Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

3lü hane oldugu icin ortalamalar yuvarlama yapmiyoruz kuzumo yüzden 1 düştüm

Sabah menum 2 yumurta 1 kk peynir 1.5 yk yulaf k. Omlet 5 zeytin yarim domates yarim salata öğle 2 mnk lahmacun aksam 1 kase corba 2 dlm ekmk kuru sogan yedim

Menü
Kahvaltı 3 dilim çavdarlı ekmek, nane, peynir, domates biber, 4 siyah zeytin
Ara
1 diyet mısır patlağı
Öğlen
Yarım sarjmsaklı peynirli pide
Akşam 4 köfte,salata, çoz az biber kızartma
1 bardak yeşil çay, 2 lt su, siyah çay, 1 sade türk kahvesi

Selam kızlar..menüm..
Sabah: kıymalı yumurta, kk peynir, dört zeytin, badem, domates, salatalık..
Akşam: bir tabak kuru fasülye, üç lahana sarma, yoğurt..
Ara: şekersiz türk kahvesi..
3 mil leslie yaptım su 2.5 litre olmuştur..

BitmeyenUmidim listeye niye kilonu bildirmiyosun kiz 80 kg oldum yazip gitmissin cnm bidaha listeyi alintila bildirim yap gozden kacsa bildirim yapmadn sanilir.
Kiz listeyi nasil alintiyacamki ben alintiladim giya olmamis dimekki ya ben yapamim beceremim tek tek listedekilerin adini kilosunu yazip kendimikinidemi yazacam ...
Kiz daha yeni yataga girdim ogle bahceye gittim eve gel yemek yap sut pisir sutu yogurt cal iki kasa domates hasladim bulasik yika yika sindi yeni yatacamm ysrinda bir suru is varrr
BitmeyenUmidim canım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
Sagolun bitanelerim
Canimm dogum gunun kutlu olsunnnnn yeni yasinda fiiit ol insallahhhhhhh

İnşallah beybim tesskur edrim herkes yeni yasina fittt girsinn cinimmm ♡♥♡
@ParteMorall cinimmm 16368 ve 16369 sayfada iki yerde kilomu alintiliyarak listeye yazmistim ben anca oyle yapabilem oyle olmuyormu

Slm kuzular Bugun almam gereken kalorim 1374 dün kalorimi 67 kalori aştim o yüzden bugünün kalorisinden düştüm yani 1307 kalori hakkim vardi bugunGelelim menumehassas terazi aldim herbiseyimi tarttim yidim
Menüm
5 gr kaşar peynir, 9 gr beyaz peynir , 4yesil 3siyah zeytin, 6gr labne, yarim dilim cavdar ekmegi,1 sosis, 50gr patates kizartmasi, 1 tatli kasigi tahinpekmez
Ara:4 altinbasak biskuvi
Ogle:5gr uzum,2gr findik,3gr badem,10gr yulaf ezmesi, 1 kuru kayisi, 100 gr yogurdu karıştırip tarcin serpip yedim
Aksam: 2 tane derisiz but(74gr), 100 gr yogurt(5de yedim)
Ara: 1 dilim (175gr) ev yapimi yaspasta
Toplam kalorim 1295 kalori

Sabah menum menemen 2 dlm ekmk 5 zeytin oglen karisik pide esim ısmarladi aksam yumurta ve 3 dlm ekmek yedim.

Menu
Ogle ev yapimi cok az yagliydi sucuk çay
15:00 dugundeydik kk tavuk donerdi.iki tulumba tatlisi
Aksam iki elma
22:00 da cay yaş göğ ekşi uzum
Form çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…