- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.841
BanadaaaaaaBana geldin buu
Niye bulaniyo ki midemmAyy midem hep bulaniyoo ne kötü bisey mide bulantisi hamileligimde bile yasamadim mide bulantısı
Ayy bilmiyorum dünden beri hep midem bulaniyoo midemi mi üşüttüm ki hic boyle olmazdiNiye bulaniyo ki midemm
Tontik olmaya meyilliyim ben var o kapasiteBanadaaaaaakiz sen tontikmisinnnnnn allah askina 54 kgsun cekil surdaaa tohati yiceksin
Kizzzzzzzzz yoooooksaaaaAyy bilmiyorum dünden beri hep midem bulaniyoo midemi mi üşüttüm ki hic boyle olmazdiyoksa
hahahah sen tontik olana kadarrrrrrrr bosuna kendini yipratiyosunTontik olmaya meyilliyim ben var o kapasite
Ayy tişikkürlerTamam canmmmm olsunnn eskiler cok kg verdigi icin onlara kiyak geciyorum kendimde dahil
Var mı bi ihtimalAyy bilmiyorum dünden beri hep midem bulaniyoo midemi mi üşüttüm ki hic boyle olmazdiyoksa
Hedefin guzel canim insallah olucaksin inaniyorumm[/QUOTE]Ben yazdimm gunaydinlarr suan 98.2 kg yum 95 olsam şükür edecegim.Durduuu metovolizmamm
Ahhh ahhh inşallahh cnaımmmm yaaa valla duraklamaa dönemi gibi osmanlınınHedefin guzel canim insallah olucaksin inaniyorumm
Kizzzzzzzzz yoooooksaaaa
Ayy yok kizlar midemi üşütmüşüm hap içtim gectiVar mı bi ihtimal
Benide heycanlandirdinAyy yok kizlar midemi üşütmüşüm hap içtim gecti
Yeme canm lahmacun.Ayy ben acimmm oluyomm yaa bas agrisindan ahsam ezan okunmasina ne kaldi anneme geldim menusu guzel lahmacun yapacak ben ne yicegim dedim sen yesil fasulye yi dedi bide asure yapmiss valla bu bana eziyet ben gidermiyim bi daha((((
Cok guzel baliskoVeeeeeeee menuuuuum
Sabah
Iki haslanmis yumurta,peynir, salatalik
C.siz pastirma, domates, bir kac zeytin
Cay
Aksam
2 baget tavuk
3 parca yulaf ekmek
Bir kase tarhana
Bir kase yogurt
2 lt su
Bitki normal cay yada kahve aksam eklerim simdiden yazim :)
Bugun almam gereken kalori 1141 kalori
Menüm
Az sütlü nescafe
Sabah:1 haslanmis yumurta, 1 dilim cavdar ekmegi, 5 yesil 3 siyah zeytin, 16 gr beyaz peynir, sekersiz cay
Ara:5 altinbasak kraker
Ogle:1 dilim ev yapimi pasta
Ara:1 kuru kayisi, 4 badem, 3 fındık
Aksam:140 gr yagsiz pane tavuk göğüs(haslanmis göğsü 10 gr paneye bulayip yagsiz tavada kizarttim),100 gr yagsiz tuzsuz haşlanmis makarna,100 gr yogurt, aci biber turşusu
Ve sade turk kahvesi
Toplam 1124 kalori
Kizz sana ne oluyoooooAyyy midemmmnoliyooo banaaa
tatliskom cok zoooor birgun gecirdim inannnnnnnnCok guzel balisko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?