Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi aksamlar kızlar ben bugün gezdim baya hemde 2 saatten fazla yürüdüm kendime de 38 beden gömlek aldım sadece göğüsten sıkıyor oda 2 3 kilo sonra gider hicde bisey yemedim dışarda menüm
sabah 4 zeytin 1 dilim tb ekmegi 2 yk kiyma 2 yk tulum peyniri 1 haşlanmış yumurta
Öğlen 16 17 fındık 10 tane uzum
Aksam yemegim yok tavuk hasliyorum 2 but yiyeceğim şimdi suyuda 2.5 litreye tamamlarım

Menum ( 769 kalori alma günüm)
1 sade turk kahvesi
Sabah:2 dilim(42gr) karışık t.ekmek, 1 ince dilim kaşar,yarim dilim salam,14 gr beyaz peynir(199 kalori)
Öğle:1 elma,2 altinbasak,nescafe
Ara:1 mandalina(iki ara ogun 156 kalori)
Aksam:Yumurtali ispanak(200gr),1 kaşık yogurt,biber tursusu,1ince dilim k.t.ekmek(242 kalori)
Ara:1 küçük cennet hurmasi,1 küçük havuc,2 badem ve nescafe(169 kalori)
Toplam 766 kalori
Spor 10 dklik videoyu yaptim

Afiyet olsun canim gayet guzel menun gule gule giy gomleginiinsallah en kisa zamanda bol gelir

Zayif oldugun icin menun gayet guzel canm yoksaaaaaa

Zayif oldugun icin menun gayet guzel canm yoksaaaaaa
Ama ben 75 kiloyken bundan çok yoyerek kilo verdim siz niye benim menulerimi cok saniyosunuz acaba ya gözünüzde nasil canlaniyo bilmiyorum ama bütün gün açim ben bu menüyle bi tek sen degil dün baska bi forumda kiza menümü yazdim 962 kalorilik menümü bence bu en az 1200lik dedi ama imkansiz tartip yiyorum miktarlar cok cok az ama çeşit çok olunca gözde çok gibi canlaniyo heralde

Dukan yaptigin icin guzel beybii yoksa kofte canavarina dönmüşün

Evet kizlar yeni geldimm ki SekerPancarii ne zormus hesap yapmak kiz program indirdim.beceremedim ucretli bazi seyler bende sildim bugun ne yediysem tek tek netten bakti hesapladim tek sorun netim cok yavaş ondamn zorlandim ama zevkli gercekten menu cok gibi gorunuyor gr tartinca az bayaga :))

Oyle zor olur canim YAZİO diye bi program var ücretsiz ve bence dogru bi sekilde guzelce hesapliyo indir onu daha da zevkli olur

Menum bugun almam gereken kalori 1390
Sabah ac karnina bir elma (60) bir yumurtadan omlet(101) az yedim bi haslanmis yumurta (80)
30gr peynir (77) uc kupa sekersiz cayy

16:00 oturmam vardi yine neler vardi off off sadece iki lahana sarma yedim küçük tu (64)
19:00 bir bucuk porsiyon ezo gelin corba (204) salata (90) kavun 100gr (18) , yogurt 200gr (92)

Toplam aldığım 786 kaloridir

80 dk yuruyus yapildi su 3tl tamamlanacakk..

Kiz niye o kadar az kalori aldin simdiden bu kadar az kalori alirsan ilerde bu kalori sana kilo verdirmez

Ayy kizlar dunden beri düşünüyorum benim kalorilerim neden bu kadar az cikti hesaplamada diye bayilicam acliktan çünkü ve yeniden hesaplama yaptimne göriyim ayyy kiloyu isaretliyceme poundu işaretlemisim 700lü 800lü kalorilere aliskin degilim benşukur yanlışmış bu ne demek oluyo M e g g ve BitmeyenUmidim sizinkinide yanliş hesaplamiş olabilerem

Tamam bugün uymamıştım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…