- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.241
Afiyet olsun canim gayet guzel menun gule gule giy gomleginiiyi aksamlar kızlar ben bugün gezdim baya hemde 2 saatten fazla yürüdüm kendime de 38 beden gömlek aldımsadece göğüsten sıkıyor oda 2 3 kilo sonra gider hicde bisey yemedim dışarda menüm
sabah 4 zeytin 1 dilim tb ekmegi 2 yk kiyma 2 yk tulum peyniri 1 haşlanmış yumurta
Öğlen 16 17 fındık 10 tane uzum
Aksam yemegim yok tavuk hasliyorum 2 but yiyeceğim şimdi suyuda 2.5 litreye tamamlarım
Yarin bende yapicimmm tavıh köftesiCoook asiri yedimkofteyi bence uc kisi yerdi hahah 3 bucuktu sanirim yedigimde. Zaten acikirsam yerim ya oyle kisitlama yok
Zayif oldugun icin menun gayet guzel canmMenum ( 769 kalori alma günüm)
1 sade turk kahvesi
Sabah:2 dilim(42gr) karışık t.ekmek, 1 ince dilim kaşar,yarim dilim salam,14 gr beyaz peynir(199 kalori)
Öğle:1 elma,2 altinbasak,nescafe
Ara:1 mandalina(iki ara ogun 156 kalori)
Aksam:Yumurtali ispanak(200gr),1 kaşık yogurt,biber tursusu,1ince dilim k.t.ekmek(242 kalori)
Ara:1 küçük cennet hurmasi,1 küçük havuc,2 badem ve nescafe(169 kalori)
Toplam 766 kalori
Spor 10 dklik videoyu yaptim
Yap artikkkkk benimki superdiYarin bende yapicimmm tavıh köftesi
Ama ben 75 kiloyken bundan çok yoyerek kilo verdimZayif oldugun icin menun gayet guzel canmyoksaaaaaa
Aa yapmadim mi kiz
Dukan yaptigin icin guzel beybii yoksa kofte canavarina dönmüşünSabah
Iki yumurta, peynir, fume, zeytin
Aksam
Valla saymadam 10dan fazla tavuk koftesiiiiama hic bir zaarari ollmaz ben boyle verdim
Uc tane yulaf gozleme minik minik
Biraz peynir ve tulum peynir
3 tane salatalik tursusu
Suyumu iciyorum devam
Erken yedim cok aciktim eger ackirsam kofte atistirirm. Bugunluk bu kadar kizlar aksam cay kahve devam
Saka saka @ParteMoralll partiskom cok guzel menun ekmeksiz kofteden zarar gelmezDukan yaptigin icin guzel beybii yoksa kofte canavarina dönmüşün
Oyle zor olur canim YAZİO diye bi program var ücretsiz ve bence dogru bi sekilde guzelce hesapliyo indir onu daha da zevkli olurEvet kizlar yeni geldimm kiSekerPancarii ne zormus hesap yapmak kiz program indirdim.beceremedim ucretli bazi seyler bende sildim bugun ne yediysem tek tek netten bakti hesapladim tek sorun netim cok yavaş ondamn zorlandim ama zevkli gercekten menu cok gibi gorunuyor gr tartinca az bayaga :))
Afiyet olsun canimm aksam yogurt bari yeseydin kizz gucsuz gucme kuzumSabah menum 4 dlm sck 1 yumurta3 dlm pstrm 1 kk peynir 1.5 dlm ekmek oglen tavuk haslama 2 dlm ekmek aksam yemedim.
Kiz niye o kadar az kalori aldin simdiden bu kadar az kalori alirsan ilerde bu kalori sana kilo verdirmezMenum bugun almam gereken kalori 1390
Sabah ac karnina bir elma (60) bir yumurtadan omlet(101) az yedim bi haslanmis yumurta (80)
30gr peynir (77) uc kupa sekersiz cayy
16:00 oturmam vardi yine neler vardi off off sadece iki lahana sarma yedim küçük tu (64)
19:00 bir bucuk porsiyon ezo gelin corba (204) salata (90) kavun 100gr (18) , yogurt 200gr (92)
Toplam aldığım 786 kaloridir
80 dk yuruyus yapildi su 3tl tamamlanacakk..
Kiz niye o kadar az kalori aldin simdiden bu kadar az kalori alirsan ilerde bu kalori sana kilo verdirmez
Tamam bugün uymamıştım zatenAyy kizlar dunden beri düşünüyorum benim kalorilerim neden bu kadar az cikti hesaplamada diye bayilicam acliktan çünkü ve yeniden hesaplama yaptimne göriyim ayyy kiloyu isaretliyceme poundu işaretlemisim 700lü 800lü kalorilere aliskin degilim ben şukur yanlışmış bu ne demek oluyo M e g g ve BitmeyenUmidim sizinkinide yanliş hesaplamiş olabilerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?