- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.761
Insan degilsin panpa der yaDans danssss o zaman
Eki Görüntüle 1904102 kizlarr hangisi sizsiniz
Ben yine tam uygulayamadim ogle kavalti ettim yumurta lor peynir nee aksama aciktim kahve ictim üç buyuk domates yidim sonra yumurts yidimm bugun cok stresliydim adapte olamadimm surekli aciktimmEger guzel kilo verdirirse kendimi yemekde dizginleyemedigim haftalarda yine yaparim canim çünkü gercekten hic zorlamadi suan çok açim ama normal diyette olsamda aç olucaktimbide kesin yagdan gidiyo haftada iki kez yapin 6 kiloya kadar verirsiniz hatta yagdan gittigi icin görüntüde daha cok vermis gibi goruneceksiniz diyo ama ben pek inanamadim 6 kilo olayina ve kesin yagdan gittiğine ama insallah öyledir yagdan gitmistir daha ni isterem
Ayy ahahahhInsan degilsin panpa der yaoylemiyim ben demek oyle
Oooh superKiz parte ben 8 gibiydim ama 7 donuyom cok şükür 8-7 ortasiyimm :)) ben kilo aldimm esitt
hahahahah simdi olduAyy ahahahhkiz cok uykum vardi 8 e bakmadim bilene ben delirdin herhal 8 gibi msn de sen seni bulamadim orda ben tam olarak 5 gibisin ama
Bir 5 gün diyetle bıraktığım noktaya döndüm, kendi adıma sevinmeliyim galiba :))***14.TAKIM 489. ETAP***
ParteMoralll (68.0 / / /%)
Sarraf (78.2 /77.8 /0.4 /%0.51)
selcanmehmetcan(78.6/ / /% )
Elaalemi(62.2/ 62.2/0 /0%)
htc71(70.1/ / /%)
Migim(60.7/ / /%)kendi isteğiyle ayrildi
Şekerpancarı71(52.3 / 52.2 / 0.1 /%0.19)
14. Takim Ortalamasi:%
Ayy çok fena olmuş, geçmiş olsun @ParteMoralll , çocuk tabi bi saniye gözden ayırmaya gelmiyor.Sabah nescafe yapmistim kizdan icmeye firsat olmadi tepsi mutfaga kaldirdm wc giricem diye arkami donmemle kizimin tepsiyi insirmesisok oldumm bardak kirildi butun hali nescafe olduu
Sabah sabah olcak ismineyse ki ona bisey olmadi zaten soguktu ama bende kahveden sogudum
Malesf cnm oyleee kafam balon gibi oluyo geceye kadar. napalim canlari sagolsunAyy çok fena olmuş, geçmiş olsun @ParteMoralll , çocuk tabi bi saniye gözden ayırmaya gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?