Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaa bendemi kalori saysammm selinimm ya olmuo böyle herhün hüsrannn herhün pişmanlıklkkkk iphoneda sen hangi programı kullanıodunnn en azından 1000 kalori yapar ne istersem yerimm saçmalamadannn

Bir insan birgunde hem iki dilim tiramisu hem 3 dilim fistikli baklava yermi ? yer oda partemoralll farki oburlerini saymim

Ben sayimm şatersen sabah kaymaklı pekmezli ekmekkk öğlen koca tabakkkk ağzına kadar dolu yemekkk arada bebe pislevştii meyveee akşam 2 dilim ekmek kat kat krem peynirli zeytinli az önce kocaman kaymaklı ekmekkkk

Ben sayimm şatersen sabah kaymaklı pekmezli ekmekkk öğlen koca tabakkkk ağzına kadar dolu yemekkk arada bebe pislevştii meyveee akşam 2 dilim ekmek kat kat krem peynirli zeytinli az önce kocaman kaymaklı ekmekkkk
Ayyyy bide bi tabak daha yemk yedimm yeşil mercimk patitiali habuçluıuıııııuuu ayyy ölücem yaaa

Biyiirrrrrrr
o kadar tatliya iyi kusmadiysan ben tatliyi cok aramam ama annem benim tam tersim tatli delisi sindi oylemisin partis
Bende kizimdan sonra tatlici oldum
ben sayarsam kurup taş degil kaya atar utaniyorm sadece tatli kismi soyledim sanada afiyet olsn yediklerine degse bari sevdigin seylermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…