Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz sen varya hep duzensiz yediginden oluyo bu karmaşa sabah kaymakli pekmezli ekmekle kahvalti mi olarkiz o degilde kaymakla pekmez nasil oluyo bal kaymak bayilirim ama pekmezzz
Ayyyy çok güzell oluooo kızz bnde kendime değil kızıma yapıorum kalanlarını yiorummmmmmmmm ayyy saydım bugün yedikleri 999 kalori şuana kadarrr ballaha ağzıma bişey sürmicemmmmm

Ayyyy çok güzell oluooo kızz bnde kendime değil kızıma yapıorum kalanlarını yiorummmmmmmmm ayyy saydım bugün yedikleri 999 kalori şuana kadarrr ballaha ağzıma bişey sürmicemmmmm
Kendine sinir koy bebegim mesela ben zikzak kalori aliyorum bugünkü kalorim 1363 kalori bu kaloriyi dolduruyorum ayy bundan az yeyim demiyorum çünkü yoksa sapıtıyorum daha cok yiyorum yarin baska diger gün baska kalorim tabloya bakip yiyorum ama 1250 civari kalori aliyorum ortalama diyelim.sen daha hizli kilo vermek istiyosan 1000 kalori ideal bence ben yazio adli uygulamayi kullaniyorum kalori saymak icün

Akşam yemegimi de hesapladim daha 500 kalorim vaaağcumartesi aksami icin harikaaayagsiz tuzsuz patlamis mısığ ve meyve yiyebilerembelki bitter çikilat yiyebilerem kahvemin yanindaherseller yenir 500 kaloriye ayol

Akşam yemegimi de hesapladim daha 500 kalorim vaaağcumartesi aksami icin harikaaayagsiz tuzsuz patlamis mısığ ve meyve yiyebilerembelki bitter çikilat yiyebilerem kahvemin yanindaherseller yenir 500 kaloriye ayol
Ayyy ben bugün doldurdm ya daha bişey yemedim eşimde geç gelicek yiyememiş olucammmm yarın 1000 kaloriyi zati ben kahvaltıda alırım sanırsammmmm bende fat secret yükledimm daha öncede kullanıodum hatta açar açmaz son kilonuz 60.6 dedi ben yıkıldımmm umarım böylelikleyapabilirim biraz gerçi haftada 2 hün 600 kalori yapmayı düşünüorummm 5 gün 1000 kalori hayallll tabii işe yaricakmı acaba yaaa

Ayy fatsecreti bende kullaniyodum onceden ama o bazi seyleri cok gosteriyo bazılarıni az onu kullanirken hep netten bakip orayi defter olarak kullaniyodum ama yazio uygulamasini buldum cok sivindimbu tam dogru bence bende yazarim birazdan yazaram menümü

Canım yazıo yuda yükledim arada yaklaşık 130 kalori var fat secret 999 gösterio yazıo 867 di galiba yazıoda da hep gr hesabı olması kötü kırmızı biber ben ne bilim kaç gr ortalama adet yok benm tükwttiğim çopu şey için

Mesela ben devasal karabuğday salatası yapıorumm resmen 3 kişilik sadece 450 kaloriii sabahta yumurtalı bi kahvaltı etsemm 400 kaloride o olsa 850 kalori ayy 150 kalorim kalıo onunlada light süt içsem 60 kalori falan filannn ama kahvaltıyı dengeli tutarsam 200-250 kalori kalır akşamaaa ayy sebdim gibi bu işi yaa

Zaten ben kilo verirken 1000 kalori alıyomuşum aşağı yukarı 850-1000 arası çünkü hep karabuğday yidimdiiiiii öğleden sonra sabhta ekmeksiz kahvaltı iki yumurtalı falannn hadi hayırlısı bakalım bere bu sefer iyi davrancam diyetime iyi ağırlicam onu hemen kovmicamm azcık kalsınnn

Dogrudur canim ben gr hesabi yapiyorum hassas tartida o yüzden sevdim sanirim yazioyuossun fatsecretde guzel ben onunla hesapladim hep kilo verirkene

Ayy kahvaltiyi biraz kalorisiz tutunca gün icinde daha cok yeme sansi oluyo insanin hele de bizim gibi yemeyi sevenleg icin cok iyi olayii

Gunaydin kislaaaarmutlu pazarlar dün menümü yazmadim ama kalorimi aşmadim diyetime sagdigim yanimi

Ayy kahvaltiyi biraz kalorisiz tutunca gün icinde daha cok yeme sansi oluyo insanin hele de bizim gibi yemeyi sevenleg icin cok iyi olayii
Ayyy 670 kalorim varrr daha hemde keyfaltumuuu yaptımmm onuda akşama saklicam yinede geç yemesem çok harika olarrr bence sevdim ben bu işi...canm bendemi hassas terazi alsam yaaa napsammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…