- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.721
Gunaydin kizlarmutlu pazarlar
Size de günaydın kızlar..günaydın fıstıklargününüz güzel geçsin
Cnm grmları nasıl hesaplıyorsun hassas tartın mı var??Slm kuzularBugun almam gereken kalorim 1374 dün kalorimi 67 kalori aştim o yüzden bugünün kalorisinden düştüm yani 1307 kalori hakkim vardi bugun Gelelim menume hassas terazi aldim herbiseyimi tarttim yidim
Menüm
5 gr kaşar peynir, 9 gr beyaz peynir , 4yesil 3siyah zeytin, 6gr labne, yarim dilim cavdar ekmegi,1 sosis, 50gr patates kizartmasi, 1 tatli kasigi tahinpekmez
Ara:4 altinbasak biskuvi
Ogle:5gr uzum,2gr findik,3gr badem,10gr yulaf ezmesi, 1 kuru kayisi, 100 gr yogurdu karıştırip tarcin serpip yedim
Aksam: 2 tane derisiz but(74gr), 100 gr yogurt(5de yedim)
Ara: 1 dilim (175gr) ev yapimi yaspasta
Toplam kalorim 1295 kalori
Evet canim hassas tarti aldimCnm grmları nasıl hesaplıyorsun hassas tartın mı var??
Harikasinn tatlissİyi pazarlar herkese, sporda bisiklet çevirirken yazıyorum. Vakit nakittir diyorum
Ayy ben de düşünüyorum biraz sıkışığım şu ara , nasıl faydasını gördün mü??Evet canim hassas tarti aldim
Valla ben kalori saydigim icin bana cok iyi oldu canim gr gr tartip yiyorum a1001den aldim 20 tlye uygundu fiyati simbo markasiAyy ben de düşünüyorum biraz sıkışığım şu ara , nasıl faydasını gördün mü??
Alintilicaksin sonra ***lari ve basindaki tum yazilari silip kendi bolumunu duzeltip yollucaksin cnmmmKiz listeyi nasil alintiyacamki ben alintiladim giya olmamis dimekki ya ben yapamim beceremim tek tek listedekilerin adini kilosunu yazip kendimikinidemi yazacam ...
Kiz daha yeni yataga girdim ogle bahceye gittim eve gel yemek yap sut pisir sutu yogurt cal iki kasa domates hasladim bulasik yika yika sindi yeni yatacamm ysrinda bir suru is varrr
Sagolun bitanelerim
İnşallah beybim tesskur edrim herkes yeni yasina fittt girsinn cinimmm ♡♥♡
@ParteMorall cinimmm 16368 ve 16369 sayfada iki yerde kilomu alintiliyarak listeye yazmistim ben anca oyle yapabilem oyle olmuyormu
ayyy sagol tatlimmmKolayy gelsinn canımm işin bayağı zorr tez biter inşallahh
Nasilsin ballişim hallettin mi badana isleriniAlintilicaksin sonra ***lari ve basindaki tum yazilari silip kendi bolumunu duzeltip yollucaksin cnmmm
ayyy sagol tatlimmm
Ayy kiz baya yorulmussundur ama ellerine saglik miss olmustur heryerAyyyyy ben var yorulmaaaaak evi kompleee bastan asagi temizledimmm perdeler camlar koltuklar fayanslar ohhbadana bitti yarin halilarim gelcekk aman bende bittim
Iyi spor oldu ama yemekle olmuyo malesf
Tam bitme cnm ince isler bitti. Yarn az bisey kaldi ama dus aldim dökülüyorm resmennnnnnnn..Nasilsin ballişim hallettin mi badana islerini
Evettttt yaaaaa missssss vallaaa sukuurr yarindan sonra ayaklarimi uzaticam sanirimAyy kiz baya yorulmussundur ama ellerine saglik miss olmustur heryer
Bu arada hahaha regl oldum mujdeee benim reglde olay yani
Ama hic bir eksilme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?