Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy kafaam gitttiii yemek yemeyince hahahahah yarin cuma saniyorum annemler cuma gelcek allahimmmmmm yemek yemeyince ben

Acimm hala acimm sabah bi olaydı iki gun oruc tuttum sankim oruc beni tuttu bugun kivrandim normal vakitte hic aclik hissetmemm bide gun ney vardı kivrandimmm resmenn midem bi alissa acliga..

Sen simdi kac kilosun ah bir 70 olsann
Ahh canım inşallah..80 oldum yine..regl olamadım tiroidde sorun var yine galiba yarın doktora gidip değerlerime baktırıcam..kanım çok düşük o da engelliyormuş kilo vermeyi kan hapına başlatabilir doktor..ayy ne dertliymişim ben yaa

Yaa benimde kanimm düşük ondan zor gider kilo ama dr kan ilaci kullanma kirmizi ne görürsen ye demisti kilolusun daha kilo alirsin demisti benim durum farkliydi bebek tedavisi goruyordum ozamann..
Tiroid icin saglikli yeslkikler isirgan otunu ben yufgaya durup durup yemistim cokta güzel oluyordu bir ay denedim normala girmisti kan degerler

onlara saglik ocagi bakiyomu bende gitmisken kan veriyim kizimi goturnce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…