Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oyy kuzuumm iyim sen nasılsın ne var ne yok nasil gidiyor diyet işi ? benim hamilelik iyi şükür bir sıkıntı yok simdilik cinsiyetimiz belli oldu cok şükür kuzum.
Bi oglusumuz olacak Rabbim izin verirse
Canimmmmmmm esmoşummmm bi ogluşumuz mu oluyooooRabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin balımmmm

benden bahsediyodun sanırım, geldim geldim acil bir şekilde diyete girmem lazım kilom çıktı 90'a
Evet canim hoşgeldin aramiza kendinden bahset biraz tanisalim Ben evliyim 1 tane kizim var 15 aylik Basladigimdan bu yana 10 kilo verdim 68 kiloyum bende

Son düzenleme:
Evet canim hoşgeldin aramiza kendinden bahset biraz tanisalim Ben evliyim 1 tane kizim var 15 aylik Basladigimdan bu yana 10 kilo verdim 68 kiloyum bende
20 yaşındayım, üniversiteye başlamadan önce hep 60lı kilolardayım balıketliydim hayatım boyunca.
ama ilk yıl kilo almaya başladım hızlıca. Ve en son 90 kiloyu görünce araştırma yapmaya başladım. Ev arkadaşım burayı tavsiye etti, ben de geldim.
Hızlıca en azından 75 kilo olmak istiyorum, hiç mutlu değilim. Mutsuz oldukça da yiyorum bu kısır döngüden kurtulmak istiyorum. Eskiden 38 giyiyorum diye dert ederdim, beterin beteri varmış.

boyun kac canim

insallah kurtulacaksin istedikten sonra insanin yapamayacağı sey yok

iyi aksmalar kizlar menum
sabah
kiymali 2 yumurta 1.5 kk peynir 1 bardak sut 2 çk bal 4 5 zeytin 1 dilim ekmek
oglen
3 kepce mercimek corbasi 2 lokma ekmek
aksam
3 tane tavuk but salata sifir ekmek yarim kasik pilav bol salata
su 2.5 litreye tamamlanacak
spor 1 saat yuruyus

Çok iyi bence canımmm bende bulgur pilavı yedimm bi tabakkk hiçte olmamıştı bu sefer ama yedimm çünkü piss boğazım ben yerim

Bu grupta kişi sayısı çok muz az, aktif değil mi pek Bir de yarından itibaren yediklerimi yazmam mı gerekiyor her gün?

Slm kizlar cumartesi evi toparladim pazar taşıdım esyalari siginaga cok zoruma gidiyor bu durum bir ay annemgilde idare edecegiz kiracimizDa paşa pasa evde rahat otursun rabbimin ilahi adaletine güveniyorum hakkimida helal etmiyorum bize yasattigi sıkıntılar için. ..yarin bugun regl mi olacagim sinir stres hepsini bir anda yaşıyorum adrenalim cok yüksek... diyet yapiyormuyum yapmiyormuyum bilmiyorum ne yesem agzimin tadi yok..

Bu grupta kişi sayısı çok muz az, aktif değil mi pek Bir de yarından itibaren yediklerimi yazmam mı gerekiyor her gün?
herkes musait olamiyorki canim kimimizin cocugu var kimi calisiyor isleri olanlar oluyor musait oldukca yaziyoruz menu yaz sende daha dikkat edersin yazicam kotu birşey yemiyeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…