- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.881
Hayırdır tatlım ne olduIyiii akşamlar canlarr sabah menum 2 yumurtali 1kk peynirli omlet aksam 1 tabak corba 2 yk nohut 2 yk pilav yedim.Öğlen yemedimm bu aralarr modum düşük
Bakalim canm ben abartmasam arti olmam ben abartinca afedersin b*ku cikiyo iki kisilik yiyorum resmenEn tehlikeli durumlar off..dışarıda neyse ama eve misafir gelince daha çok zorlanıyo insan..yesen bi türlü yemesen bi türlü..
Ben de aynı battı balık yan gider hesabıBakalim canm ben abartmasam arti olmam ben abartinca afedersin b*ku cikiyo iki kisilik yiyorum resmen
Sen simdi kac kilosun ah bir 70 olsannBen de aynı battı balık yan gider hesabı
İyi sen iki kisilik yiyomussun ben 4 kisilik yiyomBakalim canm ben abartmasam arti olmam ben abartinca afedersin b*ku cikiyo iki kisilik yiyorum resmen
Aman ikimizde ayniiyizzİyi sen iki kisilik yiyomussun ben 4 kisilik yiyomayhhh benim midem niye hic küçülmüyo
Canim yarin tutma aralikli tut ozaman exiyet etme kendine.Acimm hala acimm sabah bi olaydı iki gun oruc tuttum sankim oruc beni tuttu bugun kivrandim normal vakitte hic aclik hissetmemm bide gun ney vardı kivrandimmm resmenn midem bi alissa acliga..
Bu aralarr bir degisikk depresif haller var canimm ne hikmetseHayırdır tatlım ne oldu
Bilemiyorum ki canimm arkadasima üzüldüm biraz sıkıntılari var ondan midir nedir gunaydin bu aradaNiye canm hayirdir
Sana da günaydın canım..atlatırsın inşallah sıkma canını..herkeste oluyor böyle bir dönem öptüm seniBu aralarr bir degisikk depresif haller var canimm ne hikmetseGunaydinn bu arada canimm hayirli mustlu sabahlar
Ahh canım inşallah..80 oldum yine..regl olamadım tiroidde sorun var yine galiba yarın doktora gidip değerlerime baktırıcam..kanım çok düşük o da engelliyormuş kilo vermeyi kan hapına başlatabilir doktor..ayy ne dertliymişim ben yaaSen simdi kac kilosun ah bir 70 olsann
Ahh canım inşallah..80 oldum yine..regl olamadım tiroidde sorun var yine galiba yarın doktora gidip değerlerime baktırıcam..kanım çok düşük o da engelliyormuş kilo vermeyi kan hapına başlatabilir doktor..ayy ne dertliymişim ben yaa
onlara saglik ocagi bakiyomu bende gitmisken kan veriyim kizimi goturnce.Ahh canım inşallah..80 oldum yine..regl olamadım tiroidde sorun var yine galiba yarın doktora gidip değerlerime baktırıcam..kanım çok düşük o da engelliyormuş kilo vermeyi kan hapına başlatabilir doktor..ayy ne dertliymişim ben yaa
Gunaydin tatlimm hic bisey icib uzme kendini belki de havalardandirBu aralarr bir degisikk depresif haller var canimm ne hikmetseGunaydinn bu arada canimm hayirli mustlu sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?