- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.841
Kiz biz ailcek aç gözlü ve pis bogazıkAaa kahveee ama kizim doktu yaa kayfeee icesim kactibanada yap yaninda kurabiye ver litfen
Artti gel ki diyosun len sen baaanaKiz biz ailcek aç gözlü ve pis bogazıktepsinin yaridan çoğunu yedik ama kizimin hakkini yiyemem onun pek arasi yok en fazla iki dene yiyebiliyi ama daha var gel
Sabah ki kahve de orda gordugu seyi yemek icindi kziimda benim gibi yemek gormesin tepsi bardak birakmazKiz biz ailcek aç gözlü ve pis bogazıktepsinin yaridan çoğunu yedik ama kizimin hakkini yiyemem onun pek arasi yok en fazla iki dene yiyebiliyi ama daha var gel
Yok onlari zar zor ayirdim yoksa artmazdiArtti gel ki diyosun len sen baaana
Canmm yok ben normal besleniorm hatta coooook yiorm arti olunca azaltiom boylece koruyorm yoksa az yiyip yerimde saymiyorum yani.
Sagol cnmmm onlardan degerli degilll
Bizde esimle ayni pis bogazlikdayiz ama kizim öyle degil iştahsiz deyil ama yemek verme açim demezSabah ki kahve de orda gordugu seyi yemek icindi kziimda benim gibi yemek gormesin tepsi bardak birakmazsizde bizim gibi ailecek
Hep dikkatli olmaz yersin ikigun dikkat edersm oyle oyle korunuyo. ben oyle yapiyormAyy ne güzel parte kilonu koroyorsun ben verince nasil koruyacam inş almamm kilo yaa daha yolum uzunn sen guzel zayifsin ahh.
Ayyy bunu köırmışımm bence ben 3 ümmmmmm
ulen herkesin derdi benle yaaa biktim sizden BitmeyenUmidim ilaclar bitti mirak etmeyinn ne kadaaa cok seviyosunuz beni yaaa
Hasta insana oylemi denirmis bak iyilestim ama hala izleri var. ne bicimm arkadassinnnn demem gulumm mulum hic sevmem gulum kelimesinide yaaaaKizzz ne bikmasi bizdenmi bikacann sen oturursan böyle basinin etini yiyecegizz seni cohh severemmm benn.ben sana gulumm sen bana gulum diyecegizz daha cokk kilo gitmedikcedogusuruzz..
Yok onlari zar zor ayirdim yoksa artmazdisana sakladim
Delimisinnnnnn azmi 9.5 kilo degisim olmaz olurmu. sen 70 e gel bak gor nasilsin. yazAa fitsin bebegmmBak senn 20 kilomla doverim seni diyonn valla korkarimm heyy maşallah kizzz♡♥♡
Kiz parte iki.kilo ney degell 9.5 kilo gitmis kemdime olan guvenim geliyor daha bi guzellestimm bi on kilo daha verimm daha nee isteremm bebegim olacak yine kilo verme suruvenimm baslicakk oooo hayat iste
Keskelerimmmmburda bir adet ac parte varmis
Aciktmmmm soya soslu tavuuuuuuk yaptm kendimeeeeayyy hep yemek yisek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?