- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.821
Afiyetle canımmmm ay şu saniyeler delii ediii beniiiii
inşallah canımTebrikler canikosss 6lı rakamlari görmüşsündarisi 5li rakamlara
sağol tatlım sanada geçmiş olsun benimkide aynı tezgahtan çekiveriyor ulaştığını
htc71 canim tebrik ederimm inş darisi bana ayyy allahim inş böyle kilo verdikce sanki bebegime adim adım yaklasiyorum icim kipir kipir oluyor..
inşallah canım sende görürsün kavuşursun bebisine@sarraf senle haftaya görüşürüz bakalim hangimiz kilo verip alacak
Ayy bana noldu yarış edecek rakip arıyorum zorla kasiniyomm :)
kız partis bak arkadan geldim seni yakalayacağım sen başlayana kadarCanmm yok ben normal besleniorm hatta coooook yiorm arti olunca azaltiom boylece koruyorm yoksa az yiyip yerimde saymiyorum yani.
Sagol cnmmm onlardan degerli degilll
kız partis bak arkadan geldim seni yakalayacağım sen başlayana kadar
Geldim pampikolataaaKepteeeeen kepteeenSekerPancarii panpisss :)
Ayy nirdesnnnnnn sen bakimmmGeldim pampikolataaa
Ayyyyy koktuuuuuu suann mis gibiii burnumA bende mi yapsamm ayyyyyyKurabiyeleee yaptimkizimin cani çekmiş de acik yirinkk yanii
Ay cok guzel oldu kiz bir hamurla 4 cesit kurabik yaptimAyyyyy koktuuuuuu suann mis gibiii burnumA bende mi yapsamm ayyyyyy
pff
Zaten onuda cok pis yapmasan sasardimAy cok guzel oldu kiz bir hamurla 4 cesit kurabik yaptimsanki pastaneden alınmış gibim cok pis kurabik yapağimmmm
Çok pis de yerim amaZaten onuda cok pis yapmasan sasardimhahahahahahahaha
Banada getir komsuuuuu :) ay komsum olsaydin bende sana yapardimmmmÇok pis de yerim ama
Ayy keskeeeBanada getir komsuuuuu :) ay komsum olsaydin bende sana yapardimmmm
Hahaahahahahah bunu sevdim birlikte yer birlikte pisman olurduk babysiAyy keskeeebirlikte yer yer pişman olurduk sunra
Acıkana kadar pişman olurduk sonra ayy bi et kavursak yagina ehmek bana bana yisek derdikHahaahahahahah bunu sevdim birlikte yer birlikte pisman olurduk babysi
Aaa kahveee ama kizim doktu yaa kayfeee icesim kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?