- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.301
Ahahahhhama pahlava möhim yenmemeliydi
Ayyyy çok güzell oluooo kızz bnde kendime değil kızıma yapıorum kalanlarını yiorummmmmmmmmKiz sen varya hep duzensiz yediginden oluyo bu karmaşa sabah kaymakli pekmezli ekmekle kahvalti mi olarkiz o degilde kaymakla pekmez nasil oluyo bal kaymak bayilirim ama pekmezzz
Kendine sinir koy bebegim mesela ben zikzak kalori aliyorum bugünkü kalorim 1363 kalori bu kaloriyi dolduruyorum ayy bundan az yeyim demiyorum çünkü yoksa sapıtıyorumAyyyy çok güzell oluooo kızz bnde kendime değil kızıma yapıorum kalanlarını yiorummmmmmmmmayyy saydım bugün yedikleri 999 kalori şuana kadarrr ballaha ağzıma bişey sürmicemmmmm
Ayyy ben bugün doldurdm ya daha bişey yemedim eşimde geç gelicek yiyememiş olucammmm yarın 1000 kaloriyi zati ben kahvaltıda alırım sanırsammmmm bende fat secret yükledimm daha öncede kullanıodum hatta açar açmaz son kilonuz 60.6 dedi ben yıkıldımmm umarım böylelikleyapabilirim biraz gerçi haftada 2 hün 600 kalori yapmayı düşünüorummm 5 gün 1000 kalori hayallll tabii işe yaricakmı acaba yaaaAkşam yemegimi de hesapladim daha 500 kalorim vaaağcumartesi aksami icin harikaaa yagsiz tuzsuz patlamis mısığ ve meyve yiyebilerem belki bitter çikilat yiyebilerem kahvemin yaninda herseller yenir 500 kaloriye ayol
Ayy fatsecreti bende kullaniyodum onceden ama o bazi seyleri cok gosteriyo bazılarıni az onu kullanirken hep netten bakip orayi defter olarak kullaniyodum ama yazio uygulamasini buldum cok sivindimAyyy ben bugün doldurdm ya daha bişey yemedim eşimde geç gelicek yiyememiş olucammmm yarın 1000 kaloriyi zati ben kahvaltıda alırım sanırsammmmm bende fat secret yükledimm daha öncede kullanıodum hatta açar açmaz son kilonuz 60.6 dedi ben yıkıldımmm umarım böylelikleyapabilirim biraz gerçi haftada 2 hün 600 kalori yapmayı düşünüorummm 5 gün 1000 kalori hayallll tabii işe yaricakmı acaba yaaa
Canım yazıo yuda yükledim arada yaklaşık 130 kalori var fat secret 999 gösterio yazıo 867 di galiba yazıoda da hep gr hesabı olması kötü kırmızı biber ben ne bilim kaç gr ortalama adet yok benm tükwttiğim çopu şey içinAyy fatsecreti bende kullaniyodum onceden ama o bazi seyleri cok gosteriyo bazılarıni az onu kullanirken hep netten bakip orayi defter olarak kullaniyodum ama yazio uygulamasini buldum cok sivindimbu tam dogru bence bende yazarim birazdan yazaram menümü
Ayy günaydınlar :)) çok çok sevindimgunaydin kizlar 800 gr eksideyim
Ayyyne harika yaaaaaatebrik ederim canımmmmmgunaydin kizlar 800 gr eksideyim
Dogrudur canim ben gr hesabi yapiyorum hassas tartida o yüzden sevdim sanirim yazioyuCanım yazıo yuda yükledim arada yaklaşık 130 kalori var fat secret 999 gösterio yazıo 867 di galiba yazıoda da hep gr hesabı olması kötü kırmızı biber ben ne bilim kaç gr ortalama adet yok benm tükwttiğim çopu şey için
Ayy kahvaltiyi biraz kalorisiz tutunca gün icinde daha cok yeme sansi oluyo insaninMesela ben devasal karabuğday salatası yapıorumm resmen 3 kişilik sadece 450 kaloriii sabahta yumurtalı bi kahvaltı etsemm 400 kaloride o olsa 850 kalori ayy 150 kalorim kalıo onunlada light süt içsem 60 kalori falan filannn ama kahvaltıyı dengeli tutarsam 200-250 kalori kalır akşamaaa ayy sebdim gibi bu işi yaa
Ayyy 670 kalorim varrr daha hemde keyfaltumuuu yaptımmm onuda akşama saklicam yinede geç yemesem çok harika olarrr bence sevdim ben bu işi...canm bendemi hassas terazi alsam yaaa napsammmAyy kahvaltiyi biraz kalorisiz tutunca gün icinde daha cok yeme sansi oluyo insaninhele de bizim gibi yemeyi sevenleg icin cok iyi olayii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?