- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.733
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.141
Özlemişim kendini övmeleriniKorktun mu keptindan beybiiiiyi iyi o zaman olmiyak haklisin tatlis ben kilolari cabuk alsamda cabuk verebiliyorum kendimi övmüş gibi olmimmm
Bende özledim dur hele 50 oluyum öve öve bitiremicem kendimiÖzlemişim kendini övmelerini
Sana da çikariyim bi kalori tablosu kiz sende sayyodun sanki bi ara kaloriÖzlemişim kendini övmelerini
Evet benim icin daha kolay yahuAy demi yaa kiş tam diyet zamani insan yazin bu disiplinle yapamiyo
Ayni sey benim icinde gecerli bana 65 diyolar ama yalaaan nerdeee 65Ben aksine kışın yağlanıyorum
Ya 60 kusurum ama hiç öyle gözükmüyorum 55 olsam anca zayıflıcam gibi
Dediğin gibi sporla sıkılaşmam lazım ondan böyle olabilirim
Sen bi 65 ol gerisi kolay gidiyor canım :)
allahtan kendini ovmedin yesil gozluyum diye agzimi acmiyorumKorktun mu keptindan beybiiiiyi iyi o zaman olmiyak haklisin tatlis ben kilolari cabuk alsamda cabuk verebiliyorum kendimi övmüş gibi olmimmm
Hıı çıkartmıştın canem ama kilom değüştü o tablo geçerli sayılır mı örtmenimSana da çikariyim bi kalori tablosu kiz sende sayyodun sanki bi ara kalori
Kiz simdi ona baktim ben hep ayni liste uzerinden gidiyodum simdi yeni kilomla hesapladim kaloriler degisti her hafta degistircem artik benHıı çıkartmıştın canem ama kilom değüştü o tablo geçerli sayılır mı örtmenim
Gara gözlü sırma kirpikliyem bende bisey diyom mu övüyom mu hicEvet benim icin daha kolay yahuaz gezerim belkiiiiiiii
Ayni sey benim icinde gecerli bana 65 diyolar ama yalaaan nerdeee 65insallaaaaaahh hele bi olsamm
allahtan kendini ovmedin yesil gozluyum diye agzimi acmiyorum
23 yearsKiz simdi ona baktim ben hep ayni liste uzerinden gidiyodum simdi yeni kilomla hesapladim kaloriler degisti her hafta degistircem artik benşimdiki tabloma göre bugun 962 kalori almam gerekiyo yani 12 kalori hakkim daha var iki badem yirim yaz yasini kilonu boyunu bida bakiyim seninkine de kiz
Aplacimmmm23 years
60.7 kilov
1.67 boy :)
Benden bi yaş bilem büyük ossan apla dirim
Saol tatlım ben ortadakini yapayım bari
İmi ginç gistiriyirimBenden bi yaş bilem büyük ossan apla dirim
ben baslarsam ovmeye tutamazsnnnzz beniiiGara gözlü sırma kirpikliyem bende bisey diyom mu övüyom mu hic
Ayy genc gösteriyorum dedin de ben suan tam yasimi gosteriyorum kiloluyken 26 27 desem kimse yadirgamazdi kilo bana cok yas katiyoİmi ginç gistiriyirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?