Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim isteyerek planladığımı gibi olmadı bugun evde degildim meyve yime hakkım olabilir mi mandalina gibi çeyrek nar gibi
Yarın coh yesem yada bilemediniz sindi
Saat gec oldu ama yeme hakkin var kalorin var çünkü canim birer ikişe dilim ye

Senin kaloriyi tekrar hesapladim dünkünün aynisi mi sadece kendiminkini mi yanlis yapmissim bi baksana listeye

Huhhuu arttı kalori
Mersi tereyağlı böreğim
Ayy kiz şok oldum dün ben dedim bu ne accik valla ac ac geziniyom ortalikda ama bu hafta az kaloriyle bitircem haftaya yukselticem ben bak bu kalorilere gunu gunune uy gercekten guzel kilo dusuyohemde doyurucu bi kalori miktari yanee

Bende cok yiyerek verdim cnm tika basa en guzeli o ac kalarak olmuyo.
Aa yapmadim mi kiz unutmusumayy okudum yazdim sandim

Dukan yaptigin icin guzel beybii yoksa kofte canavarina dönmüşün
Hahaha oyleyim zaten
Saka saka @ParteMoralll partiskom cok guzel menun ekmeksiz kofteden zarar gelmez

Bende cok yiyerek verdim cnm tika basa en guzeli o ac kalarak olmuyo.

Hahaha oyleyim zaten
Ayy bu hafta çabuk bitse diyorum az kalori bana göre degilll öbür hafta 1000 kcal üstü beslenicem yeni tablomla yarin kufte yirim ama 1151 kalori hakkim var

Ayy kiz şok oldum dün ben dedim bu ne accik valla ac ac geziniyom ortalikda ama bu hafta az kaloriyle bitircem haftaya yukselticem ben bak bu kalorilere gunu gunune uy gercekten guzel kilo dusuyohemde doyurucu bi kalori miktari yanee
Ya bi ara kafam kaldryodu kalori saymaya da bu ara zor geliyy hesaplamak :/ ama yapmam lazım
3,5 kiloyu 1 ayda verebilir miyim acep

Ya bi ara kafam kaldryodu kalori saymaya da bu ara zor geliyy hesaplamak :/ ama yapmam lazım
3,5 kiloyu 1 ayda verebilir miyim acep
Bana da baslamak zor geldi valla ama boyle kilo vermesi kesin oluyo ve son kilolar zor gidiyo eger iyi bi diyet yapilmazsa valla bir ayda rahat gider 3.5 kilo migis olmadi 1 bucuk ayda gitsin gidince de cok dikkat edelimmmmmm almayalim gr bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…