Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aaa kahveee ama kizim doktu yaa kayfeee icesim kacti banada yap yaninda kurabiye ver litfen
Kiz biz ailcek aç gözlü ve pis bogazık tepsinin yaridan çoğunu yedik ama kizimin hakkini yiyemem onun pek arasi yok en fazla iki dene yiyebiliyi ama daha vargel

Kiz biz ailcek aç gözlü ve pis bogazık tepsinin yaridan çoğunu yedik ama kizimin hakkini yiyemem onun pek arasi yok en fazla iki dene yiyebiliyi ama daha vargel
Sabah ki kahve de orda gordugu seyi yemek icindi kziimda benim gibi yemek gormesin tepsi bardak birakmaz sizde bizim gibi ailecek

Canmm yok ben normal besleniorm hatta coooook yiorm arti olunca azaltiom boylece koruyorm yoksa az yiyip yerimde saymiyorum yani.
Sagol cnmmm onlardan degerli degilll

Ayy ne güzel parte kilonu koroyorsun ben verince nasil koruyacam inş almamm kilo yaa daha yolum uzunn sen guzel zayifsin ahh.

Sabah ki kahve de orda gordugu seyi yemek icindi kziimda benim gibi yemek gormesin tepsi bardak birakmaz sizde bizim gibi ailecek
Bizde esimle ayni pis bogazlikdayiz ama kizim öyle degil iştahsiz deyil ama yemek verme açim demez ben ona sekilli sekilli kahvaltilar eglenceli sunumlar haziliyom da onalara kiyamiyo ben yaptim diye bitirmeden kalkmiyo sofradan ama dışarda falan yemek yiyelim cocuga resmen zorla yediriyom içime sinmiyo o yemeyince ama yine de azcik yiyo disarda sevmiyo yemek yemeyi simit ver onu yer ama

Kizzz ne bikmasi bizdenmi bikacann sen oturursan böyle basinin etini yiyecegizz seni cohh severemmm benn.ben sana gulumm sen bana gulum diyecegizz daha cokk kilo gitmedikce dogusuruzz..
Hasta insana oylemi denirmis bak iyilestim ama hala izleri var. ne bicimm arkadassinnnn demem gulumm mulum hic sevmem gulum kelimesinide yaaaa

Bbanaa baak 2 kg verdin havayami girdin len seni kilolarimla doverimm suna baaak sen

Bak senn 20 kilomla doverim seni diyonn valla korkarimm heyy maşallah kizzz♡♥♡
Kiz parte iki.kilo ney degell 9.5 kilo gitmis kemdime olan guvenim geliyor daha bi guzellestimm bi on kilo daha verimm daha nee isteremm bebegim olacak yine kilo verme suruvenimm baslicakk oooo hayat iste

Delimisinnnnnn azmi 9.5 kilo degisim olmaz olurmu. sen 70 e gel bak gor nasilsin. yazAa fitsin bebegmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…