Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar iyi haftalar herkese..tüm hafta sonu misafirlerle geçti malesef diyete pek uyamadım onun 8çin yazmak istemedim buraya..neyse kaldığım yerden devam.

Oyy kuzuumm iyim sen nasılsın ne var ne yok nasil gidiyor diyet işi ? benim hamilelik iyi şükür bir sıkıntı yok simdilik cinsiyetimiz belli oldu cok şükür kuzum.
Bi oglusumuz olacak Rabbim izin verirse
Canımm çokkk sevindim RABBIM sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsinn iyi bak kendineeeee

Günaydınn kızlarrr bendee kahvaltıda elektirkler olmadığı için dün yaptığım chia tohumlu pudingimi yedim ve kızım kalan yumurtasından iki dilim yedim 320 kalori 680 kalorim kaldıı çok az bnceeeee

Havuc dilim diyolla bizim burda uzun üçgen dilim fistikli paklavaçoh gozeldi buranin en iyi tatlicisindan nasil yimem nasiiilll
Amannnn öyleee özel bişeysee yemeliydin zatii afiyett olsunnnnnmm bende öğle yimamıııı yidimm ama canm nasl tatlı istio anlatamm ama yemicemmm bi saat sonra felann mistik çay içerim light sütle oh missss harika olurrr ben haftaya Cuma tartılcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…