Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spor yapiyim diyorum ama diyetteyken hic gozum kesmiyo ama squat yapicam sadece

Arkdaslar yarinda sonra takim kurallari ciddiye alinmali aksi takdirde bunlar gecerli olacaktir. herkes icin gecerlidir.
SekerPancarii imzalaaa

5.Günde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu vardır,bu en az rakamdır,haftada 35 mesaj altına düşen üye 2.sarı karttan sonra takımdan çıkarılacaktır..Paylaşım ve destek ne kadar çok olursa motivasyonun o kadar yüksek olacağı unutulmamalıdır

6.Diğer arkadaşların listelerine yorum yapılacak ve kendimizce doğru ve yanlısları yazılacaktır.

7.Yapılan her kaçamağa ceza verilecektir,örnek verirsek o gün dışardaydınız ve canınız hamburgermi istedi ,veya çok çikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapılacaktır,cezaları uygulamakmecburidir,eğer 1 hafta içinde cezalar çekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takım listesine alınmayacaktır. Üyenin aktifliğine bağlı olarak bu süre uzatılabilir yada kısaltilabilir

İmzaladimmmmmmmmmm

Kizlar kesinlikle hergun herkes menu yazsin ve herkes birbirinin menüsüne yorum yapsin ama sadece afiyet olsun yazarak degil herkes eleştiriye açik olsun bu hafta arti istemiyorum

İzne cikan gelmiyo canim ama biliyosun hergun menu yazmak ilk kuralimiz hadi takimi canlandıralım biraz
Haklısın canım :/
Başlıyorum öyleyse
Sabah: 1 dilim kek, şekersiz çay
Öğle: 3 lahana sarması
Akşam: 4 kaşık kısır

Haklısın canım :/
Başlıyorum öyleyse
Sabah: 1 dilim kek, şekersiz çay
Öğle: 3 lahana sarması
Akşam: 4 kaşık kısır
Menün çok degil ama saglikli degil diyete uygun seller degallllneyse yarindan basliyoruz tam sıkı eleştirmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…