- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.881
gunaydin babysiiiiiiiiii simdii pazarrr khvaltiiisiiiiiii masayi donaaaatmak gerekkkk immmhhhh ben gidiyimGunaydin kizlar
Benceddeeeeeee
Sabah ye canim aksama dengelersinGünaydınnn kızlarrrrrr pazar kahvaltısında az biraz kaçamak yapabileremmm benceee bğtğn hafta çok dikkat ettimm..18 kasımda tartılcam kızlar Cuma ya geliyor belki bi ihtimal listeye girebilirimmmm
gunaydin babysiiiiiiiiii simdii pazarrr khvaltiiisiiiiiii masayi donaaaatmak gerekkkk immmhhhh ben gidiyim
pazar cok guzel bir gun
Canımm baya yedim midem ufalmış olacakki mide bulantısında kıvranıorum şuanda bu arada tartıldım inanmicaksınız ama 64 kiloyummmSabah ye canim aksama dengelersin
Anladiysammmm nolimm@ParteMoralll canısıı sen bide nişzm keyfaltuyu gormeliydinnn gömüştğrdükkkkkk senin deyişinleeeee kankilitoooooooo
Ahahh@ParteMoralll canısıı sen bide nişzm keyfaltuyu gormeliydinnn gömüştğrdükkkkkk senin deyişinleeeee kankilitoooooooo
Ayyyyyok artıklkk sevgili @ParteMoralll veAhahhvallah anlamadim ne dedigini
Canım sen ne güzel bir annesin öyleee..onlarla tatmışsın bu duyguyu..Allah senden razı olsun..Üçüncü icin uğraşıyorum :)) canim ama malesef benim bebeğim olmuyor ben evlatlik aldim iki tane bi kiz bi oglan kardeşler onlar beni hayat sevincimm...
Simdi olduuu bizde oyle oldu. pazarlae şolendirrr keyfii baskadirAyyyyyok artıklkk sevgili @ParteMoralll veSekerPancarii dedimkineeeee sen bide bizim keyfaltuyuuuu(kahvaltıyııı) görseydin gömüştürdükkk (sen öyle diosun ya gömdüm diosunn)
Ayyyyyok artıklkk sevgili @ParteMoralll veSekerPancarii dedimkineeeee sen bide bizim keyfaltuyuuuu(kahvaltıyııı) görseydin gömüştürdükkk (sen öyle diosun ya gömdüm diosunn)
Geldim beybis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?