- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.733
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.161
Ay bende ya 26 27 gösteryodum şimdi beni yeni tanıynlar 22 23 gösterysun dyolar oh be dyorumAyy genc gösteriyorum dedin de ben suan tam yasimi gosteriyorum kiloluyken 26 27 desem kimse yadirgamazdi kilo bana cok yas katiyobida dönmiyim hic o kilolalara
Evet canim bende ortadakine uyucam azalmis zaten kilom gittikce kalorimSaol tatlım ben ortadakini yapayım bari
Aşırı yağ kaybını uygulasam aç kalırım
AhahahhBugun son gun diye tatli yiomusum dusunsenize.. dusunemediler. Hayallerrr hayatlarnifrit idiyorum siskoluktan
Bugun son gun diye tatli yiomusum dusunsenize.. dusunemediler. Hayallerrr hayatlarnifrit idiyorum siskoluktan
Aynen ya demek ki 50 kilo olsak günlük 500 kalori alcazEvet canim bende ortadakine uyucam azalmis zaten kilom gittikce kalorimyarin 769 kalori alcam aciyin mene ama mantikli sonucta verecek kilomuz azaldikca kilo vermede zorlaniyoruz kalori de düşüyo ki kilo düştükçe ayni hizda kilo verebilelim
Gerçekten ohh yaaAy bende ya 26 27 gösteryodum şimdi beni yeni tanıynlar 22 23 gösterysun dyolar oh be dyorum
Aynen ya yarini nasil dengelicem onu düşünüyorum ben yumurta sabah yimicem bari cunku aksama yumurtali ispanak cekiyi canim onu yapcamAynen ya demek ki 50 kilo olsak günlük 500 kalori alcaziki dilim ekmek bi parça peynir tamam 500 cl
Kış olarak çevirelim onu
Ahhhh keskeeeeeeeee hayalimmmmm yaaaAhahahhayy bende yiyip yiyip kilo almamak istiyirum bak şöyle olsun 50ye düşene kadar az yiyim veriyim ama 50 ye inince hic kilo almim ne yersem nasil hayal
ooooooooooooo super hahahahahahaha suan tam yapmak istedigimm duygularimi bu kadar iyi ifade edemezdim
Kış olarak çevirelim onu
Ama ben yersem pis yerim gocamın ağzı açık kalirAhhhh keskeeeeeeeee hayalimmmmm yaaa
ooooooooooooo super hahahahahahaha suan tam yapmak istedigimm duygularimi bu kadar iyi ifade edemezdim
Her cuma tartıldıktan sonra benAhhhh keskeeeeeeeee hayalimmmmm yaaa
Hahahahahahahahahaaa kizz bosunami aliyoruz kg pis bogazliktan okula gitsek birinci oluruzAma ben yersem pis yerim gocamın ağzı açık kaliro derece
ay valla yaa yaramaa tux bastinHer cuma tartıldıktan sonra ben
Şimdi birşey yedim ama söylememHahahahahahahahahaaa kizz bosunami aliyoruz kg pis bogazliktan okula gitsek birinci oluruz
ay valla yaa yaramaa tux bastinneyse cay demledim gidimde parti yapim hahahahahah
Guru çay partisi miHahahahahahahahahaaa kizz bosunami aliyoruz kg pis bogazliktan okula gitsek birinci oluruz
ay valla yaa yaramaa tux bastinneyse cay demledim gidimde parti yapim hahahahahah
Afiyet olsun canimİyii aksamlar kizlar sabah menu 1 yumurta 1 kk peynirli omlet 1 brdk cay öğlen yemedim aksam 2 yk patis kavurma 1 yk biber kvrm 1 dlm ekmek yedim.
Ifiyit ıssınŞimdi birşey yedim ama söylemem
Son nasılsa
Hadi afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?