- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.221
malisif sabitimGunaydin kizlar hayirli cumalaaarrr boll eksiler
Ayy bende şimdi tartilmaya gidiyorummalisif sabitim
tartildinmi kizAyy bende şimdi tartilmaya gidiyorumcok hiyicanliyim
Evet tartildim dün protein günü yapmıştım ama aksam biraz elma ve ayva yedimtartildinmi kiz
***14.TAKIM 491. ETAP***
Sarraf (77.3 / / /%)
selcanmehmetcan(77.5/ / /%)
Elaalemi(61.2/ 61.2/ 0/%0)
htc71(69.1/ / /%) sabit
Şekerpancarı71(52.4 / / /% )
14. Takim Ortalamasi:%
Kızlar ben çok fena hasta oldum( dün zero işmiştim sanırım o midemi mahvetti. Hayalimdeki durum gerçekleşti artık hazır hiçbir şeyi sindiremiyorum...
Rapor aldım bir günlük bütün gün yatacağım umarım yarına iyi olurum:)
Ayy adapte olamiyorum ama gercekten böyle olunca haksizlik gibi geliyo haftanin iki günü anca diyetteyim geri kalan hep kacamakli 900 gr artidayim liste mahvolucak kalirsamAaa neden ciyorsun tatlimya parte de cikti birakmayin kizlar muhakkak hepmiz sıkıntılı günler yaşıyoruz doyetede adepte olamiyoruz ama yinde birakmayin canim benimSekerPancarii @ParteMoralll inşallah en kisa zamanda donersiniz listeye
Cok iyi vermissin canimmm**14.TAKIM 491. ETAP***
Sarraf (77.3 / / /%)
selcanmehmetcan(77.5/ 76.0/1.5/1.93%)
Elaalemi(61.2/ / /%)
htc71(69.1/ / /%) sabit
Şekerpancarı71(52.4 / / /% )kendi isteğiyle listeden ayrildi
14. Takim Ortalamasi%
Canım sadece senlik durum değilki..çok zamandır buradayız ve iyi kilolar verdik artık çok yavaşladı bünyelerimiz..yeni kişiler gelebilir yani olmaz mı..Ayy adapte olamiyorum ama gercekten böyle olunca haksizlik gibi geliyo haftanin iki günü anca diyetteyim geri kalan hep kacamakli 900 gr artidayim liste mahvolucak kalirsam
Tebrikler canım çok iyi..SekerPancarii gunaydin hayirli cumalar kizlar canim ben 76 kg yüzdesi 1.93mu yazacagim verdigim kilo 1.5kg
Çok geçmiş olsun canım..Kızlar ben çok fena hasta oldum( dün zero işmiştim sanırım o midemi mahvetti. Hayalimdeki durum gerçekleşti artık hazır hiçbir şeyi sindiremiyorum...
Rapor aldım bir günlük bütün gün yatacağım umarım yarına iyi olurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?