- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.321
Ayyy canm inşALLAH hadi bakalımmmmm benim hiç hedefim yok bu hafta...hedefim düzenimi oturtmak kaçamak yapmamak artık meyvesini önümüzdeki hafta yerim tartıda bozuk tartılamicam çok harika yoksa çok moralim bozulabilir..bian @ParteMoralll ile haftada verdiğimiz 2.5 şar kilolar geldi aklımaaaaiki haftadir sabit olmanin acısıni bu hafta cikaricam kizlarrren az 1 kilo ve uzeri hedefim bakalim cumaya kadar siki yonetum ilan ettim
Ayyyy amannn bişeyide tam yapsakkk zatiiiiKalori saymicam ya uff iyce şaşırdım ne yapicagimi herseyden sıkılıyorumaz yicem sadece puffff pazar kacamagi olsun bu da
Ne yedini anlamadmmmmm fıstıklı neeeAyy ben tatli yidimboll fistikli iki havuc dilim
Afiyettt olaun canmm 6 dolmaa derkennnMenüm
Kahvaltı 1 lavaş, 4 dolma, 4 az yağlı siyah zeytin, kahvaltılık sos, nane, 2 biber
Öğle kıtır tavuklu salata ayran
Akşam
2 but tavuk, 2 küçük soğan, ayran, 6 dolma
Spor yarım saat hafif tempolu koşu
Su 3 ltye yakın
ni kadar yidinnnnn soyle cabuk
Kızzz ben minik bi dilim yedim 2 parmak kadarrrr ama olsun yememeliydimmmmbugun neler etmissiniz kizlarrr ela dolmalari goturmus (kucukse bilemiycim artik) sekerde tatli yemis moon da tatli vay anam vay
Kızzz ben minik bi dilim yedim 2 parmak kadarrrr ama olsun yememeliydimmmm
evetAyyy canm inşALLAH hadi bakalımmmmm benim hiç hedefim yok bu hafta...hedefim düzenimi oturtmak kaçamak yapmamak artık meyvesini önümüzdeki hafta yerim tartıda bozuk tartılamicam çok harika yoksa çok moralim bozulabilir..bian @ParteMoralll ile haftada verdiğimiz 2.5 şar kilolar geldi aklımaaaa
Oyy kuzuumm iyim sen nasılsın ne var ne yok nasil gidiyor diyet işi ? benim hamilelik iyi şükür bir sıkıntı yok simdilik cinsiyetimiz belli oldu cok şükür kuzum.esmerm91 canmm nasılsınn hamilelik nasl gidiyorrrr cinsiyeti belli oldumuıuuı gel bakalım bi sarıl bizeee
Küçük sarma..Afiyettt olaun canmm 6 dolmaa derkennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?