- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.241
O zaman bu haftalik da beni affedin artimla kabul ederseniz diger hafta eksiyle gelicem sözCanım sadece senlik durum değilki..çok zamandır buradayız ve iyi kilolar verdik artık çok yavaşladı bünyelerimiz..yeni kişiler gelebilir yani olmaz mı..
kal tabi sekercim bende soz veriyorum haftaya guzel bi eksi olucak sabitim olmuyor boyleO zaman bu haftalik da beni affedin artimla kabul ederseniz diger hafta eksiyle gelicem sözkuzum bazi takimlarda hic yarışmacı kalmamis ve öncelik onlarda oldugu için çağıramadım ama bizde cok az kaldik bugun yine bi bakarim katilmak isteyenler topigine
ben orayida izlemeye aldim gorursem cagirayim bende denk gelirseO zaman bu haftalik da beni affedin artimla kabul ederseniz diger hafta eksiyle gelicem sözkuzum bazi takimlarda hic yarışmacı kalmamis ve öncelik onlarda oldugu için çağıramadım ama bizde cok az kaldik bugun yine bi bakarim katilmak isteyenler topigine
Affetmek ne demek sen bizim can kaptanımızsınO zaman bu haftalik da beni affedin artimla kabul ederseniz diger hafta eksiyle gelicem sözkuzum bazi takimlarda hic yarışmacı kalmamis ve öncelik onlarda oldugu için çağıramadım ama bizde cok az kaldik bugun yine bi bakarim katilmak isteyenler topigine
kal tabi sekercim bende soz veriyorum haftaya guzel bi eksi olucak sabitim olmuyor boyle
Saolun kizlarAffetmek ne demek sen bizim can kaptanımızsın
Ayy bir espri geldi aklıma ama yapmıyciimmOoo bugun cumaaaa
Evet bizim listedekiler baya kilo vermis kisiler o yuzden de takimca zorlaniyoruzAslında listeye başlangıç kilolarının yazılması lazım..o zsman ne kilolar gittiği görülür..gayet iyi bence bizim grup..
Bak bünyeni en iyi sen tanıyosun..bana karatay çok iyi geldi mesela..onun dışına çıkınca kilo alıyorum..Kizlar ben tekrar kalori sayımına döndüm o zaman kaçamak bile yapsam kalorime sığdırıyorum ve en azindan kilo almiyorum gözüm tok oluyo her istedigimi yiyorumo yuzden tekrar zikzak kalori tabloma dönüyorum ve 50 olana kadar bırakmıyorum Böyle kilom az diye agirdan aldıkça daha bi fenalik geliyo insana sıkı yapip istedigim kiloya gelip kilo korumamı guzelce yapicam
Bende öyle canim ya kalori sayimindan ne zaman sıkılır da normal diyet yapmaya kalksam işler karışıyo ve ben kilo aliyorumBak bünyeni en iyi sen tanıyosun..bana karatay çok iyi geldi mesela..onun dışına çıkınca kilo alıyorum..
Tamma anladimAyy bir espri geldi aklıma ama yapmıyciimm
Bebiiiisiimmmmmmm sen nereye gidiyosn hicte soylemiyosunnn yauaaaaa ozele gelBende öyle canim ya kalori sayimindan ne zaman sıkılır da normal diyet yapmaya kalksam işler karışıyo ve ben kilo aliyorum
Bak bünyeni en iyi sen tanıyosun..bana karatay çok iyi geldi mesela..onun dışına çıkınca kilo alıyorum..
Bebiiiisiimmmmmmm sen nereye gidiyosn hicte soylemiyosunnn yauaaaaa ozele gel
Aslında listeye başlangıç kilolarının yazılması lazım..o zsman ne kilolar gittiği görülür..gayet iyi bence bizim grup..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?