- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.101
Ay grup cok hareketsizgelince geri gidiyorum amaaan
Ayyy ben sistmm coooookkTemizlik yapiyorum beybi bitti acik biseyler atistirdim ufff hala açim
Hahaha ozamanda bi haftan yaniyoBizimde ev abur cubur doluhic bu kadar almazdik yimiycem ama haftada bir kere izin günü yapip o gün dünyayı mi yesem acaba
sirf senin icin ve grup bos kalmasin diye gitmiyormHic yeni kişilerle ugraşasım gelmiyyy
O derecee durum fenaa diyosunSpor yapiyim diyorum ama diyetteyken hic gozum kesmiyo ama squat yapicam sadece
Ayyy ben sistmm coooookk
Hahaha ozamanda bi haftan yaniyo
sirf senin icin ve grup bos kalmasin diye gitmiyorm
Ayy hic enerjim yohO derecee durum fenaa diyosun
Sadik kalirsan helalAyy hic enerjim yoh1000in üstünde kalori almaya alişmişim şuanki az geliyo ama bu hafta sıkı böyle cabuk bitsin
Ozele gel
Hhahahahaahahah sen yaparsin bibiiiimmmOrasi belli olmazhizli giden atın
Haklısın kuzum
Arkdaslar yarinda sonra takim kurallari ciddiye alinmali aksi takdirde bunlar gecerli olacaktir. herkes icin gecerlidir.
SekerPancarii imzalaaa
5.Günde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu vardır,bu en az rakamdır,haftada 35 mesaj altına düşen üye 2.sarı karttan sonra takımdan çıkarılacaktır..Paylaşım ve destek ne kadar çok olursa motivasyonun o kadar yüksek olacağı unutulmamalıdır
6.Diğer arkadaşların listelerine yorum yapılacak ve kendimizce doğru ve yanlısları yazılacaktır.
7.Yapılan her kaçamağa ceza verilecektir,örnek verirsek o gün dışardaydınız ve canınız hamburgermi istedi ,veya çok çikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapılacaktır,cezaları uygulamakmecburidir,eğer 1 hafta içinde cezalar çekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takım listesine alınmayacaktır. Üyenin aktifliğine bağlı olarak bu süre uzatılabilir yada kısaltilabilir
İzne cikan gelmiyo canimHaklısın kuzum
Ne zaman baksam kimsecikler olmuyo eski hali yok takımın
Tubi moon gelmcek mi
Haklısın canım :/İzne cikan gelmiyo canimama biliyosun hergun menu yazmak ilk kuralimiz hadi takimi canlandıralım biraz
İmzaladimmmmmmmmmm
katiliyorum elestirilere basliyorum ama yarindan sonra bugun degilKizlar kesinlikle hergun herkes menu yazsin ve herkes birbirinin menüsüne yorum yapsin ama sadece afiyet olsun yazarak degil herkes eleştiriye açik olsun bu hafta arti istemiyorum
Menün çok degil ama saglikli degil diyete uygun seller degallllHaklısın canım :/
Başlıyorum öyleyse
Sabah: 1 dilim kek, şekersiz çay
Öğle: 3 lahana sarması
Akşam: 4 kaşık kısır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?