Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cnm grmları nasıl hesaplıyorsun hassas tartın mı var??

9 ekim pazar liste
Kahvaltı 12:00 2 dilim çok tahıllı ekmek, 2 biber, 3 dilim sucuk, domates, 4 siyah az yağlı zeytin, tulum peyniri
Ara 13:30 türk kahvesi, 1 çay kaşığı (oldukça azdı) damla sakızı şekeri
Ara 16:00 1.5 avuç fındık, sütlü nescafe
Akşam 18:00 4 köfte, salata, 3 dilim ekmek
2.5 lt su, çay,
Spor 1 saat park, belki akşam meditasyon

Kizlar babam geldi uzak yerden bende annemlerdeyim kalorimi aşmadim öptüm hepinizi

Sabah menum pattis kizartma 1 yumurta 2 kk peynir 5 dlm ekmek öğlen 3 dlm bftk 1 tabak corba 5 ksk makarna ekmegi saymadim saglamm ödül oldu.aksam yemek yemedim.

Alintilicaksin sonra ***lari ve basindaki tum yazilari silip kendi bolumunu duzeltip yollucaksin cnmmm
Kolayy gelsinn canımm işin bayağı zorr tez biter inşallahh
ayyy sagol tatlimmm

Ayyyyy ben var yorulmaaaaak evi kompleee bastan asagi temizledimmm perdeler camlar koltuklar fayanslar ohh badana bitti yarin halilarim gelcekk aman bende bittim
Iyi spor oldu ama yemekle olmuyo malesf
Ayy kiz baya yorulmussundur ama ellerine saglik miss olmustur heryer

Bu arada hahaha regl oldum mujdeee benim reglde olay yani
Ama hic bir eksilme yok

Agir is yapman lazimmis yani regl icin... ins bu hafta guzel eksiler gorursunn ben artidaydim sokk insan bi gunde bir kg daha alirmi aman ya rabbim hemen frenledim artik kendime gelme zamanii cumartesi basladim Ins eksi gorurumm

bende yoruldum hava guzeldi hali yikadim öğle sonu bahceye gittim çalıştım eve 19:30 da geldim koptur koptur yemek hazirladim annemgil vardi 21: yemek yedik 22:00 da misafir geldi ben hasattt... yarin bir suru is bekliyor bayramda yikadim perdeleri ve her yeri ama ben soyle duvarlar camlar dolaplar paklayim sileyimm yine ohh mis olacak....

Menü
Sabah: izcik piynir iki haşlanmış yumurta iki dilim domates bi zeytin sekersiz cayy
Ogle :kuccuk kuccuk 3 elma
Aksam: firinda patatesli tavuk bir porsiyonda neler var soylum iki dilim patetes bi sogan dilimlenmis pismis biber bi dilim pismis domates ve tavuk Göğsü yağsız, iki yk yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…