- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.861
Ah cnmmmmmmm keskeee dogru diyosunKeskelerimmmm
Afiyet olsun canim gayet guzel menunMenüm
Kahvaltı
1 çorba kaşığı kahvaltılık sos
5 zeytin
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 kk tulum peyniri
Domates
Nane
Akşam
Zeytinyağlı ev döneri
Salata
Kereviz salatası
Çok az kahvaltılık sos
1 saat parkta spor
2.5 lt su
Çay
Belki birazdan sütlü nescafe
Kolay gelsin canimBirazdan tezim üçün çalışmaya başlayacağım, zira kendisi beni bekler. Sizler nassınız neler yapmaktasınız hanımlar??
Ohh mis afiyet olsun, akşam geç yemek yaşlandırıyormuş hem. Akşam hava karardıktan sonra yemek yemeyi kesip sabah gün ışığıncaya kadar aç kalmak gençleştiriyormuş :))Kolay gelsin canimbende annemlerdeyim cok acıktım aksam yemek yemediğim için ama bu saatten sonra yemem canim istemiyo zaten kahve içicem annemle
Hadi bakalım canım ben varım :)
Bi de şeyi sorucam senin çocuğun vardı dimi..ikinci için mi uğraşıyosun canım..
Yaa bilmiyodummm ben sandim ki ikinci olmuyo oyle olan duymustum..Üçüncü icin uğraşıyorum :)) canim ama malesef benim bebeğim olmuyor ben evlatlik aldim iki tane bi kiz bi oglan kardeşler onlar beni hayat sevincimm...
Güzel yürekli insanÜçüncü icin uğraşıyorum :)) canim ama malesef benim bebeğim olmuyor ben evlatlik aldim iki tane bi kiz bi oglan kardeşler onlar beni hayat sevincimm...
Ayy ne guzel bir annesin sen canimmmÜçüncü icin uğraşıyorum :)) canim ama malesef benim bebeğim olmuyor ben evlatlik aldim iki tane bi kiz bi oglan kardeşler onlar beni hayat sevincimm...
FistikimmKimse benimle konuşmuo gruptaa ne alçakçaaaaa bi davranışşşşş
BitmeyenUmidim canımmm @ParteMoralll ne güzel söylemişşş ne güzel yüreklisin senn RABBIM gönlüne göre versinn canımmmm çocuk büyütmek ne meşakatli nice emekli canım..canından evlat gibi hayırlı evlatlar olaunlar inşALLAH canımm
BenceddeeeeeeeFistikimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?