- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.741
gonderirsin sen baby guveniormmm sanaaaaValla listede olmasam ben şuan yemek yiyodumayy reglim gecikince fena istahli oluyorum Yarin insallah artimi göndermis olurum bende
Ben 5 imEki Görüntüle 1904102 kizlarr hangisi sizsiniz
Yok kiz onun bacaklar çırpı gibim benimki oyle degal
Benim tip 8 numara malesef..aldımmı her yerden kilo alıyorum ben..Eki Görüntüle 1904102 kizlarr hangisi sizsiniz
O gunler de gelir canim sabirrkızlar ilk hedefe yaklaştım 2 kilo kaldı son hedef olan 59 ne zaman görücez acep
Kesin gitmiştir canım valla bravo dayandın :)Cok iyi dayandim canim hele de benim icin cok zor olmasi gerekiyodu ben az yiyemeye dayanamiyorum galiba sıvı karışımın verdigi bi dinçlik vardi. Bakalim yarin kac gr gitmis olacak kilom baya az o yüzden fazla beklemiyorum ama bide veremezsem o zaman
Aslinda bu iyi bisey kiz verirkende orantili verirsin benim alt taraf hep daha kalinBenim tip 8 numara malesef..aldımmı her yerden kilo alıyorum ben..
Tek iyi yönü o zaten..gittimi her yerden gidiyo benim..Aslinda bu iyi bisey kiz verirkende orantili verirsin benim alt taraf hep daha kalin
Eger guzel kilo verdirirse kendimi yemekde dizginleyemedigim haftalarda yine yaparim canim çünkü gercekten hic zorlamadi suan çok açim ama normal diyette olsamda aç olucaktimKesin gitmiştir canım valla bravo dayandın :)
6 kilo biraz zor gibi.. zaten kilon az senin 2 kilo olabilir ama..Eger guzel kilo verdirirse kendimi yemekde dizginleyemedigim haftalarda yine yaparim canim çünkü gercekten hic zorlamadi suan çok açim ama normal diyette olsamda aç olucaktimbide kesin yagdan gidiyo haftada iki kez yapin 6 kiloya kadar verirsiniz hatta yagdan gittigi icin görüntüde daha cok vermis gibi goruneceksiniz diyo ama ben pek inanamadim 6 kilo olayina ve kesin yagdan gittiğine ama insallah öyledir yagdan gitmistir daha ni isterem
Bende taze zencefil yoktu toz zencefil kattim ben az koydum çünküm bende pek hoslaşmiyorum6 kilo biraz zor gibi.. zaten kilon az senin 2 kilo olabilir ama..
Zencefilin tadı nasıl geliyo..hiç alışamadım ben ona acı oluyo biraz..
Afiyet şifa olsun canım :)Bende taze zencefil yoktu toz zencefil kattim ben az koydum çünküm bende pek hoslaşmiyorumama cayin tadi guzeldi
Yok bence okadar yok kiz bacaklarin incecik 1den biraz kalin 5 e kadar yokBen 5 im
yok canim okadar yoksundur kg na bakma sen incelmisindir.Benim tip 8 numara malesef..aldımmı her yerden kilo alıyorum ben..
aynen benmde yaa :) istersem 55 olim alt kalir ust genis olmasi daha sikntili oluyo en guzel armut tipi hihi :) bizimki :)Tek iyi yönü o zaten..gittimi her yerden gidiyo benim..
Afiyet şifa olsun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?