- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.781
Sabah nescafe yapmistim kizdan icmeye firsat olmadi tepsi mutfaga kaldirdm wc giricem diye arkami donmemle kizimin tepsiyi insirmesisok oldumm bardak kirildi butun hali nescafe olduu
Sabah sabah olcak ismineyse ki ona bisey olmadi zaten soguktu ama bende kahveden sogudum
Evttttttt cann hep tehlikeli isler.Gecmis olsun diyim canim Allah'tan kuzuya bisey olmamis
Ayy bende yeni aldim yikamadan halilari kiz bisey dokecek diye gozum pörtlüyoEvttttttt cann hep tehlikeli isler.
Halilarim daha bir ay olmadi vereliah ah
Tebrikler canikosss 6lı rakamlari görmüşsün***14.TAKIM 489. ETAP***
ParteMoralll (68.0 / / /%)
Sarraf (78.2 /77.8 /0.4 /%0.51)
selcanmehmetcan(78.6/ / /% )
Elaalemi(62.2/ 62.2/ /%)
htc71(70.1/ 69.3/0.8 /1.41%)
Migim(60.7/ / /%)kendi isteğiyle ayrildi
Şekerpancarı71(52.3 / 52.2 / 0.1 /%0.19)
14. Takim Ortalamasi:%
Ettim balım yuvarlamamissin 3. rakam 5 ve 5in üstü olunca bir fazla yazip yuvarliyosun kuzumSekerPancarii dogru hesapladimmi bi kontrol edermisin canimm
@ParteMorall sen bekle beni.sana yetisiyimde beraber veririzz :)
Kiz bu hafta kacamagim.oldu biskutler ne yedim ama normal cozutmadim demekki spor ise yariyor ayy bi 10 kg daha veriyim bebegime kavusuyum inşallah. ..
Doğruuu canımmm tebriklerrrrrrrrrSekerPancarii dogru hesapladimmi bi kontrol edermisin canimm
Kiz bu hafta kacamagim.oldu biskutler ne yedim ama normal cozutmadim demekki spor ise yariyor ayy bi 10 kg daha veriyim bebegime kavusuyum inşallah. ..
Ee bende eetiim 1.40 doğru değilmiiii kepptınnnnnEttim balım yuvarlamamissin 3. rakam 5 ve 5in üstü olunca bir fazla yazip yuvarliyosun kuzumspor cok onemli canim hem zayif hem fit bi anne olucaksin insallah
Gunaydin moonummGunaydınnnn kızlarrrrr tebrikkk ederimm hepinizi +da olan yok çok şükürrrrr
Ayyy bian önce listede olmak dileğiyle ama dün akşam eşim puding almıştı yidimmmm yaaa
Neresi dogru gizDoğruuu canımmm tebriklerrrrrrrrr
Ben duzelttim onu balişko bende 1.39 a dogru diyon sandimdiEe bende eetiim 1.40 doğru değilmiiii kepptınnnnn
Bak ben 88 kgdum bir arkadasim 101 kiloydu diyete basladik ben biraktim o devam etti. sonra 84 e dustu beni gecti.SekerPancarii dogru hesapladimmi bi kontrol edermisin canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?