- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.481
Gunaydin fistikimGunaydin ballislarr
Aksam olduuuuGunaydin fistikim
9 da kalktim da kahvalti falan bu zaman olduAksam olduuuu
Bi ben varim artik kimse yooka.s
Ozamaaaan tammm annende falansan uyumusundur sen9 da kalktim da kahvalti falan bu zaman oldu
Valla gelKaldik basbasa
benim menude tarhana corbasiAksama ne yapsam
Yok kiz eşim sabah 6 da işe gidince kizimi yanima aldim benimle yatinca daha cok uyyo 9a kadar uyuduk anamda olsam 11rece kalkmamOzamaaaan tammm annende falansan uyumusundur sen
Valla gel
benim menude tarhana corbasi
Miss gibi bulgur pilaviiiii
Bide snitzelll
Iyi hatirlattin tavuklari marine etmek lazimm
Dun ispanak yedimm bugun sebze yimem
Ayy pisimi yiceksinnn himhimhim ben ne yerim kiYok kiz eşim sabah 6 da işe gidince kizimi yanima aldim benimle yatinca daha cok uyyo 9a kadar uyuduk anamda olsam 11rece kalkmambende karnabahar mi yapsam niidsem bilemedim et mi yapsam tavik mi belemiyom karnabaharin yanina tavik mi yapsam k kafamda deli sorular yarin pişi yicem ya bugunu hafif gecirmek istiyim belki sadece karnabaharla corba yaparim bilemiyom
kuru fasulye islattim ben onu pişiricemAyy pisimi yiceksinnn himhimhim ben ne yerim kibelli deglllll
nasil oldun canım iyilestinmi birazAyy pisimi yiceksinnn himhimhim ben ne yerim kibelli deglllll
He kiz yarin bi yicem pişiyi çatlayana kadar ay cok canim çekiiiAyy pisimi yiceksinnn himhimhim ben ne yerim kibelli deglllll
Oyle saniodm yatiyorm valla usuyom. Yarina gezme tiyatro plani yaptim sonra kalktim camasir attim makinaya anaam döküluyom cok yoruldmm resmen demekki daha tam iyillesmedimmmnasil oldun canım iyilestinmi biraz
Bende bazi odalarin halisini serdim de iki odanin duvari kaldi oralari siliim oyle sercem ama iki gündür silesim gelmiyo duvar bana bakiyo ben duvaraben temizlikle uğraşıyorum kızlar cam falan sildim halıları verdim gelir bugün yarın daha silinecek camlar var
Afiyet olsn simdiden cnnnkuru fasulye islattim ben onu pişiricem
Gezme deyince bizde hastalik kalmazOyle saniodm yatiyorm valla usuyom. Yarina gezme tiyatro plani yaptim sonra kalktim camasir attim makinaya anaam döküluyom cok yoruldmm resmen demekki daha tam iyillesmedimmmgezmede neymis ama benim isim belli olmaz
Ayyy hastaymmnazlanayim birzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?