Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iki haftadir sabit olmanin acısıni bu hafta cikaricam kizlarrr en az 1 kilo ve uzeri hedefim bakalim cumaya kadar siki yonetum ilan ettim
Ayyy canm inşALLAH hadi bakalımmmmm benim hiç hedefim yok bu hafta...hedefim düzenimi oturtmak kaçamak yapmamak artık meyvesini önümüzdeki hafta yerim tartıda bozuk tartılamicam çok harika yoksa çok moralim bozulabilir..bian @ParteMoralll ile haftada verdiğimiz 2.5 şar kilolar geldi aklımaaaa

Kalori saymicam ya uff iyce şaşırdım ne yapicagimi herseyden sıkılıyorum az yicem sadece puffffpazar kacamagi olsun bu da

Kalori saymicam ya uff iyce şaşırdım ne yapicagimi herseyden sıkılıyorum az yicem sadece puffffpazar kacamagi olsun bu da
Ayyyy amannn bişeyide tam yapsakkk zatiiii
Ben sevdim yaaa kalori hesabınııı gerçi şunu anladım ben hepp 1000 kalori besleniomuşummm bende kalan 150 kalorim için chialı puding yaptım dolapta bekliyor umarım olur içinde
200 ml light süt 60 kalori
2 yk chia 98 kalori
1 çk bal 9 kalori=167 kalori 17 kaloride hakkımdırrr yaaaa tabii olurda yersemm eşime ve kızımada yaptım onlarınki daha ballı

Menüm
Kahvaltı 1 lavaş, 4 dolma, 4 az yağlı siyah zeytin, kahvaltılık sos, nane, 2 biber
Öğle kıtır tavuklu salata ayran
Akşam
2 but tavuk, 2 küçük soğan, ayran, 6 dolma
Spor yarım saat hafif tempolu koşu
Su 3 ltye yakın

menum
sabah 2 haslanmis yumurta 1.5 dilim ekmek 7 zeytin 1 cay kasigi bal kk peynir

ara ceyrek elma

oglen 6 yk et sote salata 1 dilim ekmek

aksam 3 kepce mercimek corbasi

ara 4 yk yogurt
su 3 litre yatana kadar 3.5 olabiler
spor leslie 2mil yaptim

evet

esmerm91 canmm nasılsınn hamilelik nasl gidiyorrrr cinsiyeti belli oldumuıuuı gel bakalım bi sarıl bizeee
Oyy kuzuumm iyim sen nasılsın ne var ne yok nasil gidiyor diyet işi ? benim hamilelik iyi şükür bir sıkıntı yok simdilik cinsiyetimiz belli oldu cok şükür kuzum.
Bi oglusumuz olacak Rabbim izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…