Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamlar ben de temizlik yapıyorum, sabahta spora gittim parka :) akşamda yezim üzerine çalışacağım :))

Menüm
Sabah:2 dilim tambugday ekmegi, bir yumurta dereotlu ve kahvaltiliklardan az az, sekersiz cay
Ögle: esim kahvalti yaparken 1 dilim ekmek, 2 kaşik kadar soğan kavurmasi, yarim muz, 1 havuç
Bunlarla doymadim annemlerde yerim diye az yemiştim o da annemlerde hamur isi varmiş yemedim çayin yaninda 1 luppo yidim aksam yemek yemedigim düşünülürse gormezden gelinebilir luppocuk dimee

Menüm
Kahvaltı
1 çorba kaşığı kahvaltılık sos
5 zeytin
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 kk tulum peyniri
Domates
Nane
Akşam
Zeytinyağlı ev döneri
Salata
Kereviz salatası
Çok az kahvaltılık sos
1 saat parkta spor
2.5 lt su
Çay
Belki birazdan sütlü nescafe

Birazdan tezim üçün çalışmaya başlayacağım, zira kendisi beni bekler. Sizler nassınız neler yapmaktasınız hanımlar??

Afiyet olsun canim gayet guzel menun

Birazdan tezim üçün çalışmaya başlayacağım, zira kendisi beni bekler. Sizler nassınız neler yapmaktasınız hanımlar??
Kolay gelsin canim bende annemlerdeyim cok acıktım aksam yemek yemediğim için ama bu saatten sonra yemem canim istemiyo zaten kahve içicem annemle

Kolay gelsin canim bende annemlerdeyim cok acıktım aksam yemek yemediğim için ama bu saatten sonra yemem canim istemiyo zaten kahve içicem annemle
Ohh mis afiyet olsun, akşam geç yemek yaşlandırıyormuş hem. Akşam hava karardıktan sonra yemek yemeyi kesip sabah gün ışığıncaya kadar aç kalmak gençleştiriyormuş :))

Iyi geceler kızlar cok kotu kollarim ellerim ağrıyor parmaklarimi kavusturamiyorum sabahtan aksamaca yufka yaptik anneme yufkanin yarisi tam bugday unundan yapti bugun menum borek oldu sabahta aksamda yidim ama perisanim kolumdan yaa (( bugunluk BBöyle menumm

Üçüncü icin uğraşıyorum :)) canim ama malesef benim bebeğim olmuyor ben evlatlik aldim iki tane bi kiz bi oglan kardeşler onlar beni hayat sevincimm...
Yaa bilmiyodummm ben sandim ki ikinci olmuyo oyle olan duymustum..
Canimm insallaaah yurekten diliyorum rabbim sana bir evlat nasip etsinnnnnnnn..
Evlatlik almissin ayy ne kadar guzel yureklisinnnn bosuna sevmemisim seni

Kimse benimle konuşmuo gruptaa ne alçakçaaaaa bi davranışşşşş
BitmeyenUmidim canımmm @ParteMoralll ne güzel söylemişşş ne güzel yüreklisin senn RABBIM gönlüne göre versinn canımmmm çocuk büyütmek ne meşakatli nice emekli canım..canından evlat gibi hayırlı evlatlar olaunlar inşALLAH canımm

Üçüncü icin uğraşıyorum :)) canim ama malesef benim bebeğim olmuyor ben evlatlik aldim iki tane bi kiz bi oglan kardeşler onlar beni hayat sevincimm...
Güzel yürekli insan gönlündeki dilekler hem snn hem de çocukların hayırlısıyla için gerçekleşir umarım

Fistikimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…