Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pazartesiye kadar düşük kalorili beslenicem tablodaki aşırı yağ kaybi bölümüne gore

Gunaydin kizlar bi tartildim ki şok oldum 54.9 cuma 53.0dim insan 2 günde 2 kilo alir mi yaa valla delircem biktim kilolardan şeytan diyo bosver diyeti falan ye iç obez ol

Amann sen uyma o seytana inan bende ayni senin durumundayi odemmi ne bu moralim bozuluyor yaa bi gunde bi gunde bir kilo nedemek yarim degil bir kilo iste seninkide gunde almisin etti iki kilo galiba odem olmali dimi..(

İnsallah cumaya sabit bari çikarimiki gunde iki kilo iner mi bilmem tabi

Amann sen uyma o seytana inan bende ayni senin durumundayi odemmi ne bu moralim bozuluyor yaa bi gunde bi gunde bir kilo nedemek yarim degil bir kilo iste seninkide gunde almisin etti iki kilo galiba odem olmali dimi..(
Ayy bilmiyorum valla canim bazen oturup aglayasim geliyo gören zayifsin işte ne diyeti diyo sinir oluyo bana ama bilmiyo ki ben iki senedir zayifim ama nasil zayifim hep diyette gibi yedigim icin zayifim ben umursamadan yeyim iki aya geri 75 olurum eminim ufff ya insallah odemdir

Herkes alintilayip kendi hedefini yazsin kizlar. (Hedefe ulasmayanlara bir hafta gunluk 50 mekik ceza) insafli davrandimmm
Ben yazdimm gunaydinlarr suan 98.2 kg yum 95 olsam şükür edecegim.Durduuu metovolizmamm[/QUOTE]
@ParteMoralll sanada bi el atar bana 77olacaksin dedi su an 81 olmusum son bir kilosu bir gunde geldi yani ay sonuna kada 4 kg veremem gerekiyor allah yardimcimiz olsunnn..

Sagol cnm benim ben olamazsam banada cezaaa
Evet kuzum hastayimpek biseyim yok bogazlarim kötü sadece
Gecmis olsunnnnnm tatliskommmm hemencik iyiles
Gunaydin kizlar bi tartildim ki şok oldum 54.9 cuma 53.0dim insan 2 günde 2 kilo alir mi yaa valla delircem biktim kilolardan şeytan diyo bosver diyeti falan ye iç obez ol
uzulme kiz sen verirsin inaniorm ve onlar odemdir ya insanda sislik oluyo zaten fark ediyosun. Dert etme ay sonuna kdar gidicek

Sagol cnm benim ben olamazsam banada cezaaa

Gecmis olsunnnnnm tatliskommmm hemencik iyiles
uzulme kiz sen verirsin inaniorm ve onlar odemdir ya insanda sislik oluyo zaten fark ediyosun. Dert etme ay sonuna kdar gidicek
Ayy pantolonumda iyce yapisti sinirim bozuldu ama vericem yaa bi daha da ay ben bunaldim bir hafta yiyim içiyim demicem sonra 3 5 kiloyu vermek daha zor oluyo

Ayy pantolonumda iyce yapisti sinirim bozuldu ama vericem yaa bi daha da ay ben bunaldim bir hafta yiyim içiyim demicem sonra 3 5 kiloyu vermek daha zor oluyo
tamammmmmmm bende geldimmmmm artik birakmak yokkkkkkkkkk arada kacamak olur ama uzun surunce sikinti oluyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…