- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.261
Saat gec oldu ama yeme hakkin var kalorin var çünkü canim birer ikişe dilim yeCanim isteyerek planladığımı gibi olmadı bugun evde degildim meyve yime hakkım olabilir mi mandalina gibi çeyrek nar gibi
Yarın coh yesem yada bilemediniz sindi
Uyucaksan tekrar hesaplimmTamam bugün uymamıştım zaten
Kiz dur karisti iyce sen dün 33 dememis miydin yasinaBilemediniz olacaktı yazıda:))
Şekerci benim boy:1.51. Kilo:79:50. Yaş 32 bir daha hesapla canım sana zahmett
Bilemediniz olacaktı yazıda:))
Şekerci benim boy:1.51. Kilo:79:50. Yaş 32 bir daha hesapla canım sana zahmett
Tamam o zaman bak iki msj üstte hesapladim seninkini kuzuşumAyy yass 33 offf essimin telde girdim bi türlü tutturamadı haa
UyucamUyucaksan tekrar hesaplimmyas 23 boy 167 kilo meydi gi
Yaptim yeni hesaplamani uyuUyucam
Aynen canım
23 yaş 1.67 boy şimdiki kilo 60.7
Huhhuu arttı kalori
Ayy kiz şok oldum dün benHuhhuu arttı kalori
Mersi tereyağlı böreğim
Bu araa canimm hic bir sey isteniyor canimmAfiyet olsun canimm aksam yogurt bari yeseydin kizz gucsuz gucme kuzum
Tam hastalik havalari canim dikkat gucsuz düşüp hastalanmaBu araa canimm hic bir sey isteniyor canimm
Aynenn canimm bakalimm olmamm inşallah ruhum fenalarda ne hikmetseTam hastalik havalari canim dikkat gucsuz düşüp hastalanma
Cok mu çalışıyosun ondan mi ki hava da iyce kapandi yaAynenn canimm bakalimm olmamm inşallah ruhum fenalarda ne hikmetse
Bende cok yiyerek verdim cnm tika basa en guzeli o ac kalarak olmuyo.Ama ben 75 kiloyken bundan çok yoyerek kilo verdimsiz niye benim menulerimi cok saniyosunuz acaba ya gözünüzde nasil canlaniyo bilmiyorum ama bütün gün açim ben bu menüyle bi tek sen degil dün baska bi forumda kiza menümü yazdim 962 kalorilik menümü bence bu en az 1200lik dedi ama imkansiz tartip yiyorum miktarlar cok cok az ama çeşit çok olunca gözde çok gibi canlaniyo heralde
Aa yapmadim mi kizunutmusum ayy okudum yazdim sandim
Hahaha oyleyim zatenDukan yaptigin icin guzel beybii yoksa kofte canavarina dönmüşün
Ayy bu hafta çabuk bitse diyorum az kalori bana göre degilll öbür hafta 1000 kcal üstü beslenicem yeni tablomlaBende cok yiyerek verdim cnm tika basa en guzeli o ac kalarak olmuyo.
Hahaha oyleyim zaten
Grup icinde aktif olmaya herkes dikkat etsin lutfen.yoksa çok pis bela olurum
Ya bi ara kafam kaldryodu kalori saymaya da bu ara zor geliyy hesaplamak :/ ama yapmam lazımAyy kiz şok oldum dün bendedim bu ne accik valla ac ac geziniyom ortalikda ama bu hafta az kaloriyle bitircem haftaya yukselticem ben bak bu kalorilere gunu gunune uy gercekten guzel kilo dusuyo hemde doyurucu bi kalori miktari yanee
Bana da baslamak zor geldi valla ama boyle kilo vermesi kesin oluyo ve son kilolar zor gidiyo eger iyi bi diyet yapilmazsaYa bi ara kafam kaldryodu kalori saymaya da bu ara zor geliyy hesaplamak :/ ama yapmam lazım
3,5 kiloyu 1 ayda verebilir miyim acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?