- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.781
olur tatlım guzel olar benim hedef o zaman 69 şuan 71 filanım 2 kilo bendenKizlarrr ben yarndan itibaren basliyorm tekrardannnn gruba sk gelmeye calisalm birbirmizi motive edelim ekim ayina hedef koyalim ?
Ben de varım canım..bugün fena cozuttum..regl de olamadım zaten şiştim patlıycam yakında..Kizlarrr ben yarndan itibaren basliyorm tekrardannnn gruba sk gelmeye calisalm birbirmizi motive edelim ekim ayina hedef koyalim ?
Tamam canmmmmm yoook yaa olmuyo boylee yeyeyeyee nereye kadarBen de varım canım..bugün fena cozuttum..regl de olamadım zaten şiştim patlıycam yakında..
Ayy noldu kuzum hastamisnnSlm kizlar midem cok kötü hep bulandi bugun bogazim biraz iyi ama mide bulantisi feciieve gecicem birazdan cok uykum varr
Bende 66 olayim ozaman tekrardannnnnolur tatlım guzel olar benim hedef o zaman 69 şuan 71 filanım 2 kilo benden
Ekim sonu hedefleri
@ParteMoralll 66
SekerPancarii
sarraf
BitmeyenUmidim 78
@Migim digrumu etiketledim emin degilim
@brokenangel26
htc71
E elaalemi
Baskaa unuttugum varmi
Herkes alintilayip kendi hedefini yazsin kizlar. (Hedefe ulasmayanlara bir hafta gunluk 50 mekik ceza) insafli davrandimmm
Tamam aglama bende sistim valla agustosda verdiklerim yalan oldu resmenNe tontigi resmen siskoyummartik kilo vermek istiyomm tmm bende yarin tam basliyim eski kiloma dusuyum istim 79-78 bi oluyum nolurr
Ekim sonu hedefleri
@ParteMoralll 66
SekerPancarii
sarraf
BitmeyenUmidim 77
@Migim digrumu etiketledim emin degilim
@brokenangel26
htc71
E elaalemi
Baskaa unuttugum varmi
Herkes alintilayip kendi hedefini yazsin kizlar. (Hedefe ulasmayanlara bir hafta gunluk 50 mekik ceza) insafli davrandimmm
Ben anlamam olucaksin!!Kizzzz nee ettin 77 mi olsam keske bayram ederdim 80 dim bir gunde bi kilodaha aldim 81 yuhhh ben sokk oyle kaldi zikkim yarin bi bakacam 80 sem kabul 77 gozunun yagini yediğim :))
Eki Görüntüle 1896487 ayyyyBitmeyenUmidim baaaaaak sana cizdimmmmmm allaseeen yaa cizdigim yerleri silip alintilicaksin. Kg bildirimi yaparken ve boyle bildirimlerdeeee litfeeen dogru yap artik sunuu delireeezaaam ben kaptan olsam tokati yerdn
Ben anlamam olucaksin!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?