- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.221
Ben baslayamadim ya bizim ki meyve yio simdi uykudan vazgecti.Başlıyorum ben spora
Ben baslayamadim ya bizim ki meyve yio simdi uykudan vazgecti.Başlıyorum ben spora
Afiyet ossun minişeBen baslayamadim ya bizim ki meyve yio simdi uykudan vazgecti.
Bende yumurtali ispanak yapicam aksamaSimdi kizim yanimda uykuya daliyo gibi uyusunda bende yapim Ozaman. :) havada bi bozuk icim karardisporumu yapim kizim uyansin daaa tavuklari robottan gecrcem kofte yapcam bayadir yapmiyorum sira ona gelmio yapayimda yiyelim
Yaninada tursuuu domates immhh
Bnmkilere patttis falan baska seylerde yaparim bana yok
Ayyy yogurdum cigken bile canm cekti ahhahahaahahhaah kizim daha uyumadiii imhhh biraz daha gecsinde yiim pisirippp ah bu acgozlukBende yumurtali ispanak yapicam aksamayanina yogurt turşu belkim yarim dilim t.ekmek
Ayy bende salonun duvarlarini sildim aciktimmmm bi köse kaldi orayida siliyim de biseyler yicemAyyy yogurdum cigken bile canm cekti ahhahahaahahhaah kizim daha uyumadiii imhhh biraz daha gecsinde yiim pisirippp ah bu acgozluk
Ay bitmiyo bu işler..ben de kızı uyutayım mutfak dolabını halletcem içini dışını..başım da çatlıyo offf..Ayy bende salonun duvarlarini sildim aciktimmmm bi köse kaldi orayida siliyim de biseyler yicem
Ayy gecmis olsun canim insallah hemen toparlarsinSelam kızlar..doktordan geldim benim tiroid haşimato ya çevirmiş ilaca devam..
D vit için ampul verdi kırıp içicem bi de damla..bağışıklık sistemin resmen çökmüş ondan zona olmuşsun dedi..
Bende bi kahve molasi verdim daha yemek yapicam gercekten bitmiyo islerAy bitmiyo bu işler..ben de kızı uyutayım mutfak dolabını halletcem içini dışını..başım da çatlıyo offf..
ben yedim tika basaaaaa bir yedm biryedm ohhhhhhjAyy bende salonun duvarlarini sildim aciktimmmm bi köse kaldi orayida siliyim de biseyler yicem
Gün bitti mi senin için yani aksam yemegi mi yidin giz
Evet ama acikirsam yine kofte yerim bisey olmazGün bitti mi senin için yani aksam yemegi mi yidin gizama sen erken yiyosun dimi hadi yaz menunu bakalim kac küfte yidin
Zumba beni mahvediyor, favorim hafif tempolu koşu :))3 gündür az yiyom ben bi kerem sadece cumartesi acicik kacamagim oldu 2 günlük diyelim nihahahaiahaiahhaiahavavhakohaydin kizlar zumbaya boyle sallicam kafami zumbada
Anam patlıcan yemeği yapmış etli ven de ondan yiyeceğim. Bu akşam menüler hep bi protein olmuş :)Bende yumurtali ispanak yapicam aksamayanina yogurt turşu belkim yarim dilim t.ekmek
Güzel ama 3 gibi gün mü kapanır yahu akşam köfte ya da meyva atıştır mutlaka :)Sabah
Iki yumurta, peynir, fume, zeytin
Aksam
Valla saymadam 10dan fazla tavuk koftesiiiiama hic bir zaarari ollmaz ben boyle verdim
Uc tane yulaf gozleme minik minik
Biraz peynir ve tulum peynir
3 tane salatalik tursusu
Suyumu iciyorum devam
Erken yedim cok aciktim eger ackirsam kofte atistirirm. Bugunluk bu kadar kizlar aksam cay kahve devam
Coook asiri yedimGüzel ama 3 gibi gün mü kapanır yahu akşam köfte ya da meyva atıştır mutlaka :)
Ayy gecmis olsun canim insallah hemen toparlarsin
Sağolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?