Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy okadar is bide misafirr amaaaan

Alinir bir kg odemdir o.cnm takma bu hafta komple dikkat edersen eger verirsin eminim cnm

Iyiii akşamlar sabah menum 2 yumurtali omlet 2 kk peynir 3 zeytin oglen 1 tabak barbunya 1 elma aksam 1 kepce corba 1biber dolma 2 yk makarna yogurt yedim.

iyi aksamlar kizlaaaar bugünkü menüm
sabah 2.5 dilim ekmek 1 yumurta 2 kk peynir domates salatalik 14 zeytin
Öğlen 2 dilim muz 5 fındık 5 uzum sabah cok olunca oyle gecistirdim
Aksam 4 de yedim 6 yk kıymalı patlıcan 2yk pirinç pilavi sıfır ekmek salata
8.5 gibide 1 elma tamam dahada bisey yemedim

bende dün aksam pokunu çıkardım yani ne bulduysam yedim malum gün geldi görseydin beni evde ne yesem diye dolaniyodum dondurma yedim fındık yedim çekirdek yedim kesmedi bi tanede kir pidesi yedim saatde 10 11 falandı hicde rahatsız etmedi ödül olsun dedim bi kerecik normalde 8 den sonra hiç bisey yemiyorum

Selam kızlar..iki gündür felaket yorgunum..bir gün cenaze bir gün nişan derken pertim çıktı..yarın da annemler görümcem gelecek aşure yapıcaz..abartmasam bari off

Arkadaşlar siteye yeni katıldım rejim grupları benı tesfık ettı. Bende gruba katılmak ıstıyorım

Hahahahahahah ooooo ben soylemimmm kendimden utaniormmm ben hic boyle seyler yapmazdim
Peeh
Dün utancımdan menü filan yazamadim yani

Siteye yeni uye oldum hiç bilmiyorum :) bıraz destek super olur acıklama alabılırım
bak sana geçmişten benim geldiğimde takım kaptanımızın paylaştığı yazıyı buldum oku bunu yarın kaptanımızda ilgilenir zaten burda olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…