- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.761
hadi bakalim.cnmmoyle demme kizzzz 7.5 kilo gitti toplamda buraya gelmeden önce ikibuçuk kilo burda 6 kilo yuvarlanıp gidiyoruz bakalım sonumuz ne olcak
sen ne zaman başlıyosun fıstığımhadi bakalim.cnmm
tabi alisirsin bende ilk üye oldum buraya katıldım zamanla öğrendimCok sagol canım anladım gibi zamanla alısırım bende :)
Sagol canım ben yarına kendimi psıkolojık olarak hazırlayım uyuyarak :) ıyı gecelertabi alisirsin bende ilk üye oldum buraya katıldım zamanla öğrendim
ı i geceler bende yatıcam birazdanSagol canım ben yarına kendimi psıkolojık olarak hazırlayım uyuyarak :) ıyı geceler
Ay bende yarin bir gün yaparim aşuremi yaa cok seviyorumSelam kızlar..iki gündür felaket yorgunum..bir gün cenaze bir gün nişan derken pertim çıktı..yarın da annemler görümcem gelecek aşure yapıcaz..abartmasam bari off
Gecmisi okuyup geliyorum kuzumSekerPancarii cnmmm nerdesn
Hosgeldin takimimiza tatlim ben takim kaptaniArkadaşlar siteye yeni katıldım rejim grupları benı tesfık ettı. Bende gruba katılmak ıstıyorım
Oyy canim teşekkür ederimmmbak sana geçmişten benim geldiğimde takım kaptanımızın paylaştığı yazıyı buldum oku bunu yarın kaptanımızda ilgilenir zaten burda olursa
bisey değil tatlımOyy canim teşekkür ederimmm
selam kuzum nasılsın ben dışarı çıkıcam bugün alışverişe gezmeyeSlm kizlarrr
Ayy bende annemlerdeyim kuzum bogazlarim aciyo hastalandimselam kuzum nasılsın ben dışarı çıkıcam bugün alışverişe gezmeye
Hosbuldum :)Hosgeldin takimimiza tatlim ben takim kaptani
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineAyy bende annemlerdeyim kuzum bogazlarim aciyo hastalandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?