Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm..
Sabah: tereyağında baharatlı yumurta, peynir, yeşillik, domatesli biber buharda pişmiş..
Akşam: bir tabak pırasa, bir kase yoğurt...
Ara: şekersiz türk kahvesi, bir hurma..

Şuan kaç kiloyum hiç bilmiyorum bu hafta ve önümüzdeki haftada tartılmşcam haftayada dikkat edip p.tesi tartılmayı düşğnüyorummmm inşALLAH listeye girebilirimmm
Hiç dert etme canım listeye girersin..ben tam 6 kilo verdim listeye yeniden girmek için..evet tartılma ama stres de yapma..

iyi aksamlar kızlar menüm
sabah 2 yumurta kk peynir 6 zeytin 1.5 dilim ekmek domates
Ara domates hurma
Öğlen 6yk kıymalı kabak yağsız salata 1 dilim ekmek
Ara 15 fındık yarim elma
Aksam 5 yk kıymalı kabak 5 yemek kaşığı yogurt ekmeğin ucu
su 3 lt tamamlanacak

Kg vermeye ara vermek en buyuk aptallik galiba
Aylarca emek ver hersey canin ceksin azimli ol okada kg ver ama ara verdimmi olay kopuyo siz sakin ara vermeyn!

Kg vermeye ara vermek en buyuk aptallik galiba
Aylarca emek ver hersey canin ceksin azimli ol okada kg ver ama ara verdimmi olay kopuyo siz sakin ara vermeyn!
Aynen öyle ipin ucunu asla kaçırmıcaksin sonra dedigin gibi insanin cani hersey cekiyomisila benim

Dayanabildin mi canım..
Cok iyi dayandim canim hele de benim icin cok zor olmasi gerekiyodu ben az yiyemeye dayanamiyorum galiba sıvı karışımın verdigi bi dinçlik vardi. Bakalim yarin kac gr gitmis olacak kilom baya az o yüzden fazla beklemiyorum ama bide veremezsem o zaman

***14.TAKIM 489. ETAP***

ParteMoralll (68.0 / / /%)
Sarraf (78.2 / / /%)
selcanmehmetcan(78.6/ / /% )
Elaalemi(62.2/ / /%)
htc71(70.1/ / /%)
Migim(60.7/ / /%)
kendi isteğiyle ayrildi
Şekerpancarı71(52.3 / / /%)

Ayy bi regl olsaydim iki gündür geceleri bi yemek yemek istiyo canim nasillllll yani kilo alma promlemim olmasa gece gece kendime pattisler kizartip sucuklu bol kasarli tost makarna neyim yapip yiyerimmm

Geldim kuzum simdi ise gönderdim gocami ne alemde kilo sabit msn
Mendee kitabimi okuyordum kendime zaman ayiriyodum kahve yapacagiimmm simciikkk biraz ara verim dedim
Kgmu valla hastaliktan beri tartilmadim ya. ben genelde arti oluyorm cuma ya iki gun kala indiriyorm yoksa sucluluk

Mendee kitabimi okuyordum kendime zaman ayiriyodum kahve yapacagiimmm simciikkk biraz ara verim dedim
Kgmu valla hastaliktan beri tartilmadim ya. ben genelde arti oluyorm cuma ya iki gun kala indiriyorm yoksa sucluluk
Valla listede olmasam ben şuan yemek yiyodum ayy reglim gecikince fena istahli oluyorum Yarin insallah artimi göndermis olurum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…