- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.121
Supersnnn babyBen kalorimi aşmadimmm yine iki gundur superimm33 kalorim kaldi küçük bi havuc mu yesem
Supersnnn baby
Migi senin hedefin kacHaklısın canım :/
Başlıyorum öyleyse
Sabah: 1 dilim kek, şekersiz çay
Öğle: 3 lahana sarması
Akşam: 4 kaşık kısır
Ben bence soylemim cok sucluyumSen neler yedin bakalim
Tamam yarindan itibaren her gün menu ve cumaya kadar kacamak yokBen bence soylemim cok sucluyumbana ders olsun
Evt ben artidaym kesn yaa ooff hafta sonu cok kacrdm nyse ama cumaya daha cok.. havalar iyice bozdu tam diyet havasiTamam yarindan itibaren her gün menu ve cumaya kadar kacamak yok
Menüm kötü ya biliomMigi senin hedefin kac
Menune bisey diyemicem bende sucluyum yarindan itibaren saglikli beslenelim. Tabi ben eskisi gibi
Ozaman sen aşiri kasmana gerek yok bence sende sekerpancari gibi kalori hesapla. Makarnayi cok seviyosun mesela yagsiz uc kasik hakkin olsun ozamanlar ekmek sifir tuket duzenli kahvalti yap. Makarna vs yemediginde bir dilim ekmek yada bugday ekmegi ye. Biseyin kalmamis ohhhhhMenüm kötü ya biliom
Hedefim 57 benim 3,7 kilo kaldı benim yılbaşına kadar inş
Senin beslenmen iyiydi ya
Yaşini da yaz tatlim
Kiz hemen hemen ayni kilomuz kalmis hadi biz rakip olakMenüm kötü ya biliom
Hedefim 57 benim 3,7 kilo kaldı benim yılbaşına kadar inş
Senin beslenmen iyiydi ya
Ay demi yaa kiş tam diyet zamani insan yazin bu disiplinle yapamiyoEvt ben artidaym kesn yaa ooff hafta sonu cok kacrdm nyse ama cumaya daha cok.. havalar iyice bozdu tam diyet havasi
Arkadasina gecmis olsun canim saat gec oldu ekmek ve pattis yimeeYasim 33 canim kusura bakma isim coktu arkadasimin ayagi kirilmis geçmiş olsuna gittim ordanda esimle alisverise 18:00 eve geldim daha yemek yicegiz firina patlican kozluyom diger bi tepside domatesli biberli patatesli soganli karışık yaptim ikisi bir pisiyor yaninada cay demliyom aciktim..
Ben aksine kışın yağlanıyorumOzaman sen aşiri kasmana gerek yok bence sende sekerpancari gibi kalori hesapla. Makarnayi cok seviyosun mesela yagsiz uc kasik hakkin olsun ozamanlar ekmek sifir tuket duzenli kahvalti yap. Makarna vs yemediginde bir dilim ekmek yada bugday ekmegi ye. Biseyin kalmamis ohhhhh
Benim beslenmem iyiydide ben cozuttum canm yaz beni cok bozdu. Kisin daha kolay yazin cok gezilio dondurmalar havada ucusuo amaan neyseki kis geldi yaza kadar eririz
Sende daha skı olmak icin sporla destekleyebilirsin
54 nire 60.7 nire bacım çavdarlı ekmek kafa mı yaptıKiz hemen hemen ayni kilomuz kalmis hadi biz rakip olak
Kiz 3.7 kilom kaldi dedin ya verecek54 nire 60.7 nire bacım çavdarlı ekmek kafa mı yaptı
Ben 56ya düşsem bizimkiler ağzıma gözleme tıkar hasta olcm diye
Demek ki benim kek ve sarmadan dolayı kafam güzel ahahahKiz 3.7 kilom kaldi dedin ya verecekbenimde 3.5 kilom var verecek onu diyom ayni diye
Korktun mu keptindan beybiiiDemek ki benim kek ve sarmadan dolayı kafam güzel ahahah
Olak dicem de sen çabuk verion ben 200 gr anca veriom senin bildirimin
54.7
52.5
Gibi oluyo gözüm yemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?