- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.201
Ankara da çok soğukGunaydin kizlar yatagin icinden hic cikasim yok ev buzz gibi donuyomm haa
Kiskandmmmmmmm gunaydinn kuşuumGunaydin kizlarrr kiş geldi bu seferdonayruz guzel eksi gördüğüm için bu sabah mutluyum
Simdiden 900 gr eksideyimKiskandmmmmmmm gunaydinn kuşuum
Ben sana yesil gozlerimlem nazar ediyim bariSimdiden 900 gr eksideyimkimsiye söyleme M e g g in nazari değyo sunra Bak iyce motive geldi bana zumba mi yapsam bugun kizimla
İyi ki burdn söyledin aranızda kalırSimdiden 900 gr eksideyimkimsiye söyleme M e g g in nazari değyo sunra Bak iyce motive geldi bana zumba mi yapsam bugun kizimla
Aha miginin ki de yişil ikiniz nazar edeceniz bana çipil çipil gözlerinizlenBen sana yesil gozlerimlem nazar ediyim bari
3 gündür az yiyom ben bi kerem sadece cumartesi acicik kacamagim oldu 2 günlük diyelim nihahahaiahaiahhaiahavavhakoİyi ki burdn söyledin aranızda kalır
900 gr 1 günde?
Böbreği dalağı mı bıraktın naptın
Git hamurişi ye
Vazgeçtim zumba yap
Aha miginin ki de yişil ikiniz nazar edeceniz bana çipil çipil gözlerinizlen
ben dun soylucektmmmmm biliomsnnnn valla olur zor olmazsa sevinirm bende yaparm.Kizlar evde olanlar müsait olanlarla birlikte hergün bi video belirleyip spor mu yapsak şöyle 15 20 dklik kisa sureli videolarla hepimizin ayni videoyu yapmasi motive saglar
Bence zor olmasin hergün birimiz seçelim videoyu ne dersiniz ilk ben seçiyim
ben dun soylucektmmmmm biliomsnnnn valla olur zor olmazsa sevinirm bende yaparm.
Tamamdir canm
Haydi kizlar yapmak isteyen bugünkü videomuz bu
Hadi işin yoksa şimdi beraber yapalimTamamdir canm
Sen kacta yapicaksin
Simdi kizim yanimda uykuya daliyo gibi uyusunda bende yapim Ozaman. :) havada bi bozuk icim karardiHadi işin yoksa şimdi beraber yapalimyapicam ben simdi sonra islere koyulcam islere bi baslayinca spor gozumde buyuyo
Simdi kizim yanimda uykuya daliyo gibi uyusunda bende yapim Ozaman. :) havada bi bozuk icim karardiHadi işin yoksa şimdi beraber yapalimyapicam ben simdi sonra islere koyulcam islere bi baslayinca spor gozumde buyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?