Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Az kahve sütüyle nescafe
Kahvalti:1 kaşık yulaf,2 kaşık t.b.unu,1tatli kasigi yogurt,5gr yağ ile ekmekcik,17gr peynir,2siyah 3-4yesil zeytin,1 tatli kasigi sürülebilir peynir,2yumurta beyaziyla ispanakli omlet,maydanoz,nane(kahveyle beraber 330 kalori)
Ara:5 altinbasak biskuvi, 1orta boy elma(166 kalori)
Ara:yarim avuc(11gr) kuru üzüm, 4 badem 4 findik(115 kalori)
Aksam:yarim kase et suyu corbasi, Yarim tabak(150gr) pirasa yemegi, 50gr yogurt,yarim dilim k.tahilli ekmek,aci biber turşusu(290 kalori)
Ara:10gr kahve sütüyle nescafe(16kalori),80gr havuc (33 kalori)
Toplam 950 kalori

Menüm kötü ya biliom
Hedefim 57 benim 3,7 kilo kaldı benim yılbaşına kadar inş
Senin beslenmen iyiydi ya
Ozaman sen aşiri kasmana gerek yok bence sende sekerpancari gibi kalori hesapla. Makarnayi cok seviyosun mesela yagsiz uc kasik hakkin olsun ozamanlar ekmek sifir tuket duzenli kahvalti yap. Makarna vs yemediginde bir dilim ekmek yada bugday ekmegi ye. Biseyin kalmamis ohhhhh
Benim beslenmem iyiydide ben cozuttum canm yaz beni cok bozdu. Kisin daha kolay yazin cok gezilio dondurmalar havada ucusuo amaan neyseki kis geldi yaza kadar eririz

Sende daha skı olmak icin sporla destekleyebilirsin

Yaşini da yaz tatlim

Yasim 33 canim kusura bakma isim coktu arkadasimin ayagi kirilmis geçmiş olsuna gittim ordanda esimle alisverise 18:00 eve geldim daha yemek yicegiz firina patlican kozluyom diger bi tepside domatesli biberli patatesli soganli karışık yaptim ikisi bir pisiyor yaninada cay demliyom aciktim..

Ayy ben hep çavdar ekmegi yiyodum esime bu sefer degisik al dedim karışık tahilli almis yarim dilim aksam yemegimde yedim ayy nasil guzel geldisimdiden yarin kahvalti peynir ekmek yemenin hayalini kuruyorum

Arkadasina gecmis olsun canim saat gec oldu ekmek ve pattis yimee

Ben aksine kışın yağlanıyorum
Ya 60 kusurum ama hiç öyle gözükmüyorum 55 olsam anca zayıflıcam gibi
Dediğin gibi sporla sıkılaşmam lazım ondan böyle olabilirim
Sen bi 65 ol gerisi kolay gidiyor canım :)

Kiz 3.7 kilom kaldi dedin ya verecek benimde 3.5 kilom var verecek onu diyom ayni diye
Demek ki benim kek ve sarmadan dolayı kafam güzel ahahah
Olak dicem de sen çabuk verion ben 200 gr anca veriom senin bildirimin
54.7
52.5
Gibi oluyo gözüm yemedi

Demek ki benim kek ve sarmadan dolayı kafam güzel ahahah
Olak dicem de sen çabuk verion ben 200 gr anca veriom senin bildirimin
54.7
52.5
Gibi oluyo gözüm yemedi
Korktun mu keptindan beybiii iyi iyi o zaman olmiyak haklisin tatlis ben kilolari cabuk alsamda cabuk verebiliyorum kendimi övmüş gibi olmimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…