- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.301
Tartilma cnm ozamanSlm kizlar sabah 500gr arti ciktimhemde dün o kadar ev isi yaptim spor yaptim 700lü bi kalori aldim niye boyle oldu yaa hergun tartilmamak lazim aslinda ama duramiyorum neyse devam
Ben cuma tartlicam karar verdim en son baya bir arti gordm onu versem iyi.Çoh merahlaniyomduramiyom
Aman canim simdiden sen nane limon falan ic hasta olmaBen cuma tartlicam karar verdim en son baya bir arti gordm onu versem iyi.
Bide gece usumusm hafif oksurmeye basladimbogazm aciyo umarim hasta olmam
Sağol canım..evet sağlık ocağı yapıyo..sarraf geçmiş olsun canim aman dikkat et bacim d vitamini annem de kullanmisti saglik ocagi bu tahlili yapiyormuki vitamin eksikligi sen devlette mi yaptirdin
Kalori sayman icin gerekli gr li oldugundan galiba ben bugun ilkkez denedim gerci sekercim daha iyi bilirr
Aman canim simdiden sen nane limon falan ic hasta olma
Canım çok geçmiş olsun..
Geçmişş olsunn canım dikkat et kendineeAyy mandalin yerken bogazimmm cayir cayir yandiii
Sagol sarrafim smdilik bogaz acisi halsizlik oldu ihlamur fln icerim ins kotu olmam cocukla hic ceklmiyo hastalikCanım çok geçmiş olsun..
Geçmişş olsunn canım dikkat et kendinee
Vallaaa usuttuk demekki ben de leyla gibi kisa kolla gezerim hep kisin falan dun demkki ustum actim sabah nanaaay..Bendee sabahh berii üşüyoruumm sana diyorum ama bendee
Hahhaa bendee nazlanamammdaa mecburen iş ev ev işş sıkıcıı soğuk ta bir yandanVallaaa usuttuk demekki ben de leyla gibi kisa kolla gezerim hep kisin falan dun demkki ustum actim sabah nanaaay..
Sende onlemni al hemen cnm.
Ben bide hastalnirsam nazlaniom kendi kendime bide esimecanm yemekler bsyler ceker psikoljk sanirm hahaah oyyzdennnnn ...
Hahhaa bendee nazlanamammdaa mecburen iş ev ev işş sıkıcıı soğuk ta bir yandan
Cok iyi superrr harikaa mukemmelNaper gizla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?