Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun kalorim az oldugu icin az kalorili bi kahvalti yaptim 200 kcal kahvaltim peynir ekmekyidumayy karisik tahil ekmek pek lezizmissss diyette olmasam

Simdiden 900 gr eksideyimkimsiye söyleme M e g g in nazari değyo sunra Bak iyce motive geldi bana zumba mi yapsam bugun kizimla
İyi ki burdn söyledin aranızda kalır
900 gr 1 günde?
Böbreği dalağı mı bıraktın naptın
Git hamurişi ye
Vazgeçtim zumba yap

İyi ki burdn söyledin aranızda kalır
900 gr 1 günde?
Böbreği dalağı mı bıraktın naptın
Git hamurişi ye
Vazgeçtim zumba yap
3 gündür az yiyom ben bi kerem sadece cumartesi acicik kacamagim oldu 2 günlük diyelim nihahahaiahaiahhaiahavavhakohaydin kizlar zumbayaboyle sallicam kafami zumbada

Kizlar evde olanlar müsait olanlarla birlikte hergün bi video belirleyip spor mu yapsak şöyle 15 20 dklik kisa sureli videolarla hepimizin ayni videoyu yapmasi motive saglar

ben dun soylucektmmmmm biliomsnnnn valla olur zor olmazsa sevinirm bende yaparm.
Bence zor olmasin hergün birimiz seçelim videoyu ne dersiniz ilk ben seçiyim arastirmaya basliyorum max 20 dk min 10 dklik olsun videolarkalp kalbe karşıymış bebikmmm

Hadi işin yoksa şimdi beraber yapalimyapicam ben simdi sonra islere koyulcam islere bi baslayinca spor gozumde buyuyo
Simdi kizim yanimda uykuya daliyo gibi uyusunda bende yapim Ozaman. :) havada bi bozuk icim karardi sporumu yapim kizim uyansin daaa tavuklari robottan gecrcem kofte yapcam bayadir yapmiyorum sira ona gelmio yapayimda yiyelim
Yaninada tursuuu domates immhh
Bnmkilere patttis falan baska seylerde yaparim bana yok

Hadi işin yoksa şimdi beraber yapalimyapicam ben simdi sonra islere koyulcam islere bi baslayinca spor gozumde buyuyo
Simdi kizim yanimda uykuya daliyo gibi uyusunda bende yapim Ozaman. :) havada bi bozuk icim karardi sporumu yapim kizim uyansin daaa tavuklari robottan gecrcem kofte yapcam bayadir yapmiyorum sira ona gelmio yapayimda yiyelim
Yaninada tursuuu domates immhh
Bnmkilere patttis falan baska seylerde yaparim bana yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…