- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.861
Ayy pasta hic olmadi biliyorumDua et zayifsin yoksa
Kizz sana ne oluyoooooregl ne zaaman oldun sen
tatliskom cok zoooor birgun gecirdim inannnnnnnn
Ayy bende aşure yaptigim gun napcam bilmiyorum o yuzden cuma gunu yapicam ki tika basa yiyimYarin annemler gelicek
cumartesi nisan var bizim burda ve nisanda yemekli of yaa
Cumartesi babam falan kalcaklar bende hoop pazar sabahida tehlikelicok kotu gunler beni bekliyo arkadaslar
En hafif sekilde atlatmak dilegiyle
Ozaman no panikAyy pasta hic olmadi biliyorumayy kiz iki gündür midem nasil bulaniyo niye kiiii biraz hastayim ama hastayken hic midem bulanmaz ki benim 27sinde oldum regl yeni bitti sayilir kiz
Ayy bende aşure yaptigim gun napcam bilmiyorum o yuzden cuma gunu yapicam ki tika basa yiyim
Hani senede bir yapiyoh yaOzaman no panik
olmazzz zaten cok yemissin bide utaanmiyy
Allahtam hic sevmem heeHani senede bir yapiyoh yaiki goca kase yisem ni var
Ayy ben kazanin icine düşecem nerdeyse o kadar seviyomAllahtam hic sevmem hee
Noldu beybis
O dereceeee ben hiiic yememde sevmemde benim yerime yiiiiAyy ben kazanin icine düşecem nerdeyse o kadar seviyomsirf sevdigimden kendim yapiyom daha cok yiyim diye ayyhh gonsulara dagitcam çogunu ama bu sefer kalanida kalorime gore yicem aşmadan ama ilk gün kazanin icindeyim o baska
mideeemNoldu beybis
Yi bahalim avuc avuc yiAyy midem agridiii okadar yeyeyey mide bosluga dustuuuu yaaen iyiisi beyaz leblebi yiim azcik
Kotu deel bisi olmaz midem harbiden noluyooo dedi 1 bucuk aydir yeyeyeyeyeyYi bahalim avuc avuc yi
Ayy yeyeyeyyy alışınca cok zorlaniyo insan hic diyet havasinda degalim de iste mecburKotu deel bisi olmaz midem harbiden noluyooo dedi 1 bucuk aydir yeyeyeyeyey
Bi avuc yemedim bile bitirmisim baska seylerde var hic gitmiyim mutfagaAyy yeyeyeyyy alışınca cok zorlaniyo insan hic diyet havasinda degalim de iste mecbur
Olursun sen biliyorummmmm ogun bizim icinde ozeeeel :)Kasim 3 kizimin dogum gunu bi iki arkadaşımı cagirip kutlucam o zamana kadar 51 olmaliyim yine
Niye canm hayirdirIyiii akşamlar canlarr sabah menum 2 yumurtali 1kk peynirli omlet aksam 1 tabak corba 2 yk nohut 2 yk pilav yedim.Öğlen yemedimm bu aralarr modum düşük
En tehlikeli durumlar off..dışarıda neyse ama eve misafir gelince daha çok zorlanıyo insan..yesen bi türlü yemesen bi türlü..Yarin annemler gelicek
cumartesi nisan var bizim burda ve nisanda yemekli of yaa
Cumartesi babam falan kalcaklar bende hoop pazar sabahida tehlikelicok kotu gunler beni bekliyo arkadaslar
En hafif sekilde atlatmak dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?