Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kızlar bugüne kadar iyi gidiyordum bugün nolduysa cozuttum yarın protein diyeti yapıyim bari aff cumaya artı çıkmayım reglimede bi hafta var ondanmi iştah açıldı bilmiyorum erkenmi hastalanacagim ne...

Gunaydin kizlar dün eşim izinliydi gezdik tozduk aksam da dizi keyfi yaptik gelemedim nasilsiniz ben dün biraz kaçırdım bugun protein gunü hala 53 kiloyum

Kızlar nasılsınız bakalımmmmmm ya hedefler konmuşş ahhh ahhh ne hedefii bennnn bi eski kiloma gelemdeee zil takıcam
Dikkat falan edemiyorum ama bugün ni çılgınlık yaptım deri ceket aldım M beden aldım ama aldığım markanın deri kalıpları dar o uğzden höğüsten soktı beni ama yinede aldım zayıflicamm dieeee düşğnsenize zayıflayanazsam fermuarını hiç kapatamicam

1 aralıkta eski kiloma dönmeyi hedefliyorummmmm ahahahhh hedegle hedefle öldümmmmm ahahahahhh

Derimoddan mi aldinnn onun kaliplari dar.bizde gecen girdik esimle esim alalim diye israr etti M beden denedim ayni dedigin gibi oldu banada bi 5 daha versem olur dye dusunuyorm ama almadim yaa dedim zayiflaynca alirim senin yaptiginda iyi icine girmeye calisirsin ohh

Selam kızlar iki gündür uykusuzluktan kaynaklı bir türlü yazamadım. Salı geceside uyumayıp, çarşamba sabah okul öğleden sonra gece 12'ye kadar işte olunca. Dün ve bugün bulduğum tüm müsait zamanladda uyudum.. bu sürede niye bilmiyorum bir kilo kaybım olmadı. Gerçi dün gece yine kalkmışım bu sefer hiç hatırlamıyorum. Annem evdeki mantıyı ki diyete başlafığımdan beri yemiyorum gömdüğümü söyledi. Yarın zanlımca tartıda bu uykusuzluk ve dün geceki yememden kaynaklı aynı çıkarım.. bu sağlıksız durumu düzeltmek için 3 günlük muz diyeti yapacağım.
http://www.mavikadin.com/muz-ve-sut-diyeti-nasil-yapilir-4-gunde-3-kilo

Yok canımmm derimod değil zaradan aldım yani oluo tabikii bana ama bi barem kastı yoksa fermuarı galan kapanıo...bitane daha beğenmiştim deri değildi o htta ilisinin arasında gittim heldim yanımdada okadr param olmadığı için ikisini birden alamicaktım deriyi aldım sonra eşime anlattım falann ayyy akşam gelirken almışşş nasl sevindirik oldummmmm anlatamamm

Canımm sen bilirisin ama bnce muz diyeyi yerine 3 gün protein diyeti yap istersen muzda çok fazla şeker var canm bünyeyi şaşırtayım derken insülini oynatmasanmı acabaa

***14.TAKIM 491. ETAP***

Sarraf (77.3 / / /%)
selcanmehmetcan(77.5/ / /%)
Elaalemi(61.2/ / /%)
htc71(69.1/ / /%)
Şekerpancarı71(52.4 / / /% )

14. Takim Ortalamasi:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…