- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.741
ayyy okadar is bide misafirr amaaaanAgir is yapman lazimmis yani regl icin... ins bu hafta guzel eksiler gorursunn ben artidaydim sokk insan bi gunde bir kg daha alirmi aman ya rabbim hemen frenledim artik kendime gelme zamanii cumartesi basladim Ins eksi gorurumm
bende yoruldum hava guzeldi hali yikadim öğle sonu bahceye gittim çalıştım eve 19:30 da geldim koptur koptur yemek hazirladim annemgil vardi 21: yemek yedik 22:00 da misafir geldi ben hasattt... yarin bir suru is bekliyor bayramda yikadim perdeleri ve her yeri ama ben soyle duvarlar camlar dolaplar paklayim sileyimmyine ohh mis olacak....
kuzucugum uyuyor bende oturuyorum tv izliyorum tatlim sen napıyorsun iyimisinKizlarrrr napiyosunuzzzzz
Ooohhhh cnnmm keyif seninkuzucugum uyuyor bende oturuyorum tv izliyorum tatlim sen napıyorsun iyimisin
Hahahahahahah ooooo ben soylemimmm kendimden utaniormmm ben hic boyle seyler yapmazdimbende dün aksam pokunu çıkardım yani ne bulduysam yedim malum gün geldi görseydin beni evde ne yesem diye dolaniyodum dondurma yedim fındık yedim çekirdek yedim kesmedi bi tanede kir pidesi yedim saatde 10 11 falandı hicde rahatsız etmedi ödül olsun dedim bi kerecik normalde 8 den sonra hiç bisey yemiyorum
Dün utancımdan menü filan yazamadim yani
istersen bizim gruba katılabilirsinArkadaşlar siteye yeni katıldım rejim grupları benı tesfık ettı. Bende gruba katılmak ıstıyorım
Süper olur artık bırının gazı olmadan veremicegimi anladım :)istersen bizim gruba katılabilirsin
oyle demme kizzzz 7.5 kilo gitti toplamda buraya gelmeden önce ikibuçuk kilo burda 6 kilo yuvarlanıp gidiyoruz bakalım sonumuz ne olcakHahahahahahah ooooo ben soylemimmm kendimden utaniormmm ben hic boyle seyler yapmazdim
Peeh
daha önce hiç katıldinmi bilgin varmı hicSüper olur artık bırının gazı olmadan veremicegimi anladım :)
Siteye yeni uye oldum hiç bilmiyorum :) bıraz destek super olur acıklama alabılırımdaha önce hiç katıldinmi bilgin varmı hic
Siteye yeni uye oldum hiç bilmiyorum :) bıraz destek super olur acıklama alabılırım
bak sana geçmişten benim geldiğimde takım kaptanımızın paylaştığı yazıyı buldum oku bunu yarın kaptanımızda ilgilenir zaten burda olursaHoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?