Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy genc gösteriyorum dedin de ben suan tam yasimi gosteriyorum kiloluyken 26 27 desem kimse yadirgamazdi kilo bana cok yas katiyobida dönmiyim hic o kilolalara
Ay bende ya 26 27 gösteryodum şimdi beni yeni tanıynlar 22 23 gösterysun dyolar oh be dyorum

Saol tatlım ben ortadakini yapayım bari
Aşırı yağ kaybını uygulasam aç kalırım
Evet canim bende ortadakine uyucam azalmis zaten kilom gittikce kalorim yarin 769 kalori alcamaciyin mene ama mantikli sonucta verecek kilomuz azaldikca kilo vermede zorlaniyoruz kalori de düşüyo ki kilo düştükçe ayni hizda kilo verebilelim

Bugun son gun diye tatli yiomusum dusunsenize.. dusunemediler. Hayallerrr hayatlar nifrit idiyorum siskoluktan
Ahahahh ayy bende yiyip yiyip kilo almamak istiyirumbak şöyle olsun 50ye düşene kadar az yiyim veriyim ama 50 ye inince hic kilo almim ne yersemnasilhayal

Aynen ya demek ki 50 kilo olsak günlük 500 kalori alcaz iki dilim ekmek bi parça peynir tamam 500 cl

Aynen ya demek ki 50 kilo olsak günlük 500 kalori alcaz iki dilim ekmek bi parça peynir tamam 500 cl
Aynen ya yarini nasil dengelicem onu düşünüyorum ben yumurta sabah yimicem bari cunku aksama yumurtali ispanak cekiyi canim onu yapcam

Hahahahahahahahahaaa kizz bosunami aliyoruz kg pis bogazliktan okula gitsek birinci oluruz
ay valla yaa yaramaa tux bastin neyse cay demledim gidimde parti yapim hahahahahah
Şimdi birşey yedim ama söylemem
Son nasılsa
Hadi afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…