- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.361
CanimmmmmmmOyy kuzuumm iyim sen nasılsın ne var ne yok nasil gidiyor diyet işi ? benim hamilelik iyi şükür bir sıkıntı yok simdilik cinsiyetimiz belli oldu cok şükür kuzum.
Bi oglusumuz olacak Rabbim izin verirse
Ayyyy bende bi kade nohut yedim çok güzeldi dayanamadm bugünde aştık iyimii offffEvet kizzzz buradasin hepp cunkunum diyettesinbugun esim evde ben cok gelemiyorum
benden bahsediyodun sanırım, geldim geldimkizlar yeni bi arkadas cagirdim
Amin kuzum Allah razı olsunCanimmmmmmmesmoşummmm bi ogluşumuz mu oluyoooo Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin balımmmm
Evet canim hoşgeldin aramiza kendinden bahset biraz tanisalim Ben evliyim 1 tane kizim var 15 aylik Basladigimdan bu yana 10 kilo verdim 68 kiloyum bendebenden bahsediyodun sanırım, geldim geldimacil bir şekilde diyete girmem lazım kilom çıktı 90'a
20 yaşındayım, üniversiteye başlamadan önce hep 60lı kilolardayım balıketliydim hayatım boyunca.Evet canim hoşgeldin aramiza kendinden bahset biraz tanisalim Ben evliyim 1 tane kizim var 15 aylik Basladigimdan bu yana 10 kilo verdim 68 kiloyum bende
20 yaşındayım, üniversiteye başlamadan önce hep 60lı kilolardayım balıketliydim hayatım boyunca.
ama ilk yıl kilo almaya başladım hızlıca. Ve en son 90 kiloyu görünce araştırma yapmaya başladım. Ev arkadaşım burayı tavsiye etti, ben de geldim.
Hızlıca en azından 75 kilo olmak istiyorum, hiç mutlu değilim. Mutsuz oldukça da yiyorum bu kısır döngüden kurtulmak istiyorum. Eskiden 38 giyiyorum diye dert ederdim, beterin beteri varmış.
insallah kurtulacaksin istedikten sonra insanin yapamayacağı sey yok20 yaşındayım, üniversiteye başlamadan önce hep 60lı kilolardayım balıketliydim hayatım boyunca.
ama ilk yıl kilo almaya başladım hızlıca. Ve en son 90 kiloyu görünce araştırma yapmaya başladım. Ev arkadaşım burayı tavsiye etti, ben de geldim.
Hızlıca en azından 75 kilo olmak istiyorum, hiç mutlu değilim. Mutsuz oldukça da yiyorum bu kısır döngüden kurtulmak istiyorum. Eskiden 38 giyiyorum diye dert ederdim, beterin beteri varmış.
Boyum da çok kısa. 1.64-1.65 civarıboyun kac canim
neresi kisa kiz bence gayet normalBoyum da çok kısa. 1.64-1.65 civarı
neresi kisa kiz bence gayet normalBoyum da çok kısa. 1.64-1.65 civarı
Yani 1.80 olsam kilom çok göstermez en azından, kiloma göre oldukça fazlayımneresi kisa kiz bence gayet normal
verirsin insalllah canim azimli ol kendine guven yapabilirsinYani 1.80 olsam kilom çok göstermez en azından, kiloma göre oldukça fazlayımHem kilo fazla olunca boy hiç görünmüyo ki, benden kısa arkadaşlarım benden uzun görünüyo mesela
Çok iyi bence canımmm bende bulgur pilavı yedimm bi tabakkk hiçte olmamıştı bu sefer ama yedimm çünkü piss boğazım ben yerimiyi aksmalar kizlar menum
sabah
kiymali 2 yumurta 1.5 kk peynir 1 bardak sut 2 çk bal 4 5 zeytin 1 dilim ekmek
oglen
3 kepce mercimek corbasi 2 lokma ekmek
aksam
3 tane tavuk but salata sifir ekmek yarim kasik pilav bol salata
su 2.5 litreye tamamlanacak
spor 1 saat yuruyus
herkes musait olamiyorki canim kimimizin cocugu var kimi calisiyor isleri olanlar oluyor musait oldukca yaziyoruz menu yaz sende daha dikkat edersin yazicam kotu birşey yemiyeyim diyeBu grupta kişi sayısı çok muz az, aktif değil mi pekBir de yarından itibaren yediklerimi yazmam mı gerekiyor her gün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?