Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dua et zayifsin yoksa

Kizz sana ne oluyooooo regl ne zaaman oldun sen
tatliskom cok zoooor birgun gecirdim inannnnnnnn
Ayy pasta hic olmadi biliyorum ayy kiz iki gündür midem nasil bulaniyo niye kiiii biraz hastayim ama hastayken hic midem bulanmaz ki benim 27sinde oldum regl yeni bitti sayilir kiz

Yarin annemler gelicek
cumartesi nisan var bizim burda ve nisanda yemekli of yaa
Cumartesi babam falan kalcaklar bende hoop pazar sabahida tehlikeli cok kotu gunler beni bekliyo arkadaslar

En hafif sekilde atlatmak dilegiyle
Ayy bende aşure yaptigim gun napcam bilmiyorum o yuzden cuma gunu yapicam ki tika basa yiyim

Allahtam hic sevmem hee
Ayy ben kazanin icine düşecem nerdeyse o kadar seviyom sirf sevdigimden kendim yapiyom daha cok yiyim diye ayyhh gonsulara dagitcam çogunu ama bu sefer kalanida kalorime gore yicem aşmadan ama ilk gün kazanin icindeyim o baska

Kasim 3 kizimin dogum gunu bi iki arkadaşımı cagirip kutlucam o zamana kadar 51 olmaliyim yine

Iyiii akşamlar canlarr sabah menum 2 yumurtali 1kk peynirli omlet aksam 1 tabak corba 2 yk nohut 2 yk pilav yedim.Öğlen yemedimm bu aralarr modum düşük

Selam kızlar..menüm..
Sabah: bir yumurta, kk peynir, domatesli biber, çiğ fındık .
Akşam: bir kase mercimek, iki içli köfte(ilk defa yaptım) yoğurt..

Yarin annemler gelicek
cumartesi nisan var bizim burda ve nisanda yemekli of yaa
Cumartesi babam falan kalcaklar bende hoop pazar sabahida tehlikeli cok kotu gunler beni bekliyo arkadaslar

En hafif sekilde atlatmak dilegiyle
En tehlikeli durumlar off..dışarıda neyse ama eve misafir gelince daha çok zorlanıyo insan..yesen bi türlü yemesen bi türlü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…