- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.261
ne imzaliyosunuz kiz aranizdami yoksamİmzalaa
Yok kiz öylesinene imzaliyosunuz kiz aranizdami yoksam
Hahahaah kiz bayadir grupta ekşin yoken sevdigimiz smiley
Hahahaah kiz bayadir grupta ekşin yokgelen olsada iki pataklayip gondersem yine cok eglenceli oluyo
Hey gidi hey kimler geldi kimler gitti
Yaa bendemi kalori saysammm selinimm ya olmuo böyle herhün hüsrannn herhün pişmanlıklkkkk iphoneda sen hangi programı kullanıodunnn en azından 1000 kalori yapar ne istersem yerimm saçmalamadannnKizlar ben tekrar kalori sayımına döndüm o zaman kaçamak bile yapsam kalorime sığdırıyorum ve en azindan kilo almiyorum gözüm tok oluyo her istedigimi yiyorumo yuzden tekrar zikzak kalori tabloma dönüyorum ve 50 olana kadar bırakmıyorum Böyle kilom az diye agirdan aldıkça daha bi fenalik geliyo insana sıkı yapip istedigim kiloya gelip kilo korumamı guzelce yapicam
cadi partisHahahaah kiz bayadir grupta ekşin yokgelen olsada iki pataklayip gondersem yine cok eglenceli oluyo
Hey gidi hey kimler geldi kimler gitti
o kadar tatliya iyi kusmadiysanImdaaaaaaat yetisin
Ben sayimm şatersen sabah kaymaklı pekmezli ekmekkk öğlen koca tabakkkk ağzına kadar dolu yemekkk arada bebe pislevştii meyveee akşam 2 dilim ekmek kat kat krem peynirli zeytinli az önce kocaman kaymaklı ekmekkkkBir insan birgunde hem iki dilim tiramisu hem 3 dilim fistikli baklava yermi ? yer oda partemoralll farkioburlerini saymim
Ayyyy bide bi tabak daha yemk yedimm yeşil mercimk patitiali habuçluıuıııııuuu ayyy ölücem yaaaBen sayimm şatersen sabah kaymaklı pekmezli ekmekkk öğlen koca tabakkkk ağzına kadar dolu yemekkk arada bebe pislevştii meyveee akşam 2 dilim ekmek kat kat krem peynirli zeytinli az önce kocaman kaymaklı ekmekkkk
kizzz niye yidin o kadarAyyyy bide bi tabak daha yemk yedimm yeşil mercimk patitiali habuçluıuıııııuuu ayyy ölücem yaaa
Biyiirrrrrrrcadi partis
Bende kizimdan sonra tatlici oldumo kadar tatliya iyi kusmadiysanben tatliyi cok aramam ama annem benim tam tersim tatli delisi sindi oylemisin partis
ben sayarsam kurup taş degil kaya atar utaniyorm sadece tatli kismi soyledimBen sayimm şatersen sabah kaymaklı pekmezli ekmekkk öğlen koca tabakkkk ağzına kadar dolu yemekkk arada bebe pislevştii meyveee akşam 2 dilim ekmek kat kat krem peynirli zeytinli az önce kocaman kaymaklı ekmekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?