz hala olmadm gidicem hafta basi dusunuyorm@ParteMoralll afiyet olsun canimm ki ne kadder mirahlandiydim aklima niler niler geldiydi haa sevindim yinede guzel gun gecirmisinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?