- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.721
Kabak dolması yaptım yemicemmmmmm
Hiç dert etme canım listeye girersin..ben tam 6 kilo verdim listeye yeniden girmek için..evet tartılma ama stres de yapma..Şuan kaç kiloyum hiç bilmiyorum bu hafta ve önümüzdeki haftada tartılmşcam haftayada dikkat edip p.tesi tartılmayı düşğnüyorummmm inşALLAH listeye girebilirimmm
Ay eşim evde ya gelemiyorum pek kuzumKizlarrrrr napiyosunuzzzzzzSekerPancarii sesn ckmiyo
Aynen öyle ipin ucunu asla kaçırmıcaksin sonra dedigin gibi insanin cani hersey cekiyoKg vermeye ara vermek en buyuk aptallik galiba
Aylarca emek ver hersey canin ceksin azimli ol okada kg ver ama ara verdimmi olay kopuyo siz sakin ara vermeyn!
Dayanabildin mi canım..Detoksu bozmadim kizlar menüm detoks suyum 3 haşlanmış yumurta iki elma 2 minik havuc
Cok iyi dayandim canim hele de benim icin cok zor olmasi gerekiyodu ben az yiyemeye dayanamiyorum galiba sıvı karışımın verdigi bi dinçlik vardi. Bakalim yarin kac gr gitmis olacak kilom baya az o yüzden fazla beklemiyorum ama bide veremezsem o zamanDayanabildin mi canım..
Olsun cnmmmmmmm musait olunca gel sende :)Ay eşim evde ya gelemiyorum pek kuzum
misaaal been yani herkese ornek olan beeen ne hallere geldim inanmghhhhhrrmmmmmmAynen öyle ipin ucunu asla kaçırmıcaksin sonra dedigin gibi insanin cani hersey cekiyomisila benim
Geldim kuzum simdi ise gönderdim gocamiOlsun cnmmmmmmm musait olunca gel sende :)
misaaal been yani herkese ornek olan beeen ne hallere geldim inanmghhhhhrrmmmmmm
Mendee kitabimi okuyordum kendime zaman ayiriyodumGeldim kuzum simdi ise gönderdim gocamine alemde kilo sabit msn
Valla listede olmasam ben şuan yemek yiyodumMendee kitabimi okuyordum kendime zaman ayiriyodumkahve yapacagiimmm simciikkk biraz ara verim dedim
Kgmu valla hastaliktan beri tartilmadim ya. ben genelde arti oluyorm cuma ya iki gun kala indiriyorm yoksa sucluluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?