Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kizlar midem cok kötü hep bulandi bugun bogazim biraz iyi ama mide bulantisi fecii eve gecicem birazdan cok uykum varr

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne tontigi resmen siskoyumm artik kilo vermek istiyomm tmm bende yarin tam basliyim eski kiloma dusuyum istim 79-78 bi oluyum nolurr
Tamam aglama bende sistim valla agustosda verdiklerim yalan oldu resmen
Olsunnnnn yeterki isteyelim bir ayda ooo kac kg verilir. Sana bu ay ceza 77 olcaksin

Menu
Gece 4:00 3yk yogurt iki yk yulaf 1 lt su
Aksam 19:00 da birtane hurma sehriye corbasi yarim.porsiyon yeşil fasulye iki dilim karpuz bol salata
22:00 da iki elma bi kucuk armut bi avuc yer fistgi bugun cozuttum yedim
1lt su soda sabah sekizden12 yece koptur koptur is ogleden sonra oturma vardi bi yarim saat yurudum

ayyyy BitmeyenUmidim baaaaaak sana cizdimmmmmm allaseeen yaa cizdigim yerleri silip alintilicaksin. Kg bildirimi yaparken ve boyle bildirimlerdeeee litfeeen dogru yap artik sunuu delireeezaaamben kaptan olsam tokati yerdn

Kizzzz nee ettin 77 mi olsam keske bayram ederdim 80 dim bir gunde bi kilodaha aldim 81 yuhhh ben sokk oyle kaldi zikkim yarin bi bakacam 80 sem kabul 77 gozunun yagini yediğim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…