Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım sadece senlik durum değilki..çok zamandır buradayız ve iyi kilolar verdik artık çok yavaşladı bünyelerimiz..yeni kişiler gelebilir yani olmaz mı..
O zaman bu haftalik da beni affedin artimla kabul ederseniz diger hafta eksiyle gelicem söz kuzum bazi takimlarda hic yarışmacı kalmamis ve öncelik onlarda oldugu için çağıramadım ama bizde cok az kaldik bugun yine bi bakarim katilmak isteyenler topigine

kal tabi sekercim bende soz veriyorum haftaya guzel bi eksi olucak sabitim olmuyor boyle

ben orayida izlemeye aldim gorursem cagirayim bende denk gelirse

Affetmek ne demek sen bizim can kaptanımızsın

**14.TAKIM 491. ETAP***

Sarraf (77.3 /77.0 /0.3 /%0.38)
selcanmehmetcan(77.5/ 76.0/1.5/1.93%)
Elaalemi(61.2/ / /%)
kilosu sabit
htc71(69.1/ / /%) kilosu sabit
Şekerpancarı71(52.4 / 53.3/ -0,9/% -1.72)

14. Takim Ortalamasi%0.118

Kizlar ben tekrar kalori sayımına döndüm o zaman kaçamak bile yapsam kalorime sığdırıyorum ve en azindan kilo almiyorum gözüm tok oluyo her istedigimi yiyorum o yuzden tekrar zikzak kalori tabloma dönüyorum ve 50 olana kadar bırakmıyorum Böyle kilom az diye agirdan aldıkça daha bi fenalik geliyo insana sıkı yapip istedigim kiloya gelip kilo korumamı guzelce yapicam

Aslında listeye başlangıç kilolarının yazılması lazım..o zsman ne kilolar gittiği görülür..gayet iyi bence bizim grup..
Evet bizim listedekiler baya kilo vermis kisiler o yuzden de takimca zorlaniyoruz masallah bize insallah hic almicaz verdigimiz kilolari

Bak bünyeni en iyi sen tanıyosun..bana karatay çok iyi geldi mesela..onun dışına çıkınca kilo alıyorum..

Bak bünyeni en iyi sen tanıyosun..bana karatay çok iyi geldi mesela..onun dışına çıkınca kilo alıyorum..
Bende öyle canim ya kalori sayimindan ne zaman sıkılır da normal diyet yapmaya kalksam işler karışıyo ve ben kilo aliyorum

Katliyorum sana canim bende herseyi yedim bu hafta kiymali pide 1.5ekmek gibi goturdum mesala arayi 4-5 saat hic birsey yemedigimde dengeliyorum ama dedigim gibi bu hafta hep yedim dun yarim ogun tam uyamadim ama protein diyetle birgunde aldigim bir kilo geri gitti korkuyorum kendimi böyle devam edrsem arti cikmaktan sabahlari mesala bal pekmez tereyağı hatta iki dilime yakin ekmek bile yedim allahtan almadim ama firenlemem lazim yoksa (( heral stresten yedigim icin almadim mutluyken yesem lob lob kilolar yapisirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…