- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.821
Gunaydin kizlar bi tartildim ki şok oldum 54.9cuma 53.0dim insan 2 günde 2 kilo alir mi yaa valla delircem biktim kilolardan şeytan diyo bosver diyeti falan ye iç obez ol
Ayy bilmiyorum valla canim bazen oturup aglayasim geliyo gören zayifsin işte ne diyeti diyo sinir oluyo bana ama bilmiyo ki ben iki senedir zayifim ama nasil zayifim hep diyette gibi yedigim icin zayifim ben umursamadan yeyim iki aya geri 75 olurum eminimAmann sen uyma o seytana inan bende ayni senin durumundayi odemmi ne bu moralim bozuluyor yaa bi gunde bi gunde bir kilo nedemek yarim degil bir kilo iste seninkide gunde almisin etti iki kilo galiba odem olmali dimi..(
Ben yazdimm gunaydinlarr suan 98.2 kg yum 95 olsam şükür edecegim.Durduuu metovolizmamm[/QUOTE]Herkes alintilayip kendi hedefini yazsin kizlar. (Hedefe ulasmayanlara bir hafta gunluk 50 mekik ceza) insafli davrandimmm
Sagol cnm benim ben olamazsam banada cezaaaOoo sende bu azim.olduktan sonra ve bizede moralsin sen canim.benim verirsin olsun napalim arada bi ay yiyeceksin yoksa bikkinlik geliyor ve onemli olan frenleyip vermen senin sayende bizde verecegiz hedfimize ulasacagiz bak gorrr♡♥♡
Cezayi unutmus degilimm 50 mekik ne pufff :))) şaka saka insafli partem.binimm
Gecmis olsunnnnnm tatliskommmm hemencik iyilesEvet kuzum hastayimpek biseyim yok bogazlarim kötü sadece
uzulme kiz sen verirsin inaniorm ve onlar odemdir ya insanda sislik oluyo zaten fark ediyosun. Dert etme ay sonuna kdar gidicekGunaydin kizlar bi tartildim ki şok oldum 54.9cuma 53.0dim insan 2 günde 2 kilo alir mi yaa valla delircem biktim kilolardan şeytan diyo bosver diyeti falan ye iç obez ol
Ben yazdimm gunaydinlarr suan 98.2 kg yum 95 olsam şükür edecegim.Durduuu metovolizmamm[/QUOTE]Herkes alintilayip kendi hedefini yazsin kizlar. (Hedefe ulasmayanlara bir hafta gunluk 50 mekik ceza) insafli davrandimmm
Ayy pantolonumda iyce yapisti sinirim bozuldu ama vericem yaaSagol cnm benim ben olamazsam banada cezaaa
Gecmis olsunnnnnm tatliskommmm hemencik iyiles
uzulme kiz sen verirsin inaniorm ve onlar odemdir ya insanda sislik oluyo zaten fark ediyosun. Dert etme ay sonuna kdar gidicek
tamammmmmmm bende geldimmmmm artik birakmak yokkkkkkkkkk arada kacamak olur ama uzun surunce sikinti oluyoooooAyy pantolonumda iyce yapisti sinirim bozuldu ama vericem yaabi daha da ay ben bunaldim bir hafta yiyim içiyim demicem sonra 3 5 kiloyu vermek daha zor oluyo
Gecmis olsun cnmmmmmGünaydın kızlar..gece hiç uyuyamadım zombi gibiyim..küçük kız grip oldu burnu fena tıkanık..doktora götürcem bugün..
SekerPancarii sana da geçmiş olsun tatlım..
Tamam canmmmm olsunnn eskiler cok kg verdigi icin onlara kiyak geciyorum kendimde dahil@ParteMoralll canım listeye göre 1 kilo hedef koydum ben de artıdayım malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?